Kamarádka je prasátko :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
2.7.11 21:15
Davdan píše:
Hodaka píše:
Davdan píše:
Fotku nekomentuju, protože jsem ji neviděla. Ani nekomentuju, že se sem dala, protože jsem ji neviděla. :mrgreen:
Holky ale počkejte - fakt jsou Angličani bordeláři?????? Takže jako Hercule Poirot nás krmí??? A jiné filmy o anglických puntičkářích s uklizenýma domácnostma??? :lol: Ty jo a já myslela, že jsou pořádkumilovní…Jo a eště můj osobní postřeh (ale fakt jen můj…). Když jsem měla jedno dítě, nezvládala jsem uklízet nic. Dítě řvalo, já zplavená… Ale když je dětí víc, je i větší bordel, ale já se nějak naučila, jak a kdy uklízet… Noo, anebo se posunuly mé hranice vnímání bordelu. :mrgreen: :oops:
posunuly se tvé hranice :lol:
Néé, nech mě žít ve sladké naivitě. :lol:

já jsem to spletla :oops: promiň :hug: máš lepší systém v uklízení :wink:

• Citovat
  • Upravit
46669
2.7.11 21:21

No, já myslím, že čím víc dětí, tím líp si to matka zorganizuje. Z vlastní zkušenosti zatím nemohu posoudit, ale vidím to kolem sebe. S prvním dítětem je člověk vyjukaný, s dalšíma už to má v paži :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
2.7.11 21:41
Hanule píše:
Neslušné by bylo až kdyby řekla - Máňa Horáková z horní dolní má doma bordel, ne? :nevim: Nikoho nejmenovala.

Ale ja jsem take nikoho nejmenovala,neni tam cislo baraku a nazev ulice,navic to je fotka z ciziny.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
2.7.11 21:44
Kaczenka píše:
Hanule píše:
Neslušné by bylo až kdyby řekla - Máňa Horáková z horní dolní má doma bordel, ne? :nevim: Nikoho nejmenovala.
Však já se nezmiňovala o tom, že jde o nevhodný příspěvek. Jen jsem řekla, že bych doma takového opraváře nechtěla a to z důvodu toho, že by si měl svých zákazníků vážit, ať už jsou takoví nebo makoví. Nechtěla jsem se nikoho dotknout. Je to jen můj názor. Nejsem hádavka, ani moralistka. :roll: :roll:

To bohuzel nejsou zakaznici,ale prasata,takovych lidi si clovek nemuze vazit.Navic to nejsou zakaznici manzela,ale realitky podnajemnici a jak tu psala Lucie,to nejde popsat,to se musi videt,tak fotka se hodila k tematu,proto jsem ji sem dala,no me na tom neprijde nic hrozneho.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
2.7.11 21:45
Miarei píše:
OMG, každá druhá je tu Kelišová jak vyšitá starajícíse o druhé a o to, co mají či nemají sousedé a najednou se ze všech staly moralistky.
To jsou nějaké erupce na slunci či co? 8-o
Vždyť i celebrity se fotí např. když si vyjdou bez make-upu, když se objeví jejich celulitida, když si vyjdou bez kalhotek a jejich baráky se fotí. A co celebrity, lidi všude jsou zvědavý jak to vypadá jinde a proto frčí reality show (u Ozzyho je problém s psama a s tím, že všude se.ou a lidi se u toho baví)
Před nějakou dobou se tu drbaly stránky www.modnipeklo.cz (myslím) a taky si spousta z vás přisadilo. Že se dotyčné nestyděly smát se nebohým holčinám na ulici, které se neoblékly podle poslední mody :lol:
Já dávala na fb fotky policejního sjezdu pod barákem, kvůli sražený cikánce kolem. A co má být???
Nehrajte si kurňa na slušňačky, protože KAŽDÁ ráda strká nos do cizích věcí :-P

Miraei,diky,lip bych to nenapsala :palec: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.13 15:13

Předem se omlouvám za anonym

Před rokem jsem tady na emiminu pozanala kamarádku, Je to moc fajn ženská porodily jsme téměř ve stejný den, máme tudíž stejně staré kluky. Přez léto jsme podnikaly různé výlety, procházky, když nebylo nejlíp zalezly jsme do cukrárny s dětským koutkem. To bylo všechno moc fajn. Problém (z mé strany) nastal ve chvílích kdy začalo být čímdál tím horší počasí, pozvala jsem ji nakfe kafe, krafaly jsme celý dny. Pak jsme se domluvily, že navšítím já jí. Ale přišla jsem do bytu a málem jsem vrhla :poblion: šílenej smrad všechno zamaštěný. Ani kafe sme si dát nemohla protože bych nebyla schopná to vypít z toho jejich hrnku. Od té doby jsem u ní nebyla a ani tam nechci jít. Ale nedokážu jí říct pravý důvod. Takže se pořád jen hloupě vymlouvám, že nemůžu apod. Ale už je to takhle dva měsíce a jí nejspíš podezřelé. Protože nechci aby chodila ani ona ke mě, když vidím jak oni žijí :roll: :,(. Poradíte jak šetrně jí to mám říct? :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33916
12.12.13 15:15

Řekla bych jí to a nebo bych na další kafe přišla s hadrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
12.12.13 15:18

Taky sem bordelář - a proto si moc „cizí“ návštěvy domů nezvu :nevim: Nebo zvu, ale předtím uklidím.
Takže pokud tě ona domů normálně vzala, tak to nejspíš vypadá, že jí to připadá normální a pak s tim nic neuděláš, i když jí to řekneš - maximálně se urazí a přestane tě kontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.12.13 15:20
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonymPřed rokem jsem tady na emiminu pozanala kamarádku, Je to moc fajn ženská porodily jsme téměř ve stejný den, máme tudíž stejně staré kluky. Přez léto jsme podnikaly různé výlety, procházky, když nebylo nejlíp zalezly jsme do cukrárny s dětským koutkem. To bylo všechno moc fajn. Problém (z mé strany) nastal ve chvílích kdy začalo být čímdál tím horší počasí, pozvala jsem ji nakfe kafe, krafaly jsme celý dny. Pak jsme se domluvily, že navšítím já jí. Ale přišla jsem do bytu a málem jsem vrhla :poblion: šílenej smrad všechno zamaštěný. Ani kafe sme si dát nemohla protože bych nebyla schopná to vypít z toho jejich hrnku. Od té doby jsem u ní nebyla a ani tam nechci jít. Ale nedokážu jí říct pravý důvod. Takže se pořád jen hloupě vymlouvám, že nemůžu apod. Ale už je to takhle dva měsíce a jí nejspíš podezřelé. Protože nechci aby chodila ani ona ke mě, když vidím jak oni žijí :roll: :,(. Poradíte jak šetrně jí to mám říct? :,( :nevim:

To sis na ní nevšimla dřív? Pravděpodobně jako z cukru oblečená nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 15:20

Asi jí to připadá normální protože já bych si teda do takovýho čurbesu nepozvala ani sestru která je jak moje druhé já. Prostě by mě to bylo trapný. A přijít o ní nechci Toť situace :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.13 15:21

@boball nemají moc peněz takže žádné super hadry nenosí, prostě takové normální. Ale vždy byla čistá proto jsem čuměla 8o

• Citovat
  • Upravit
15097
12.12.13 15:25
@Anonymní píše:
@boball nemají moc peněz takže žádné super hadry nenosí, prostě takové normální. Ale vždy byla čistá proto jsem čuměla 8o

To se divím, většinou už se to dá odhadnout podle oblečení. Nejde o super hadry, ale tihle lidé když se podíváš, mají neprané rifle, nebo blbě, prostě zaprané, žmolkaté svetry, sem tam flíček na mikině, špinavé boty, starou špínou. Jasně když je bláto má to každej. děti jsou taky takové umrněné. Já to tedy odhadnu hned i na bohatých, co se nosí jak pětka do záložny, že je ženská šmurína. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 15:28

@boball to já znám taky takové šmudly na kterých je to vidět na první pohled. Ale že občas neměla vyžehlené triko argumentovala tím, že nežhlí. Ok. Jinak prostě čistá. A malej byl víceméně čistej. Akorát když třeba slintá tak mu to utře rukávem nebo tak. Asi to měl být varovný signál :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9577
12.12.13 15:35
@Anonymní píše:
Asi jí to připadá normální protože já bych si teda do takovýho čurbesu nepozvala ani sestru která je jak moje druhé já. Prostě by mě to bylo trapný. A přijít o ní nechci Toť situace :think:

já bych jí to řekla… nechodila bych k ní, ale k sobě na návštěvu bych ji zvala… předtím Ti nevadilo, že k Vám chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
12.12.13 15:36
@Anonymní píše:
@boball to já znám taky takové šmudly na kterých je to vidět na první pohled. Ale že občas neměla vyžehlené triko argumentovala tím, že nežhlí. Ok. Jinak prostě čistá. A malej byl víceméně čistej. Akorát když třeba slintá tak mu to utře rukávem nebo tak. Asi to měl být varovný signál :mrgreen:
:mrgreen: No, jo, těžká situace. Já mám kamarádku, ona je taková pomalá, má doma taky bordel, ale ne zas tak hroznej, že by se u nich nedalo vypít kafe. Má dospělou dceru a ta si to asi uvědomuje, nicméně nic s tím nedělá, akorát když jí měl přijet nápadník, tak uklidila. kamarádka si stěžovala, že chtěla mýt i topení. Koukám na ní a říkám, ty nemeješ topení? A ona chudák se vykulila a povídá na co? Copak se někde válí, aby se umazalo? Nakonec z ní vylezlo, že radiatory neumyla nikdy. Nicméně jinak je fajn, tak je jí odpuštěno a neříkám jí nic. Pokud to nezkousneš, asi budete muset přestat komunikovat, tihle lidé to berou jako běžnou záležitost, jak už tady někdo psal, kdyby se za to styděla uklidí aspon před tvou návštěvou. Myslím, že jí nemá cenu říkat nic. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný