Kam se obrátit v nouzi (Praha)?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Hyenismus je natahovat čtyři roky pracku ke státu a ještě si založit sbírku zatím co my ostatní makáme třeba od roku dítěte abychom dopláceli na takový jako zakladatelka. A na nemocný děti který pak opravdu potřebují peníze není ve zdravotnictví. Špatně celý systém. Ale to že to pak zaplatí to její dítě i s chlupama protože prachy časem dojdou ji asi nedochází. Ale jestli bude mít její školu tak se vlastně taky jen poveze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečti si celou její první diskuzi? Její hlavní problém je, že ona ty dávky bere jako naprosto samozřejmě nárokové - nazývá je stabilním příjmem. V jejím psaném projevu chybí špetka pokory. A je otázka, jak to celé vlastně vůbec bylo. Dost si protiřečí, takže pravděpodobně lže a upravuje si vše, tak aby to bylo v její prospěch.
Opravdu zoufalí lidi prosí o pomoc a mezi nima je toto? ![]()
Příspěvek upraven 01.04.26 v 13:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Buba mara píše: Více
Studuje jakysi pravnicky pseudoobor, takze dokaze ucene napsat, na co vse ma pravo a narok. Ke kapitole „povinnosti“ se jeste nedostala, to bude mit asi az v dalsim rocniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ellys692 píše: Více
Ne, logického na tvém příspěvku není vůbec nic. A jsem dost naštvaná na stát, že ti vyplatil příspěvek na bydlení za srpen, září, říjen, když jsi už od května nehradila energie a kvůli tomu ti v listopadu odstřihli elektřinu. Doufala jsem, že stát platí jen případě, že prokazatelně platí ten žadatel. Dávky na bydlení jsi doplacené měla, dřív jsi ze stejné částky „stabilního příjmu = peněz daňových poplatníků“ platila nájem i energie, když se stejná dávka pouze zpozdila, jaktoze už z ní bylo jen na nájem? Finančně ti to absolutně nesedí, to už jsem psala v té jiné diskuzi.
Zkus azylaky nebo dítě do Klokánku, ubytovnu a makat. Případně poprosit tu matku, která na sebe byla ochotná přepsat elektřinu, jestli můžeš být u ní na matraci v obýváku, než si najdeš práci a vyděláš na kauci na byt.
To jsme to jako stát dopracovali, platit mega za rodičák a bydlení jedné „studentky“ s děckem
, ale ono jí to nestačí a chce stejně dotovat i nadále. Styď se, fakt horší chování než někde v Chánově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hyenismus? A tolik si za tim stojis, ze nemas koule to napsat sama za sebe co?
Jestli ti prijde jeji chovani cajk, tak je neco spatne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ellys692 píše: Více
Už z minulé diskuse ti snad muselo být jasné, že tady ti pšenka nepokvete… a přesto přihopsáš znovu.
Ty jsi nějak mentálně zaostalá nebo máš masochistické sklony? ![]()
Upřímně… přečetla jsem si tvoje diskuse a ačkoli nemám problém občas někomu vypomoci, tak než bych peníze dala TOBĚ, radši bych je věnovala prvnímu bezdomovci, kterého potkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Ja mam podezření, ze slunecnice je zakladatelka. Nenapadlo tě to taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše: Více
Podle srdíčkového testu není. Ale mohla si založit jiný účet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně si to nemyslím. Ale může mít jiný účet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, pokud máš podezření, že anonym je určitý profil, dáš anonymu srdíčko. A to se vlastně připíše tomu profilu
takže kdyby zakladatelka byla anonym, měla by místo 6 srdíček 7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mall126 píše: Více
Kurňa, to jsou metody
To by mě nenapadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat kde je ta předchozí diskuze?
No, asi to moc neumím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit