Kam se obrátit v nouzi (Praha)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78186
31.3.26 18:36
@Zvedava1 píše: Více

na slovo „práce“ nereaguje, asi to není v jejím slovníku, už v minulé diskusi jsem se jí třikrát zeptala, proč nechodí do práce - nic, ani slovo, ani ň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
31.3.26 18:59

Když jsou dávky stabilní příjem, tak to já žádný stabilní příjem nemám? Chodím do práce… od roka na zkrácený, od tři na plný a mám ještě přivýdělek… nemela bych se taky soudit? :nevim:
Jako, zakladatelko, zachrání Te jen to, ze napises, že jsi troll, jinak jsi totiz od reality odtržený Mimoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
31.3.26 20:43
@JancaS84 píše: Více

Jo, to je ta budoucí právnička, co se jí nechce do práce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22224
31.3.26 21:02
@Sofie2013 píše: Více

Houby právnička, nějaký pseudoobor, co jiné matky v pohodě zvládají s dítětem i prací. Jen ona musí mít denní studium, přece sebe a své dítě nebude živit sama a prací, když má garantovaný ten stálý příjem od státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.26 21:46

Taky jsem si teď přečetla předchozí diskuzi a padá mi brada, jak je slečna drzá, arogantní, na všechno má nárok, právo a názor, především potřebu každého shodit a ještě z něj dělat blbce. A ještě jeden fakt mě zarazil - jak výborně se vyzná ve všech možných sociálních dávkách. Víš co děvče? Vem si vysoké boty a krátkou sukni, vyber si dálnici a hned budeš mít vyděláno, když ti práce nevoní a dávky bys chtěla :poblion:

• Citovat
  • Upravit
840
1.4.26 01:17

@ellys692 Zeptejte se v Občanské poradně, nasměrují vás dál, kde by vám nejlépe pomohli a o co všechno můžete žádat, dle vaší situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.4.26 07:54

@ellys692 Když seš na dávkách tak nefunguješ. :D O spoždění dávek, tě museli informovat, tak jsi měla hned naskočit na nějakou brigádu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
1.4.26 08:25

Soudě podle obou příspěvků, slečna nebude žádný negramot. A o to je to horší. Zřejmě si myslí, že je pro ni práce typu doplňování zboží podřadná. To je potom těžké. Pokud studuje, tak holt bude muset studium přerušit nebo přejít na dalkové. Čtyřleté dítě má být dávno ve školce a maminka v práci, aby nemusela spolehat na dávky, směny se dají pořešit, případně může vypomoci studentka nebo důchodkyně na vyzvednutí ze školky a krátké pohlídání. Také se dá jistě sehnat levnější bydlení. Zajímavé je, že tihle lidé jsou na celém světě úplně sami, bez příbuzných, bez známých, bez kamarádů, všichni se na ně vykašlali. Neříkám, že to má jako samoživitelka snadné, ale kdyby se aspoň snažila. Kdyby nebyla tak spolehnutá na to, že ji dávky uživí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42743
1.4.26 08:27
@Buba mara píše: Více

Ona je na dálkovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15671
1.4.26 08:34
@Anonymní píše: Více

A proč se za ten svůj názor tak stydíš? :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
1.4.26 08:40

Tak je založená i sbírka, kde zakladatelka žádá o 100 000 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42743
1.4.26 08:42
@Mall126 píše: Více

A jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
1.4.26 08:45
@Havlova píše: Více

Vybráno 0. Zakladatelka tam ovšem uvádí něco jiného, než v předchozí diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42743
1.4.26 08:46
@Mall126 píše: Více

To mne nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
1.4.26 08:52
@ellys692 píše: Více

Situace vznikla ze selhání dávek? Ne z nefunkčnosti tvého fungování? Tak nespoléhej na stát a jdi makat, zapřáhni otce dítěte, rodiče. Neříkej že nemáš ani žádnou kamarádku.
Z tvé minulé diskuze je jasný jak to je. Lžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí