Kam na Kanárské ostrovy s dětmi?

41
5.4.19 11:44

Děti mají věk 8 a 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2875
5.4.19 12:04

@pajatu Ja byla na Kanarskych ostrovech sama s detmi nekolikrat. Moc se nam tam vzdy libilo postupne jsme navstivili (vzdy jedny prazdniny jeden ostrov) Lanzarote, La Gomera a Tenerife. Na Lanzarote bylo klukum 6 a 9. Vzdy kolem velikonoc. La Gomera byla chladnejsi, ale jinak prijemna teplota. Ja si vzdy tez pujcim auto, predem krom ubytovani nic neplanuju a na miste se zeptam, ktere atrakce doporucuji navstivit. Popr koupime vylet kolem ostrova s pruvodcem. Zalezi na tom, co mate radi, ale za me jedny z nejlepsich prazdnin. :) Kluci na to dodnes vzpominaji (ted jim je 14 a 17). Co se tyce teploty more, asi se to da vycist na netu, popr poptat v cestovkach. :) At se vam tam libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
5.4.19 12:21

V červenci a srpnu je tam moc horko. Já kdybych opět jela, tak bych volila duben, květen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.4.19 12:51

já si právě myslela kvůli té teplotě vody že budou tyto dva měsíce nejlepší, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
5.4.19 12:51

@pajatu ahoj, byla jsem na playa amadores v breznu, voda super, je to takova zatoka takze je teplejsi, v cervnu uz budu urcite jeste lepsi! jinak kanary doporucuji, ja necekala nic a byla jsem nadsena:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.4.19 13:05

@zuz1206 byla jsi tam s dětmi? Byla jsi přes CK? Ještě doba letu cca 5 hod.? Nevím jak to dám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
5.4.19 13:07

@pajatu ahoj, to nebyla, je to uz 6 let ale stale z toho ziju:D i kdyz jsem procestovala dost..ale okolo bylo dooooost deti:)a ten let se da prezit, popr jestli chces neco kratsiho tak zvol treba mallorcu z vidne, za 2,2h jsi tam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.4.19 13:13

Holky, můžu dotaz? Taky zvažuju s dětma vyrazit…Kanáry, Mallorka. Prostě si najdete samy letenky, hotel a letíte? Neřešíte přes CK? Vyplatí se bez allinclusive, když pak vše doplácíte (jídlo, pití)? Jak se rozhodujete pro hotel? Jen podle ceny, fotek…nebo hledáte i nějaké diskuze apod.? Díky za jekékoli tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
5.4.19 13:15

@anupati kdyz ti reknu moje zkusenosti: najit si sama let, hotel, transport( spousta hotelu ho plati nad tyden pobytu coz skoro vzdy mas) tak usetreni je neskutecne!!! najdes si presne ten hotel, co nabizi cestovka, nebo si das oblast kam bys rada jela, a pres booking mapu hledas hotely, recenze…ja bych pres cestovku uz moc nejela…samozrejme zalezi, zda umis jazyk a troufnes si..ale za me vse zvlast je usetreni asi tak 30%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.4.19 13:28

@zuz1206 Na běžno bych se Aj domluvila, zkusím se podívat, pohledat díky. Pak je ještě možnost last minute. Co jsem se dívala, tak tam jdou s cenou na zájezd hodně dolů…ale to je o tom, že člověk jede, kam se zrovna naskytne nabídka a musí být flexibilní… Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.4.19 13:40

@zuz1206 na Mallorce jsme byli vloni a super pro děti!!! Byli jsme Playa de muro a krása ale ráda se kouknu zase jinam :lol:

Příspěvek upraven 05.04.19 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.4.19 13:41

@anupati Mallorca je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
7.4.19 18:15

@anupati Mallorca s detmi super, zrovna tam za tyden letime. Jo hotel pres booking.com, letenky momondo.com a zbytek tam (minule jsem mela auto pres ty, co jsem koupila letenky a letos si ho zkusim objednat pres hotel, to jsem udelala na Kanarech a libilo se mi, ze ho dovezli k hotelu a bylo za pusinu. Koukam na ceny (ke svym moznostem) a na booking.com taky hodnoceni hotelu a jak daleko od nejakych atrakci/mestecka/plaze lezi. To tam vse najdes. Zdravi momentalne singl mamca, co takhle s dvema detmi pocestovala kde co :) Hodne stesti s vyberem, uvidis, ze jak zkusis sama, uz se ti nebude chtit preplacet cestovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.4.19 07:25

Holky ale ten booking je drahej já tedy taky sháním extra letenky a extra ubytování. Letos jsme byli takto na kanárech. Přes booking kdž sem hledala hotely ty ceny byly šílený. Ale na airstop jsem sehnala celkem levně pouze hotel s all inclusive a letenku zvlášť. S dětmi beru jedině all inclusive u nás se to vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí