Kam s boulí v prsu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42796
23.12.23 10:09
@cecetka píše:
Ty myslíš, že když budeš mít žádanku, tak tě objednají dříve?Když jdu na sono jako samoplátce, berou mě přednostně. Jsou to hotové oeníze, na které nemusejí čekat, až jim je pojišťovna pošle.

Ano, vezmou. Alespoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.23 10:14
@Monchichik píše:
@terien Já ti nevím, ale já ho mít musela…bez něj by mě nevzali..ale vmáčkli mě tam rychleji, když to bylo akutní..

Před třemi lety, ji obvodní řekla, že si má dojít na gyndu pro žádanku. Dneska založí diskuzi, kam má jít. Ale natvrdlá jsem prý já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42796
23.12.23 10:19
@terien píše:
Před třemi lety, ji obvodní řekla, že si má dojít na gyndu pro žádanku. Dneska založí diskuzi, kam má jít. Ale natvrdlá jsem prý já :mrgreen:

Tak ona se na to praktická hlavně vy…, i když by to psát měla taky.
Psát to standardně má buď gynekolog nebo praktik.

Příspěvek upraven 23.12.23 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
23.12.23 10:19

@terien To tam za ty tři roky nedošla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.23 10:20
@Havlova píše:
Tak ona se na to praktická hlavně vy…
Psát to standardně má buď gynekolog nebo praktik.

Ano a ona ji poslala na gyndu. Čemu zakl. nerozumí, opravdu nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42796
23.12.23 10:23
@terien píše:
Ano a ona ji poslala na gyndu. Čemu zakl. nerozumí, opravdu nechápu :nevim:

To nechápu taky, nicméně s daným problémem standardně posílají, a mají posílat, i praktici. Na mamo, ne na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3559
23.12.23 10:59
@Anonymní píše:
Ahoj, kam s bouli v prsu? Mám malé jedničky, takže mamomgraf asi nepřipadá v uvahu. Když jsem mela zanet v prsu, tak jsem byla u obvodního, který mi rekl na co chodím k němu že to patří na gyndu. :think: Takže gynekolog?

Ahoj, odkud jsi? Některé kliniky (např. EUC) mají kromě utz a mamografu také prsní poradnu, kam se máš právě objednat, pokud si něco nahmatáš. Tam ti dají žádanku a pošlou na sono nebo mamograf, pokud je ti méně než 40, tak spíš sono. Kamarádku nedávno při akutním problému objednali během pár dní do té poradny a pak hned na sono. Jinak jsou u nás čekací doby opravdu dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.23 11:32
@Havlova píše:
To nechápu taky, nicméně s daným problémem standardně posílají, a mají posílat, i praktici. Na mamo, ne na gyndu.

Jasně, ale tak když mě tam nepošle, zvednu trubku a objednám se. Ono zas těch možností tolik není, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.23 11:32
@Monchichik píše:
@terien To tam za ty tři roky nedošla? :think:

Ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
23.12.23 11:33

@terien kecáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
23.12.23 11:35

@terien Ale no tak, před třemi roky řešila zánět… Teď řeší něco jiného… Sice na gyndu měla jít, ale není to, že by to tři roky neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.23 11:38
@Lucias12 píše:
@terien Ale no tak, před třemi roky řešila zánět… Teď řeší něco jiného… Sice na gyndu měla jít, ale není to, že by to tři roky neřešila..
Řeší to stejné a doktorka ji jasně řekla, že si má zajít pro žádanku na gynekologii. Navíc měla tři roky na to, aby se objednala na mamologicke vyšetření. Co řeší tady, opravdu netuším.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
23.12.23 12:11

@terien Řešila zánět a nyní řeší bulku… Tzn., že předtím mamograf řešit nemusela… Nicméně souhlasím s tím, že to má řešit na gynekologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.23 12:29

Na gynekologii mi dal zadanku. Volala jsem na první sono, ale když jsem řekla že je mi let a ani Dr se to nezdá, tak mi dali termín do týdne. Bylo to jen po kojení změny, ale i tak mám chodit každý rok.

• Citovat
  • Upravit
4072
23.12.23 14:17
@Anonymní píše:
Jo jistě, a termín dostanu za 3 měsíce. :roll: Maji tam objednávaci kalendář, a je to všechno narvany.

Těžko soukromá mammocentra tě objednají do pár dní :roll: Chodím tak každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí