Kamarádka a nepořádek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.9.19 21:45
@Cuddy píše:
Ale tak kolem deti musis neco delat neustale. Takze kdyz se seberete a jedete do nejakeho hotelu, tak kdyz pomineme jednani s obsluhou, tak o sve deti se stara, pripadne tvoji pomoc vuci jejim detem ti oplaci?

Jo tak jako to jo. Když něco od ní chtějí moje děti. Tak jim to ráda udělá/ pomůže.

• Citovat
  • Upravit
30965
29.9.19 21:50
@Anonymní píše:
Jo tak jako to jo. Když něco od ní chtějí moje děti. Tak jim to ráda udělá/ pomůže.

Tak to by bylo pro me zasadni. Eliminuj pro Tebe ty neprijemne veci nebo holt za ni po vas restauraci uklid. Treba zase ona udela vic nez ty v necem jinem, tezko takto soudit. Tebou dosavadni jeji popis byl totiz dost desny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
29.9.19 22:02
@Cuddy píše:
Tak to by bylo pro me zasadni. Eliminuj pro Tebe ty neprijemne veci nebo holt za ni po vas restauraci uklid. Treba zase ona udela vic nez ty v necem jinem, tezko takto soudit. Tebou dosavadni jeji popis byl totiz dost desny.

Jo. Asi tak. Jestli ona si treba na te chate vezme deti a 3 hodiny s nima sama kaspari, tak ja si dachnu a tu vecer rada stihnu.

Ale taky mi pripada, ze nejste kamaradky, ale teple sestry :lol: jako travit s nekym cizim a cizima harantama 12 dni v kuse, tak se rozhadam i se svatou Mariou i s Josefem. Me staci teda 5 dni a citim, ze je to akorat, i kdyz neni zadny problem v uklidu, proviantu, programu ani penězích. A ony maji jeste 6 deti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35329
29.9.19 22:13

A byla jsi nekdy ty u ni doma? Bydli s hospodyni, nebo to maj doma jako v chlivku, ze je tak zvykla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15237
29.9.19 22:46
@Anonymní píše:
Kupříkladu- byla u nás na chalupě. A můžu říct že v životě jsem nebyla tak unavená jako po 12 dnech sníma. Vařila jsem uklízela, po jejich dětech vyhazovala jídlo. A atd. Jako fakt když odjeli tak jsem spala 11 hodin v kuse. :roll:

Pozvat si na 12 dnů kamarádku s třema detma? To je bláznovství :lol: Musíš jí mít hodně ráda, jinak to nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
29.9.19 22:58

Mě někdo pozvat na chatu tak držím zobák, střídám se ve vaření/hlídání dětí/ úklidu 8o no..asi jsem divná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
29.9.19 23:33
@Anonymní píše:
Jako ale ona je jinak opravdu v pohodě.. jen jde prostě i situace s dalšími lidmi no

V pohodě je proto, že sama odpočívá, nic nedělá a z ničeho si nedela těžkou hlavu. Parazituje na vás všech. Kdyby musela začít něco dělat, její pohoda bude rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
29.9.19 23:35
@Anonymní píše:
Dokonce jsem během pobytu na chatě si šla lehnout na 2 hodiny. Už jsem fakt byla hotová. Můj muž hlídal děti.. pak jsem vstala.. bylo něco před 6 večerní a ona říká- Ty jsi spala? Dyť za chvíli se jde spát, a není hotová večeře :zed: Ale že by třeba dovezla flašku.. nebo čokoládu nebo tak.. ani omylem

Hm, fakt s ní chceš dál kamarádit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.9.19 07:59

To u vás na chatě zerou zadarmo, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 11:03
@g.sandova píše:
To u vás na chatě zerou zadarmo, nebo jak?

Ne to ne. Jídlo přiveze dle toho co se domluvíme. Nebo její muž jde a něco koupí..

• Citovat
  • Upravit
19388
30.9.19 13:23
@Anonymní píše:
Ne to ne. Jídlo přiveze dle toho co se domluvíme. Nebo její muž jde a něco koupí..

No už jsem se lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
6.10.19 16:02

Kámoška zakladatelky je přesně ten typ „Já jsem já a kdo je víc“. Je to o jejím pohrdavém přístupu k lidem. Já si vždycky představím pod tím „personálem“ třeba svoji mamku před důchodem. A kdyby ji někdo takto ponižoval, tak by si to ode mně schytal. Ano, personál má udržovat v provozovně pořádek, ale to i zákazník. Též mám kamarádku, která zase v obchodě rozhází oblečení, boty…nic nevrátí na své místo, však ONI to uklidí. A též je mi za ni trapně. Jednou jí ty rozházené věci prodavačka vytkla a ona to ještě týden nemohla rozdýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
9.10.19 11:09

Znám par lidí, kteří se takhle chovají a nemůžu jim nic, protože znám i jejich rodiče… úplně to stejný. Občas zkusím prohodit, že se mi to moc nelíbí, ale to je pouze má subjektivní fráze.
Naše názory na to, co je normální a co ne, jsou rozdílné, jen když by to bylo až tak rozdílné, netrávila bych s tím člověkem tolik času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.10.19 12:55
@Veveří píše:
Kámoška zakladatelky je přesně ten typ „Já jsem já a kdo je víc“. Je to o jejím pohrdavém přístupu k lidem. Já si vždycky představím pod tím „personálem“ třeba svoji mamku před důchodem. A kdyby ji někdo takto ponižoval, tak by si to ode mně schytal. Ano, personál má udržovat v provozovně pořádek, ale to i zákazník. Též mám kamarádku, která zase v obchodě rozhází oblečení, boty…nic nevrátí na své místo, však ONI to uklidí. A též je mi za ni trapně. Jednou jí ty rozházené věci prodavačka vytkla a ona to ještě týden nemohla rozdýchat.

ja vzdy v obchode po sobe obleceni srovnam, kdyz se treba prehrabuju v kominku vystaveneho obleceni a hledam svoji velikost. Obcas se nejaka kamaradka divi, co to delam. Prece to tam nenecham rozryte jako od divoke svine.

Na druhou stranu jsou obchody, kde je 1 zakaznik na 3 prodavacky a je na tech prodovackach videt, jak se silene NUDI, protoze nemaji co delat. To neni jako v H&M, kde ty chudiny behaji jako nadmute kozy a stejne nestihaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný