Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, já myslím, že čím víc dětí, tím líp si to matka zorganizuje. Z vlastní zkušenosti zatím nemohu posoudit, ale vidím to kolem sebe. S prvním dítětem je člověk vyjukaný, s dalšíma už to má v paži ![]()
Hanule píše:
Neslušné by bylo až kdyby řekla - Máňa Horáková z horní dolní má doma bordel, ne?Nikoho nejmenovala.
Ale ja jsem take nikoho nejmenovala,neni tam cislo baraku a nazev ulice,navic to je fotka z ciziny.
Kaczenka píše:Hanule píše:Však já se nezmiňovala o tom, že jde o nevhodný příspěvek. Jen jsem řekla, že bych doma takového opraváře nechtěla a to z důvodu toho, že by si měl svých zákazníků vážit, ať už jsou takoví nebo makoví. Nechtěla jsem se nikoho dotknout. Je to jen můj názor. Nejsem hádavka, ani moralistka.
Neslušné by bylo až kdyby řekla - Máňa Horáková z horní dolní má doma bordel, ne?Nikoho nejmenovala.
![]()
To bohuzel nejsou zakaznici,ale prasata,takovych lidi si clovek nemuze vazit.Navic to nejsou zakaznici manzela,ale realitky podnajemnici a jak tu psala Lucie,to nejde popsat,to se musi videt,tak fotka se hodila k tematu,proto jsem ji sem dala,no me na tom neprijde nic hrozneho.
Miarei píše:
OMG, každá druhá je tu Kelišová jak vyšitá starajícíse o druhé a o to, co mají či nemají sousedé a najednou se ze všech staly moralistky.
To jsou nějaké erupce na slunci či co?
Vždyť i celebrity se fotí např. když si vyjdou bez make-upu, když se objeví jejich celulitida, když si vyjdou bez kalhotek a jejich baráky se fotí. A co celebrity, lidi všude jsou zvědavý jak to vypadá jinde a proto frčí reality show (u Ozzyho je problém s psama a s tím, že všude se.ou a lidi se u toho baví)
Před nějakou dobou se tu drbaly stránky www.modnipeklo.cz (myslím) a taky si spousta z vás přisadilo. Že se dotyčné nestyděly smát se nebohým holčinám na ulici, které se neoblékly podle poslední mody
Já dávala na fb fotky policejního sjezdu pod barákem, kvůli sražený cikánce kolem. A co má být???
Nehrajte si kurňa na slušňačky, protože KAŽDÁ ráda strká nos do cizích věcí
Miraei,diky,lip bych to nenapsala
.
Předem se omlouvám za anonym
Před rokem jsem tady na emiminu pozanala kamarádku, Je to moc fajn ženská porodily jsme téměř ve stejný den, máme tudíž stejně staré kluky. Přez léto jsme podnikaly různé výlety, procházky, když nebylo nejlíp zalezly jsme do cukrárny s dětským koutkem. To bylo všechno moc fajn. Problém (z mé strany) nastal ve chvílích kdy začalo být čímdál tím horší počasí, pozvala jsem ji nakfe kafe, krafaly jsme celý dny. Pak jsme se domluvily, že navšítím já jí. Ale přišla jsem do bytu a málem jsem vrhla
šílenej smrad všechno zamaštěný. Ani kafe sme si dát nemohla protože bych nebyla schopná to vypít z toho jejich hrnku. Od té doby jsem u ní nebyla a ani tam nechci jít. Ale nedokážu jí říct pravý důvod. Takže se pořád jen hloupě vymlouvám, že nemůžu apod. Ale už je to takhle dva měsíce a jí nejspíš podezřelé. Protože nechci aby chodila ani ona ke mě, když vidím jak oni žijí
. Poradíte jak šetrně jí to mám říct?
![]()
Taky sem bordelář - a proto si moc „cizí“ návštěvy domů nezvu
Nebo zvu, ale předtím uklidím.
Takže pokud tě ona domů normálně vzala, tak to nejspíš vypadá, že jí to připadá normální a pak s tim nic neuděláš, i když jí to řekneš - maximálně se urazí a přestane tě kontaktovat.
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonymPřed rokem jsem tady na emiminu pozanala kamarádku, Je to moc fajn ženská porodily jsme téměř ve stejný den, máme tudíž stejně staré kluky. Přez léto jsme podnikaly různé výlety, procházky, když nebylo nejlíp zalezly jsme do cukrárny s dětským koutkem. To bylo všechno moc fajn. Problém (z mé strany) nastal ve chvílích kdy začalo být čímdál tím horší počasí, pozvala jsem ji nakfe kafe, krafaly jsme celý dny. Pak jsme se domluvily, že navšítím já jí. Ale přišla jsem do bytu a málem jsem vrhlašílenej smrad všechno zamaštěný. Ani kafe sme si dát nemohla protože bych nebyla schopná to vypít z toho jejich hrnku. Od té doby jsem u ní nebyla a ani tam nechci jít. Ale nedokážu jí říct pravý důvod. Takže se pořád jen hloupě vymlouvám, že nemůžu apod. Ale už je to takhle dva měsíce a jí nejspíš podezřelé. Protože nechci aby chodila ani ona ke mě, když vidím jak oni žijí
![]()
. Poradíte jak šetrně jí to mám říct?
![]()
To sis na ní nevšimla dřív? Pravděpodobně jako z cukru oblečená nechodí ![]()
Asi jí to připadá normální protože já bych si teda do takovýho čurbesu nepozvala ani sestru která je jak moje druhé já. Prostě by mě to bylo trapný. A přijít o ní nechci Toť situace ![]()
@boball nemají moc peněz takže žádné super hadry nenosí, prostě takové normální. Ale vždy byla čistá proto jsem čuměla ![]()
@Anonymní píše:
@boball nemají moc peněz takže žádné super hadry nenosí, prostě takové normální. Ale vždy byla čistá proto jsem čuměla
To se divím, většinou už se to dá odhadnout podle oblečení. Nejde o super hadry, ale tihle lidé když se podíváš, mají neprané rifle, nebo blbě, prostě zaprané, žmolkaté svetry, sem tam flíček na mikině, špinavé boty, starou špínou. Jasně když je bláto má to každej. děti jsou taky takové umrněné. Já to tedy odhadnu hned i na bohatých, co se nosí jak pětka do záložny, že je ženská šmurína. ![]()
@boball to já znám taky takové šmudly na kterých je to vidět na první pohled. Ale že občas neměla vyžehlené triko argumentovala tím, že nežhlí. Ok. Jinak prostě čistá. A malej byl víceméně čistej. Akorát když třeba slintá tak mu to utře rukávem nebo tak. Asi to měl být varovný signál ![]()
@Anonymní píše:
Asi jí to připadá normální protože já bych si teda do takovýho čurbesu nepozvala ani sestru která je jak moje druhé já. Prostě by mě to bylo trapný. A přijít o ní nechci Toť situace
já bych jí to řekla… nechodila bych k ní, ale k sobě na návštěvu bych ji zvala… předtím Ti nevadilo, že k Vám chodí ![]()
@Anonymní píše:
@boball to já znám taky takové šmudly na kterých je to vidět na první pohled. Ale že občas neměla vyžehlené triko argumentovala tím, že nežhlí. Ok. Jinak prostě čistá. A malej byl víceméně čistej. Akorát když třeba slintá tak mu to utře rukávem nebo tak. Asi to měl být varovný signál
já jsem to spletla
promiň
máš lepší systém v uklízení