Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Já bych s takovou nikam už nešla, to je na ostudu..
ale asi nemám co říkat, moje kamarádky zase pravidelně všude platí kartou a nenechají ani korunu obsluze… za ně je mi taky vždycky trapně
Já teda co se dýška týká, tak taky mám z 90 % kartu.. Ale když je tam nabídka na kartě tak dám. Ale když jdu někam a je tam těžce nepříjemný personál tak prostě nedám nic. Ale když je tam milá obsluha a atd.. Tak klidně dám:)
@Anonymní píše:
ale asi nemám co říkat, moje kamarádky zase pravidelně všude platí kartou a nenechají ani korunu obsluze… za ně je mi taky vždycky trapně
Jo a teda - kdy nedávám dýško- když nás celou dobu obsahuje třeba nějaká milá servírka.. A atd který máš prostě chuť dát dýško a přijde tě zkasírovat šéfová. To mi vadí.
Takto.. záleží kde jste pokud se nádobí odnáší, tak jednoznačně odnášet, ale jsou podniky, kde se to prostě neodnáší.. a opravdu se to odnášet namá…
Já takto vždy teda po sobě uklidila, nebo aspoň jsem si na 90% jistá, ale pokud by se něco takovéo stalo mě, tak prostě klidně ten stůl setřu, at si to uvědomí- třčeba ty drobky. Asi to dělat nemusíš, ale zase ji to možná trkne a prostě u toho stolu jste dvě, takže jste celek, a ostuda je i na tobě, bohužel. A nebo bych i řekla,, přece neodejdem, je tady chlív, atd… To stejné s hračkama, pojd uklidíme to. Asi možná potřebuje nakopnout- slovně
někdo prostě takový je. Já když si vzpomenu jak k nám chodily holky, jak některé se usadily, nechaly se obsloužit, a prostě se paz zvedly a nic. Jiné prostě to braly, tak že nejsou v restauraci, něco malého donesly, daly na stůl, já za tím vařila kávu, ony třeb a ještě pohlídaly děti, usadily jsme se, pohrály si s dětmi, ne že jednom já jsem skákala, když něco chtěly, a třeba i po sobě něco málo uklidily..
@Janasas píše:
Takto.. záleží kde jste pokud se nádobí odnáší, tak jednoznačně odnášet, ale jsou podniky, kde se to prostě neodnáší.. a opravdu se to odnášet namá…
Já takto vždy teda po sobě uklidila, nebo aspoň jsem si na 90% jistá, ale pokud by se něco takovéo stalo mě, tak prostě klidně ten stůl setřu, at si to uvědomí- třčeba ty drobky. Asi to dělat nemusíš, ale zase ji to možná trkne a prostě u toho stolu jste dvě, takže jste celek, a ostuda je i na tobě, bohužel. A nebo bych i řekla,, přece neodejdem, je tady chlív, atd… To stejné s hračkama, pojd uklidíme to. Asi možná potřebuje nakopnout- slovněněkdo prostě takový je. Já když si vzpomenu jak k nám chodily holky, jak některé se usadily, nechaly se obsloužit, a prostě se paz zvedly a nic. Jiné prostě to braly, tak že nejsou v restauraci, něco malého donesly, daly na stůl, já za tím vařila kávu, ony třeb a ještě pohlídaly děti, usadily jsme se, pohrály si s dětmi, ne že jednom já jsem skákala, když něco chtěly, a třeba i po sobě něco málo uklidily..
To jsem taky zkoušela. Ale ona prostě.. například- byli jsme na hotelu. A ten záchod???
to je neuvěřitelný co tam bylo.. chudák paní na úklid ![]()
Anonymní tak se prostě scházejte míň, ono i takto jak to píšeš, tak se setkáváte myslím až dost.
Jako pobyty na chatě a hotely, to třeba málokteré kamarádky spolu dělají. Že tráví tolik času..
Spíš se sejít někde na hřišti venku, kde se může prasečit a nebo doma u vás u nich, to bych zase ten uklid až tka nehrotila, ale je rozdíl jeden, dva dny a pak týden třeba
Tak tohle je pro mě za hranou. Je hodně neomalená. Já bych s ní už nikam nechodila. Možná jen s ní samotnou na kafe, to by mohla zvládnout. A řekla bych jí to na rovinu, co mi vadí a proč si s ní nebudu dělat ostudu.
@Anonymní píše:
Kupříkladu- byla u nás na chalupě. A můžu říct že v životě jsem nebyla tak unavená jako po 12 dnech sníma. Vařila jsem uklízela, po jejich dětech vyhazovala jídlo. A atd. Jako fakt když odjeli tak jsem spala 11 hodin v kuse.
Neni jen proste prase, jak tu nekteri pisi, ale je i sobecka a bezohledna. A presne stejne vychovava i jeji deti.
@Cenarius píše:
Neni jen proste prase, jak tu nekteri pisi, ale je i sobecka a bezohledna. A presne stejne vychovava i jeji deti.
Dokonce jsem během pobytu na chatě si šla lehnout na 2 hodiny. Už jsem fakt byla hotová. Můj muž hlídal děti.. pak jsem vstala.. bylo něco před 6 večerní a ona říká- Ty jsi spala? Dyť za chvíli se jde spát, a není hotová večeře
Ale že by třeba dovezla flašku.. nebo čokoládu nebo tak.. ani omylem
Nechala bych se k ní pozvat na návštěvu a udělala bych tam velký nepořádek. Házela odpadky na zem a podobně. A až by něco řekla, tak bych jí odpověděla „Však jsem na návštěvě, co bych uklízela, od toho jsi tady ty.“ ![]()
Hele, a proč se s ní vídáš? Ona musí být dost děsná (a evidetně se arogantně chová nejen k placenému personálu, ale i k Tobě), ale diskuse má už dvě strany a Ty jen vršíš příklady, jak je strašná… Chápu, že jsi toho plná, ale proč teda trávíš čas s někým, o kom vlastně nemůžeš napsat něco hezkého? ![]()
No tohle bych ukoncila, obsluhovat takovou princeznu prasackou a neomalenou. Máš to zapotřebí? Nemáš.****
@Ba-stet píše:
Hele, a proč se s ní vídáš? Ona musí být dost děsná (a evidetně se arogantně chová nejen k placenému personálu, ale i k Tobě), ale diskuse má už dvě strany a Ty jen vršíš příklady, jak je strašná… Chápu, že jsi toho plná, ale proč teda trávíš čas s někým, o kom vlastně nemůžeš napsat něco hezkého?
Jako ale ona je jinak opravdu v pohodě.. jen jde prostě i situace s dalšími lidmi no
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych slyšet Váš názor- a pohled na věc..
Mám kamarádku.. skvěle si rozumíme. Je s ní ohromná sranda.. vídáme se dost často. Máme obě 3 děti. Shodou okolností i cirka stejně stáre. Mojí dceři je rok a měsíc její dceři byl minulý týden rok. Starším dětem jsou 3,4,6,7. A teď mě zajímá- vždy když s kamarádkou někde jsme.. tak to je prostě hrozný jaký ona po sobě a dětech nechá bordel. To je na to zapálit po nich klidně hotel. Už několikrát jsem s nimi byla v restauraci a hamba mě fackovala jaký tam je po nich bordel. Jako že malé děti udělají drobky.. OK! Ale že nechá na zemi ležet věci které její děti tam nahážou.. klidně i nádobí které v restauraci je.. nebo svému dítěti dá housku a pak odchází a nechá to prostě na zemi. Už jsem ji říkala- nevadí ti to? Dyť to můžeš dát jen na stůl.. její odpověď - hele personal je placený za to aby to uklidil.. tuhle její syn házel po pánovi housku… pán se teda dost držel ale pak radši odešel. Já už se fakt stydím s nimi někam chodit. Já se fakt vždycky snažím po nás uklidit. NEŘÍKÁM ŽE JSEM DOKONALÁ! Ale zajímá mě prostě jestli to zbytečně jen vidím černě nebo jestli prostě to vidíte stejně?
Ja osobne bych nikam do restaurace s nima nesla prostě bych se stydela ![]()