Kaše z láhve?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, my jsme v obdobi rustu zoubku davali kasi z lahve. Pouzivali jsme od aventu a dudlik takovy ten regulujici. Neni tam dirka, ale takova vetsi carka. Kasi jsem delala malinko ridsi.
Jinak teda ja bych tu dirku asi klidne zvetsila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych radši koupila, stojí pár korun, já jsem totiž prostřihla a teklo to až moc
ze začátku jsem kašičku z láhve dávala normálně teď už papá lžičkou.
- Citovat
- Upravit
Ahojky taky jsem malymu davala kasi do lahve, kdyz mel nejak 6 mesicu…Pozdeji asi okolo 10 mesicu, jsem mu ji davala na lzicku a vse probehlo hladce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my měli Avent lahve a na kašišky jsme používala jejich hrníčky s tím bílým pítkem a bez silikonového těsnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja koupila na kasi savicku s vetsi dirkou, mam teda obyc savicky, ty znackovy mi do pusy nevzal
a taky jsem ji delala ridsi, po case pak zacal kasi papak ze lzicky ![]()
Jinak kdyz jsem si dirku udelala sama, tak to pak po case ruplo…:) tak je lepsi koupit vetsi rovnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dneska totiž byla v lékárně a chtěla jsem právě savičku s větším otvorem na tu kaši a lékarnice na mě koukala, jak kdybych spadla z marsu, že nic takového neprodávají a ať si koupím normální a prostřihnu ji
ale nechce se mi do toho, tak ještě asi budem chvilku bojovat s lžičkou a objednám nějakou láhev na netu, máte tip na něco konkrétního?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989
ahoj
dávala jsem kaši z lahvičky, měli jsme avent a pasovala na ně savička z dmka, mají tam přímo savičky na kaši. Nebo ještě myslím fungovala savička od aventu s tím variabilním průtokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kaši ředila půl na půl s UM, koupila savičku na kaši a bylo… ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak mně malá jí krásně lžičkou, ale kaši dávám právě z láhve, kde jsem lehce zvětšila otvor a vypije do 5 minut 200-250 ml kaše a jde spát
nic špatného na tom nevidím.
- Citovat
- Upravit
Syn kaši jedině z flašky a mě to ale rozčilovalo, no odstavil se od kaše ve 13m nadobro. Tak to taky moc ráda nejsem. Zato mlíko do 3 let jedině flaškiou, z čehož jsem už taky pomalu šílela, jinak to prostě nešlo.
Holčičce jsem kaši proto zásadně nikdy nedala z flašky, jen lžičkou. Poučuju se z toho, co jsem u kluka nerada viděla ![]()
Co ho naučíš, to bude dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn kaši jedině z flašky a mě to ale rozčilovalo, no odstavil se od kaše ve 13m nadobro. Tak to taky moc ráda nejsem. Zato mlíko do 3 let jedině flaškiou, z čehož jsem už taky pomalu šílela, jinak to prostě nešlo.
Holčičce jsem kaši proto zásadně nikdy nedala z flašky, jen lžičkou. Poučuju se z toho, co jsem u kluka nerada viděla ![]()
Co ho naučíš, to bude dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
Já dneska totiž byla v lékárně a chtěla jsem právě savičku s větším otvorem na tu kaši a lékarnice na mě koukala, jak kdybych spadla z marsu, že nic takového neprodávají a ať si koupím normální a prostřihnu jiale nechce se mi do toho, tak ještě asi budem chvilku bojovat s lžičkou a objednám nějakou láhev na netu, máte tip na něco konkrétního?
Ja savicky teda kupuju spis v drogeriich ![]()
A kupuju savicky tehle firmy, akorat tady je savicka plocha, ja mam normalni
maji to ocislovalne, 1,2,3 a ta je na kasi ![]()
http://dudliky.heureka.cz/…cka-silikon/
http://detske-lahve.heureka.cz/…lahev-250ml/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 Ahoj,používáme lahve od Mamu, z jiných pít nechtěla a dělají savičky s jednou, dvěma a třemi kapky(rychlost průtoku mléka)a pak savičku na které je místo kapky křížek a ta je na kaši. Kaši mi jedla i lžičkou ale bylo to nadlouho a byla jak čuně což mě když je vykoupaná a před spaním nebavilo takže jsme pořídily tuhle savičku a je klid
a velmi se nám už třikrát tato savička hodila když měla průjem a zvracela(rotaviry
)a tím pádem dieta bez mléka takže jsem koupila bezmléčnou banánovou kaši a v noci jí pila místo mlíka. Lžičkou bych jí v noci vleže těžko krmila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit