Karanténa - aktualizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25211
16.4.20 21:39

Navstevujene manzelovi rodice a chodíme na procházky a jezdíme na kole. Sami. Já musím občas do práce a 1× týdne nákup.
Jsem zvědavá, kam se to celé posune. Vir musí projít populaci. Nebo toto bude každý rok? Uvědomuje si toto někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.4.20 21:42
@Aries6 píše:
Navstevujene manzelovi rodice a chodíme na procházky a jezdíme na kole. Sami. Já musím občas do práce a 1× týdne nákup.
Jsem zvědavá, kam se to celé posune. Vir musí projít populaci. Nebo toto bude každý rok? Uvědomuje si toto někdo?

Záleží, jak se zpomalí a bude mutovat, a kdy budou léky a vakcína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
16.4.20 21:58
@P4ja píše:
Záleží, jak se zpomalí a bude mutovat, a kdy budou léky a vakcína.

To jo, ale narvaný supermarket a zakaz návštěvy rodičů, jsou nelogické rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.4.20 22:00
@Aries6 píše:
To jo, ale narvaný supermarket a zakaz návštěvy rodičů, jsou nelogické rozdíly.

Jistě, to nerozporuju. Všechno s rozumem. Bude to tady delší dobu a na věky se zavřít nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
16.4.20 22:10
@Bubla Bůčková píše:
Dodržujeme, respektive já chodím s malým na hodinu ven a procházím městem. Tvůj dotaz - pokutu ti fakt nikdo nedá. Toho bych se vůbec nebála.

Pokud by to nekdo nahlásil a policie se zrovna kopala do zadku nudou, pokutu dostat muze. Z toho důvodu bych to nerozebirala na netu a prostě bych to udělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
16.4.20 22:12
@Aries6 píše:
Jsem zvědavá, kam se to celé posune. Vir musí projít populaci. Nebo toto bude každý rok? Uvědomuje si toto někdo?

Tak jsou viry, co přišly, byly a odešly :nevim: Španělska chřipka trvala dva roky. Treba to taky zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.20 22:24
@Aries6 píše:
Šmarjá to je furt dokola, za rok budou respiratory a možná i lék.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31193
16.4.20 22:28
@Bubla Bůčková píše: Šmarjá to je furt dokola, za rok budou respiratory a možná i lék.

Rika kdo :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.20 22:31
@Hobitka píše:
Rika kdo :think:?

Jo pardon „jetojenchřipkáři“ si žádný samozřejmě nepořídí. Já mám vyhlídnuty teď ten Liberecký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31193
16.4.20 22:33

@Lucka1111 Nam se jeste nestalo, ze bychom museli jit dokoupit neco, co chybi. Na nakup jde vzdy jeden s presnym seznamem a snazime se v nejmene nabite hodiny, protoze si to muzeme dovolit. Vic pro to uz asi udelat nemuzeme. :think: Nicmene zatim jsme vzdy stali frontu u pokladen, a to prodlouzilo dobu stravenou v obchode nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31193
16.4.20 22:34

@Bubla Bůčková Nejak Ti nerozumim :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.4.20 22:38
@Bubla Bůčková píše: Šmarjá to je furt dokola, za rok budou respiratory a možná i lék.

Takže rok budem čekat pod zámkem, paráda :palec: A to ještě jen možná :mrgreen: Bože

• Citovat
  • Upravit
31193
16.4.20 22:44

@Bubla Bůčková Ze bude lek - tak o tom uprimne pochybuji, a to na vyvoji antivirotik pracuje rada mych dobrych kamaradu, a ze to jsou mozky a odbornici. A ze ve svete je podobnych mraky. A travit zbytek zivota v respiratoru, mno, zajimava vidina :think:.

edit. mozna bude ockovani, pokud to vubec pujde. Nebo to ockovani bude taky jen sezonni jako u chripky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.20 22:44

Nečetly jste, na co sem reagovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.20 22:47
@Hobitka píše:
@Bubla Bůčková Ze bude lek - tak o tom uprimne pochybuji, a to na vyvoji antivirotik pracuje rada mych dobrych kamaradu, a ze to jsou mozky a odbornici. A ze ve svete je podobnych mraky. A travit zbytek zivota v respiratoru, mno, zajimava vidina :think:.edit. mozna bude ockovani, pokud to vubec pujde. Nebo to ockovani bude taky jen sezonni jako u chripky…

Nemusím nosit respirator do konce života, naštěstí je kolem dost nesmrtelných, který to Promoreni obstarají místo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí