K babičce nebo babičku k nám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
17.12.16 07:27

Neslo by trénovat tak, ze byste tam obcas spali spolu? Mne deti spi u me mamky naprosto v pohode od miminka, ale je to tim, ze kdyz je chlap na služebce, spime tam vsichni (ja a dve deti). Tak jim to prijde normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
17.12.16 07:32

Se mi vybavila první pařba, kdy jsme kluka zavezli na noc k babičce. Ona by u nás prostě nebyla. Já furt na telefonu. Klid jsem měla, až kluk v pohodě usnul. Zbytečné stresy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
17.12.16 07:53

V tomto věku jezdil syn s babi a dědou sám na chatu i na několik dní, nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
17.12.16 08:13

Dokud jsem u našich a malá cití, že hodlám prchnout, drží se mě jak klíště…když prchnu, ani po mě nevzdechne a kupodivu u babičky usíná líp než doma :cert:

nejdřív jsem nechávala až přes den, pak jsem musela se starším do nemocnice, chlap na služebce a najednou tam malá byla 4dny a bylo a trauma žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
17.12.16 08:30

Víš co? Tak nikam nechoď a o malého bude postaráo. Promiň, ale ty potřebuješ hlídání, takže buď se přizpůsobíš babičce, nebo nikam nepůjdeš. Unás spávaly vnoučata od 1 roku a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
17.12.16 08:31
@Danulinka16 píše:
Taky bych ho dala k babičce, chceš pohlídat, protože si chceš užít a budeš jí nutit, aby jela k tobě? Já si myslím, že malej to určitě zvládne :) a když se ti to nelíbí, tak zustaň doma :nevim: :hug:

To je smutné, když musí člověk babičku „nutit“, aby přijela pohlídat vnuka, nemyslíš?
Zůstala bych klidně doma, ale jde o maturitní ples synovce, ne jen nějaké ejchuchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.12.16 08:36

Jéje, tak moje malá holčička už od několika měsíců jezdila k babi i na celý den. A později na víkendy. A te´d už jezdí nadšeně i na 5 dní a užívá si to :-)
Ale babičku má moc ráda, mají spolu opravdu vztah.
A to babička bydlí 100km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
17.12.16 08:46
@Rozárka78 píše:
To je smutné, když musí člověk babičku „nutit“, aby přijela pohlídat vnuka, nemyslíš?
Zůstala bych klidně doma, ale jde o maturitní ples synovce, ne jen nějaké ejchuchu.

Nechápu, co je na tom smutného. Je to tvé dítě, ne babičky. Maturitní ples synovce není až tak důležitý abys ne něm nemohla chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.12.16 08:56

Takže bud zůstaň doma a uspavej syna. Nebo ho odvez k babičce a jdi se bavit. Byla bych rada za hlídání a rozhodne bych nikoho nenutila jezdit k nam. Je to jedna noc a syn uz je dost velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.12.16 09:02

Nenutila bych babičku jezdit k nám. Když jsem potřebovala hlídání, tak jsem k nim kluka přivezla. Já jsem potřebovala hlídání, ne babičky, tak jsem je nikam netahala.

• Citovat
  • Upravit
13784
17.12.16 09:20

Pokud bych k babicce nemela duveru, tak bych tam dite nedala a zustala s nim doma. Vic moznosti neni. Zase babicku i chapu, starsi lide nebyvaji tak flexibilni, nase by u nas asi taky nespala, i kdyz jinak hlida rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
17.12.16 09:45

Děkuji za konstruktivní komentáře typu „tak nikam nechoď, ty potřebuješ babičku, ne ona tebe“. Dosud jsem žila v bludu, že rodina si má v zájmu dítěte pomáhat. Jen jsem nesobecky chtěla, aby syn byl co nejvíce v klidu, tj. ve známém prostředí, když už u něj nebudu já, nebo jiná osoba, se kterou je zvyklý trávit čas.

Příspěvek upraven 17.12.16 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
17.12.16 09:48
@arada píše:
Nechápu, co je na tom smutného. Je to tvé dítě, ne babičky. Maturitní ples synovce není až tak důležitý abys ne něm nemohla chybět.

To máš pravdu, chybět můžeš všude. Maturitu a s ní spojený ples vnímám jako jeden z životních milníků. Jen pro zajímavost, jaké události považuješ za na tolik důležité, že bys na nich nechtěla chybět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.12.16 10:01
@Rozárka78 píše:
To máš pravdu, chybět můžeš všude. Maturitu a s ní spojený ples vnímám jako jeden z životních milníků. Jen pro zajímavost, jaké události považuješ za na tolik důležité, že bys na nich nechtěla chybět?

Věci týkající se mého dítěte. Synovce bych iželela, pokud nejsem schopna si zajistit hlídání, učit už dávno dítě na spaní u babiček. Ne že si najednou vzpomenes a babičky musí skákat jak ty pískas.
O tomtom plesu jistě už nějakou dobu víš. Tak jsi již mohla dítě na spaní u babičky připravit.

• Citovat
  • Upravit
59410
17.12.16 10:02

Je to o domluvě, je jasné že když ho odvezeš k babi bude řvát a už ho tam hned tak nedovezeš. náš nejstarší spal u babi poprvé v 6ti letech a druhý den prohlásil že víckrát tam spát nebude. je tam rád ale večer domů :lol: Vali tam chodí ca od 2,5 let ale taky jen přes den. když je někdy potřeba tchýně hlídá u nás. taky by to nešlo všechny děti stěhovat tam. v říjnu hlídal 4 noci a poslední noc už jí malá vyháněla at jde pryč, přes den s babi vše ok. od té doby se vždy ujištuje že tady babi spát nebude :mrgreen:. dneska přijde tchýně hlídat na 3h tak už se malá ptala jestli budeme spát spolu, řekla jsme že ano tak spokojenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí