Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Navstevujene manzelovi rodice a chodíme na procházky a jezdíme na kole. Sami. Já musím občas do práce a 1× týdne nákup.
Jsem zvědavá, kam se to celé posune. Vir musí projít populaci. Nebo toto bude každý rok? Uvědomuje si toto někdo?
@Aries6 píše:
Navstevujene manzelovi rodice a chodíme na procházky a jezdíme na kole. Sami. Já musím občas do práce a 1× týdne nákup.
Jsem zvědavá, kam se to celé posune. Vir musí projít populaci. Nebo toto bude každý rok? Uvědomuje si toto někdo?
Záleží, jak se zpomalí a bude mutovat, a kdy budou léky a vakcína.
@P4ja píše:
Záleží, jak se zpomalí a bude mutovat, a kdy budou léky a vakcína.
To jo, ale narvaný supermarket a zakaz návštěvy rodičů, jsou nelogické rozdíly.
@Aries6 píše:
To jo, ale narvaný supermarket a zakaz návštěvy rodičů, jsou nelogické rozdíly.
Jistě, to nerozporuju. Všechno s rozumem. Bude to tady delší dobu a na věky se zavřít nemůžeme.
@Bubla Bůčková píše:
Dodržujeme, respektive já chodím s malým na hodinu ven a procházím městem. Tvůj dotaz - pokutu ti fakt nikdo nedá. Toho bych se vůbec nebála.
Pokud by to nekdo nahlásil a policie se zrovna kopala do zadku nudou, pokutu dostat muze. Z toho důvodu bych to nerozebirala na netu a prostě bych to udělala ![]()
@Aries6 píše:
Tak jsou viry, co přišly, byly a odešly
Španělska chřipka trvala dva roky. Treba to taky zmizí.
@Aries6 píše:Šmarjá to je furt dokola, za rok budou respiratory a možná i lék.
@Bubla Bůčková píše: Šmarjá to je furt dokola, za rok budou respiratory a možná i lék.
Rika kdo
?
@Hobitka píše:
Rika kdo?
Jo pardon „jetojenchřipkáři“ si žádný samozřejmě nepořídí. Já mám vyhlídnuty teď ten Liberecký.
@Lucka1111 Nam se jeste nestalo, ze bychom museli jit dokoupit neco, co chybi. Na nakup jde vzdy jeden s presnym seznamem a snazime se v nejmene nabite hodiny, protoze si to muzeme dovolit. Vic pro to uz asi udelat nemuzeme.
Nicmene zatim jsme vzdy stali frontu u pokladen, a to prodlouzilo dobu stravenou v obchode nejvic.
@Bubla Bůčková píše: Šmarjá to je furt dokola, za rok budou respiratory a možná i lék.
Takže rok budem čekat pod zámkem, paráda
A to ještě jen možná
Bože
@Bubla Bůčková Ze bude lek - tak o tom uprimne pochybuji, a to na vyvoji antivirotik pracuje rada mych dobrych kamaradu, a ze to jsou mozky a odbornici. A ze ve svete je podobnych mraky. A travit zbytek zivota v respiratoru, mno, zajimava vidina
.
edit. mozna bude ockovani, pokud to vubec pujde. Nebo to ockovani bude taky jen sezonni jako u chripky…
@Hobitka píše:
@Bubla Bůčková Ze bude lek - tak o tom uprimne pochybuji, a to na vyvoji antivirotik pracuje rada mych dobrych kamaradu, a ze to jsou mozky a odbornici. A ze ve svete je podobnych mraky. A travit zbytek zivota v respiratoru, mno, zajimava vidina.edit. mozna bude ockovani, pokud to vubec pujde. Nebo to ockovani bude taky jen sezonni jako u chripky…
Nemusím nosit respirator do konce života, naštěstí je kolem dost nesmrtelných, který to Promoreni obstarají místo mě.