Kam se obrátit v nouzi (Praha)?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ellys692 píše: Více
ležet doma a brát dávky a množit se - české hobby white trash.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ellys692 Víš, proč se tu neshodneme? Protože si myslím (si tu většinou asi myslíme), že starost o tebe a dceru je primárně tvoje povinnost. Ano, stát se zavázal za určitých podmínek pomoci, na to máš nárok a je dobře, že se nenecháš odbýt. Mě ale cuká voko z toho, že máš dojem, že je to vina státu a vůbec nenapíšeš, že jsi to podcenila a nechala jsi to zajít moc daleko. Prostě ty jsi neudělala nic špatně. Nevím, jak daleko se s tímhle mentálním nastavením dostaneš. Hodně štěstí, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Mně to nedošlo bubec. Myslela jsem, že si jde někam vyzvednout počítač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ellys692 Celou minulou diskuzi jsem přečetla a to i včetně rozhodnutí MPSV. Když pominu fakt, že tvé arogantní vystupování postrádá jakýkoliv náznak pokory, nebo snad vděčnosti, že tě stát i s tvou dcerou kompletně čtyři roky živí, nejsi v právu. Dávky SSP ti byly zpětně doplaceny, kvůli případným úrokům z prodlení plateb ti byla přiznána MOP ve výši cca 20 000.
Máš čtyřleté dítě, ve vaší situaci si prostě nemůžeš dovolit studovat a spoléhat jen na dávky. To nemůže kolikrát ani matka v rodině, kde finančně funguje i partner. Smiř se s tím, že kromě nároků a práv máš i povinnosti a zodpovědnost, samozřejmě s přispěním otce dcery, se postarat především ty. Ty to v pětadvaceti letech nezvládáš ani u sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Děkuji. Dočetla jsem.
Strašné. Peníze nemá, tak si upíchne dítě a čeká, kdo to bude financovat. Tvoji rodiče? Když ne bývalý přítel? Nebo jeho rodiče by taky mohli něco přihodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ellys692 23.3. jsi psala, že dcera má všechno
tak to je teda velký skok za jeden týden…tak nezbyde než se obrátit i na otce dítka, se bude muset začít víc starat a ty budeš muset místo školy do práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Co s tím má otec co společného? Ten už svou práci - dítě - udělal, teď je řada na státu, aby ho živil!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existují koleje, kde bydlí studující rodiče s dětmi. Tak si podej žádost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem dočetla, že studuješ dálkově. Tak práce a alimenty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tahle radši skončí pod mostem a bez dítěte. Než aby šla pracovat …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tví rodiče/sourozenci/ rodina, to samé ze stany zploditele + alimenty od něj, kamarádi. Dítě do školk, ty do práce. Není zač.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit