Kam dát 3letého syna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
20.4.15 10:18

@JayLee kde bydlis? To bych taky brala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.4.15 10:21

@JayLee sakra, dost z ruky :lol: ale dekuji, uprimne ti zavidim ale zaroven preji tuto moznost… kde jsou ty doby kdy byly jesle po cele CR pro vsechny maminky..? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 10:30
@Šarlota4 píše:
To je naprosto standartni cena. Co studentka, ktera by si chtela vydelat nejake penize? Ta by mohla jit pod cenu.

Vim, ze jo, ale jsem na deti sama, chlap nasekal dluhy a nedava mi na deti nic, takze hruza. Studentka by byla dobra, ale ja chtela syna nekam do kolektivu mezi deti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 10:41
@Bábrdl píše:
Dají se sehnat i levnější, i v Praze. Okolo sedmdesáti.

Hledam, ale zatim nic

@JayLee píše:
u nas funguji uz od 6ti mesicu jesle - 180 kc na celej den a je to i s jidlem a spaním :kytka: takze jesle ¨nebo soukroma skolka na den např :kytka:

Tyjo, tak takhle levny jsem nenasla nic. No treba najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.4.15 10:43

Školka - soukromá školka, mateřské centrum, kroužek určený dětem v této věkové skupině, rodina - (babičky, tety…?), nebo pokud je možnost, tak si často hlídají maminy s podobně starým dítětem na střídačku, příměstský tábor - taktéž bývá i od 3 let, otec dítěte, jesle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.4.15 10:43
@MilijonDolarBejby píše:
Vim, ze jo, ale jsem na deti sama, chlap nasekal dluhy a nedava mi na deti nic, takze hruza. Studentka by byla dobra, ale ja chtela syna nekam do kolektivu mezi deti :-)

Ja to naprosto chapu. Je to drahe, ale zaroven standartni no. Tak jeste ty jesle. Nebo maminka na matersky s detma. Byl by i s jinejma a maminka by mela nejakou kacku. A urcite by si nevzala tolik. Jestli ma hlidat 2 nebo 3 deti uz je asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.4.15 10:44
@MilijonDolarBejby píše:
Tyjo, tak takhle levny jsem nenasla nic. No treba najdu

Možná paradoxně díky tomu, že v Praze je větší konkurence, jsou i nižší ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 10:58
@mischelin11 píše: Školka - soukromá školka, mateřské centrum, kroužek určený dětem v této věkové skupině, rodina - (babičky, tety…?), nebo pokud je možnost, tak si často hlídají maminy s podobně starým dítětem na střídačku, příměstský tábor - taktéž bývá i od 3 let, otec dítěte, jesle…
otec deti na to kasle, dela mi naschvaly, bohu zel pro kluky :-( mam jen mamku a tu nechci tak zneuzivat :-D
@Šarlota4 píše:
Ja to naprosto chapu. Je to drahe, ale zaroven standartni no. Tak jeste ty jesle. Nebo maminka na matersky s detma. Byl by i s jinejma a maminka by mela nejakou kacku. A urcite by si nevzala tolik. Jestli ma hlidat 2 nebo 3 deti uz je asi jedno.

Jojo, to asi jo :-D jen jsem tady kratkou dobu, tak nemam znamosti jeste :-)

@Bábrdl píše:
Možná paradoxně díky tomu, že v Praze je větší konkurence, jsou i nižší ceny.

To je fakt, i kdyz Brno zas tak maly taky neni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.4.15 11:02

@MilijonDolarBejby : To je škoda, že se nechová jako otec, ale snažila jsem se něco přijatelného vymyslet, tak snad aspoň něco z toho pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 11:07
@mischelin11 píše:
@MilijonDolarBejby : To je škoda, že se nechová jako otec, ale snažila jsem se něco přijatelného vymyslet, tak snad aspoň něco z toho pomohlo.

Urcite, dekuji. No mrzi me to hro yne, ale co nadelam, kdyz nema zajem, tak bohu zel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.4.15 11:21

@MilijonDolarBejby ja tady taky neznam zadnou mamu s detma. Ale jelikoz jsem na RD tak bych klidne cas od casu nekomu pohlidala. Ale spis z dobre vule. Vzala bych si max 50/h. Jenze dceri jsou zatim 4 mesice tak je to bezpredmetny pro nekoho kdo chce kolektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 11:41

@Šarlota4 jo, to ja bych taky klidne nekomu pohlidala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.4.15 11:43
@MilijonDolarBejby píše:
@Šarlota4 jo, to ja bych taky klidne nekomu pohlidala :-)

A to je dobrej nápad. Syn by měl aspoň parťáka a ty peníze. Není to jako školka, ale aspoň zábava pro syna.
A od září ho vezmou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.4.15 11:53

Tak miniškoličku, bývá při mateřských centrech, něco takového http://www.harmoniefrenstat.cz/…kolicka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 12:18
@Pipi 00 píše:
A to je dobrej nápad. Syn by měl aspoň pa rťáka a ty peníze. Není to jako školka, ale aspoň zábava pro syna.
A od září ho vezmou?

Prave ze nevezmou. Je beznadejne plno. Zkusim to obehat jeste v srpnu, ale pochybuju. Vsude maji kolem 200 prihlasek a berou jen kolem 50ti deti. A ja bych hlidat chtela, ale bydlim u rodicu, takze ti maji toho hluku uz tak dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí