Kamarádka Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
12.1.17 09:09

Ahoj, také je mi 30 a mám 18 měsíční dceru. Ráda se přidám k tomu cvičení. Samotné se mi nechce a nikdo kolem nechce chodit. Jsem z Branika. Jinak ani tím vínem nepohrdnu, už mi doma hrabe. Kdyztak písní SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.1.17 13:22

Ahoj holky, mě je 32, mám 2,5 letého syna, bydlíme kousek od Pankráce. Rozhodně nejsem proti nejrůznějším aktivitám jako sport, procházky, zajít pokecat na víno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.17 14:55
Ahoj, tak pokud je to stale aktualni, tak bydlim kousek na strži ;-) coz je za rohem od tebe;-) je mi 27 a mam 2mesicni mimi…pokud vy jsi chtela jit na prochazku s kocarem?;)
@Denis11 píše:
@Terezxx dekujeme :hug: ja taky v krci :D u Antala Staska :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
20.2.17 21:15

@Swibinka tak to bydlime primo u sebe :-) ja jsem taky na strzi? Ale ja uz s kocarkem nejezdim, mymu rostakovi uz je 2,5 roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.17 21:47

@Denis11 tooo uz jste velky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.17 21:47

@Denis11 tooo uz jste velky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
22.2.17 10:42
@Swibinka píše:
Ahoj, tak pokud je to stale aktualni, tak bydlim kousek na strži ;-) coz je za rohem od tebe;-) je mi 27 a mam 2mesicni mimi…pokud vy jsi chtela jit na prochazku s kocarem?;)
@Denis11 píše:
@Terezxx dekujeme :hug: ja taky v krci :D u Antala Staska :)

Jeeeee, to uz je dávno, co jsem zakládala tuhle diskuzi :lol: já klidně s kočárkem ven půjdu, mám 21 měsíční a 9 měsíční kluky :dance: jen jsme teď všichni lehli s chřipkou, tak bychom to museli nechat na dyl. Už se v tom placame týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.2.17 15:42
@Terezxx píše:
Jeeeee, to uz je dávno, co jsem zakládala tuhle diskuzi :lol: já klidně s kočárkem ven půjdu, mám 21 měsíční a 9 měsíční kluky :dance: jen jsme teď všichni lehli s chřipkou, tak bychom to museli nechat na dyl. Už se v tom placame týden :zed:
no tak jj;-) az budete ready dej vedet;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová