Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky, prosím, poradíte nějaké typy/kde se Vám líbilo, kam u nás vyrazit s 22m dítětem na dovolenou, kde bude hlavně vyžití pro něj (koupání, prolézačky, skluzavky, pískoviště…)? Předem děkuji za inspiraci ![]()
@ivana81 píše:
Dobrý den maminky, prosím, poradíte nějaké typy/kde se Vám líbilo, kam u nás vyrazit s 22m dítětem na dovolenou, kde bude hlavně vyžití pro něj (koupání, prolézačky, skluzavky, pískoviště…)? Předem děkuji za inspiraci
Lipno je skvělý
do sz doporučím ubytování ![]()
@ivana81 téměř kamkoliv. My si letos objednali chatu, kde je na zahradě bazén a dětské hřiště, máme vystaráno
![]()
@martina.se píše:
@ivana81 téměř kamkoliv. My si letos objednali chatu, kde je na zahradě bazén a dětské hřiště, máme vystaráno![]()
No, on ten bazén nemusí být tak úplně výhra, pokud není ohraničený. Člověk musí stále hlídat
Teď jsme takhle byli v penzionu u Moravského krasu a ten bazén mě tam nakonec štval (na koupání zrovna nebylo), pže jinak bych tam dceru klidně nechala chvíli samotnou na zahradě s hřištěm, ale kvůli bazénu jsem se bála.
Každopádně já doporučuji autokemp Kristýna, byla jsem tam moc spokojená.
@ivana81 rozhodovala bych se podle sebe, podle toho, co chcete vidět, jak daleko max chcete jet atd a pak v rámci nějaké destinace hledala ubytování, dneska podobné co popisuješ najdeš všude ![]()
www.apartmanynavrsku.cz
Je tam hřiště s pískovištěm, houpačky, skluzavka, v okolí nejsou žádné schody odkud by dítě mohlo spadnout. Každý večer probíhá krmení jelenů, kteří žijí v areálu.
V okolí minizoo Častolovice, 10 min. autem perfektní koupaliště v Ústí nad Orlicí. Dá se dojet i do Dvora Králové na safari.
Byli jsme tam minulý týden s 19 měsíčním a určitě se ještě někdy vrátíme.
@želvička28 píše:
No, on ten bazén nemusí být tak úplně výhra, pokud není ohraničený. Člověk musí stále hlídatTeď jsme takhle byli v penzionu u Moravského krasu a ten bazén mě tam nakonec štval (na koupání zrovna nebylo), pže jinak bych tam dceru klidně nechala chvíli samotnou na zahradě s hřištěm, ale kvůli bazénu jsem se bála.
Každopádně já doporučuji autokemp Kristýna, byla jsem tam moc spokojená.
náš prcek je ještě malý, do bazénu mi nevleze
ale jako jasné, chce to s rozmyslem.
@ivana81 píše:
Dobrý den maminky, prosím, poradíte nějaké typy/kde se Vám líbilo, kam u nás vyrazit s 22m dítětem na dovolenou, kde bude hlavně vyžití pro něj (koupání, prolézačky, skluzavky, pískoviště…)? Předem děkuji za inspiraci
hotel peklo ![]()