Kaká moc často?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
čaver
14.8.11 20:50

brr - rýžový odvar s mrkví - na 1 lžíci rýže cca 5 lžic vody - nechat rozvařit, rozmixovat a případně přilít další převařenou vodu (neřešila jsem kojeneckou, prý i ta se má převařovat). Já od začátku převařuji vodu z vodovodu v rychlovarné konvici a až teď mi kamarádka řekla, že jsem jí měla převařovat 5min, brrr. Mrkev ven ze skleničky - malou lžičku. Mrkev sama o sobě je ucpávací.

• Citovat
  • Upravit
LL
1057
2.12.11 21:22

Jsem na UM a kaká 3x denně - je to normální?

Maminky, kdo dáváte UM, jak často kakají vaše dětičky :lol: :lol: Náš malý (7m) 3× denně. Zdá se mi to hodně. Stolička vypadá normálně, podle toho co sní, po mrkvičče tužší jinak blátičko. Dáváme zatím 1 příkrm v poledne a jinak UM Nutrilon (teď přecházíme z 1 na 2). Jak jste na tom vy. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.11 13:49

Já krmím oběd masozel a odpolední svačina je jogurt nebo přesnídávka, jinak taky Nutrilon. Malej (8m) kaká dvakrát denně. Ránu mu dávám do mléka laktobacílky swiss. Myslím si, že třikrát denně není nic nenormálního ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
3.12.11 14:27

Jé děkuji, tak to jsem ráda. Taky dávám laktobacilky Swiss. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
26.9.12 13:03

Ahojky,
my taky kakáme jak divý má skoro 3měsíce a po každém kojení v něm zavrčí i běhěm kojení a jde to ven je to oranžový a řidký jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
13.11.12 13:40

Ahoj holky, tak ja mam 2mesicni slecnu a ta posledni dobou uz kakala tak 2× denne, nekdy 3×, ale klidne i jen jednou a ted je to druhy den co prebaluji kazdou chvili pokadenou plinu. Je normalni, ze se to takto meni? Kadi i v noci a to nedelala ani prvni mesic. Volala jsem k doktorce, ale nikdo to tam nebere

• Citovat
  • Upravit
379
13.11.12 13:54
@zrzana2 ahoj nemyslím si, že by to nebylo v pořádku. Pokud to nemá malá nějaké hnilobně zapáchající, nebo nakysle páchnoucí, hlenové nebo podivné barvy - tím myslím zelenou, tak je to dle mě OK. Mě děti kadily hodně i tak 6× denně, někdy jsem měla jako by máznutou skoro každou plenu (když si odprcly). Stani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
13.11.12 14:03

To je zase diskuze :-D :-D 8o :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
13.11.12 14:04

@Misuldy no sorry, ze se ptam :zed:

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
13.11.12 14:07
@zrzana2 píše:
@Misuldy no sorry, ze se ptam :zed:

Já to nemyslela jako útok na tebe, ale tak všeobecně :-D :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1716
13.11.12 14:33

U nás je to taky jak kdy, jeden den jednou, další den 6×…pokud je jinak v pohodě, neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.11.12 14:51

Já si myslím, že to je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie