Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@JayLee sakra, dost z ruky
ale dekuji, uprimne ti zavidim ale zaroven preji tuto moznost… kde jsou ty doby kdy byly jesle po cele CR pro vsechny maminky..? ![]()
@Šarlota4 píše:
To je naprosto standartni cena. Co studentka, ktera by si chtela vydelat nejake penize? Ta by mohla jit pod cenu.
Vim, ze jo, ale jsem na deti sama, chlap nasekal dluhy a nedava mi na deti nic, takze hruza. Studentka by byla dobra, ale ja chtela syna nekam do kolektivu mezi deti ![]()
@Bábrdl píše:
Dají se sehnat i levnější, i v Praze. Okolo sedmdesáti.
Hledam, ale zatim nic
@JayLee píše:
u nas funguji uz od 6ti mesicu jesle - 180 kc na celej den a je to i s jidlem a spanímtakze jesle ¨nebo soukroma skolka na den např
Tyjo, tak takhle levny jsem nenasla nic. No treba najdu
Školka - soukromá školka, mateřské centrum, kroužek určený dětem v této věkové skupině, rodina - (babičky, tety…?), nebo pokud je možnost, tak si často hlídají maminy s podobně starým dítětem na střídačku, příměstský tábor - taktéž bývá i od 3 let, otec dítěte, jesle…
@MilijonDolarBejby píše:
Vim, ze jo, ale jsem na deti sama, chlap nasekal dluhy a nedava mi na deti nic, takze hruza. Studentka by byla dobra, ale ja chtela syna nekam do kolektivu mezi deti
Ja to naprosto chapu. Je to drahe, ale zaroven standartni no. Tak jeste ty jesle. Nebo maminka na matersky s detma. Byl by i s jinejma a maminka by mela nejakou kacku. A urcite by si nevzala tolik. Jestli ma hlidat 2 nebo 3 deti uz je asi jedno.
@MilijonDolarBejby píše:
Tyjo, tak takhle levny jsem nenasla nic. No treba najdu
Možná paradoxně díky tomu, že v Praze je větší konkurence, jsou i nižší ceny.
@mischelin11 píše: Školka - soukromá školka, mateřské centrum, kroužek určený dětem v této věkové skupině, rodina - (babičky, tety…?), nebo pokud je možnost, tak si často hlídají maminy s podobně starým dítětem na střídačku, příměstský tábor - taktéž bývá i od 3 let, otec dítěte, jesle…otec deti na to kasle, dela mi naschvaly, bohu zel pro kluky
@Šarlota4 píše:
Ja to naprosto chapu. Je to drahe, ale zaroven standartni no. Tak jeste ty jesle. Nebo maminka na matersky s detma. Byl by i s jinejma a maminka by mela nejakou kacku. A urcite by si nevzala tolik. Jestli ma hlidat 2 nebo 3 deti uz je asi jedno.
Jojo, to asi jo
jen jsem tady kratkou dobu, tak nemam znamosti jeste ![]()
@Bábrdl píše:
Možná paradoxně díky tomu, že v Praze je větší konkurence, jsou i nižší ceny.
To je fakt, i kdyz Brno zas tak maly taky neni ![]()
@MilijonDolarBejby : To je škoda, že se nechová jako otec, ale snažila jsem se něco přijatelného vymyslet, tak snad aspoň něco z toho pomohlo.
@mischelin11 píše:
@MilijonDolarBejby : To je škoda, že se nechová jako otec, ale snažila jsem se něco přijatelného vymyslet, tak snad aspoň něco z toho pomohlo.
Urcite, dekuji. No mrzi me to hro yne, ale co nadelam, kdyz nema zajem, tak bohu zel.
@MilijonDolarBejby ja tady taky neznam zadnou mamu s detma. Ale jelikoz jsem na RD tak bych klidne cas od casu nekomu pohlidala. Ale spis z dobre vule. Vzala bych si max 50/h. Jenze dceri jsou zatim 4 mesice tak je to bezpredmetny pro nekoho kdo chce kolektiv.
@MilijonDolarBejby píše:
@Šarlota4 jo, to ja bych taky klidne nekomu pohlidala
A to je dobrej nápad. Syn by měl aspoň parťáka a ty peníze. Není to jako školka, ale aspoň zábava pro syna.
A od září ho vezmou?
Tak miniškoličku, bývá při mateřských centrech, něco takového http://www.harmoniefrenstat.cz/…kolicka.html
@Pipi 00 píše:
A to je dobrej nápad. Syn by měl aspoň pa rťáka a ty peníze. Není to jako školka, ale aspoň zábava pro syna.
A od září ho vezmou?
Prave ze nevezmou. Je beznadejne plno. Zkusim to obehat jeste v srpnu, ale pochybuju. Vsude maji kolem 200 prihlasek a berou jen kolem 50ti deti. A ja bych hlidat chtela, ale bydlim u rodicu, takze ti maji toho hluku uz tak dost ![]()