Kašel a bolest zad

Anonymní
2.11.18 19:50

Kašel a bolest zad

Prosím o radu. Před dvěma měsíci jsem měla chřipku, na kašel jsem brala erdomed a crp menší než 5,takže bez Atb. Nyní mě bolí hrudní páteř, v místě mezi lopatkama a střed mezi žebry {solar} kašel mám stále, spíš suchý a krátký…bolí mě lehce hrudník. Ale třeba nedopovim větu, nutí mě to kašlat, pocit že jsem zadýchaná, když něco dělám, unavená nejsem, nic jiného mě netrápí, jen ten kašel, spirometrie ok, poslána jsem na sono srdce a rentgen plic? Mám se bát? Jsem kuřák.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
2.11.18 20:56

No, tak asi je čas přestat kouřit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.18 21:09
@sediza píše:
No, tak asi je čas přestat kouřit, ne?

Jj moje největší přání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.18 21:24

Před cca 4 lety jsem měla hrozný kašel. Bylo mi hrozně zle. Nic mi nezabíralo. Kašel jsem měla dost dlouho. Od té doby jsem nemocná většinou na jaře a pokaždé to je šílene. Naposledy letos jsem dostala antibiotika dost brzo - ani mi doktorka neměřila CRP, kdyz mě slyšela kašlat. Stejný kašel jsem měla i po dobrání antibiotik. Prý astma. Než jsem se dostala na alergologii, tak kašel přešel. Trvalo to celkem 5 týdnů. Nevim, čím to je. Mívám hrozne bolesti. Astma to nakonec není. Prý reflux. Dostala jsem léky, ale žádná změna. Občas trošku pokašlávám a už to moc nevnímám. Takový kašel už opravdu nechci dostat a jsem pak ochotna vzít jakýkoliv lék, protože kašlu třeba hodinu v kuse, vůbec nespim. Já teda nekouřím a ziram, jak někomu jde lehce přestat kouřit. Teď zrovna ted znám kuřáka (20 let kouřil) a jen tak zničehonic přestal a je v pohodě. Třeba ti to taky půjde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.18 21:33
@Anonymní píše:
Před cca 4 lety jsem měla hrozný kašel. Bylo mi hrozně zle. Nic mi nezabíralo. Kašel jsem měla dost dlouho. Od té doby jsem nemocná většinou na jaře a pokaždé to je šílene. Naposledy letos jsem dostala antibiotika dost brzo - ani mi doktorka neměřila CRP, kdyz mě slyšela kašlat. Stejný kašel jsem měla i po dobrání antibiotik. Prý astma. Než jsem se dostala na alergologii, tak kašel přešel. Trvalo to celkem 5 týdnů. Nevim, čím to je. Mívám hrozne bolesti. Astma to nakonec není. Prý reflux. Dostala jsem léky, ale žádná změna. Občas trošku pokašlávám a už to moc nevnímám. Takový kašel už opravdu nechci dostat a jsem pak ochotna vzít jakýkoliv lék, protože kašlu třeba hodinu v kuse, vůbec nespim. Já teda nekouřím a ziram, jak někomu jde lehce přestat kouřit. Teď zrovna ted znám kuřáka (20 let kouřil) a jen tak zničehonic přestal a je v pohodě. Třeba ti to taky půjde.

Děkuji, už se začínám bát, průdušky mám čisté, spíš mě trápí ta bolest ve středu hrudi, astma nemám ale reflux ano, diagnostikovan, ale nějak mě netrápí, kdysi mě stále pálil jazyk

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 07:05
@Anonymní píše:
Děkuji, už se začínám bát, průdušky mám čisté, spíš mě trápí ta bolest ve středu hrudi, astma nemám ale reflux ano, diagnostikovan, ale nějak mě netrápí, kdysi mě stále pálil jazyk

Mne už o refluxní říkala předchozí alergologie, ale žádné vyšetření mi nedělali. Jak se to vyšetřuje? Já se z toho asi vždycky dostanu za dlouhou dobu. Třeba to ani u tebe nic vážného nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 07:44
@Anonymní píše:
Mne už o refluxní říkala předchozí alergologie, ale žádné vyšetření mi nedělali. Jak se to vyšetřuje? Já se z toho asi vždycky dostanu za dlouhou dobu. Třeba to ani u tebe nic vážného nebude.

Musela jsem na hadičku

• Citovat
  • Upravit
10
12.6.21 14:04

Ahoj.
Prosím o radu
Už přez 2 týdny kašlu a bolí mě rameno, nejčastěji levé ale občas i pravé, bolest se zhoršuje při pohybu.
Nevím zda je to možné ale mám pocit že kašlu hlavně jakoby z jedné plíce ( z levé ) docela mě to děsí. Byla jsem s tim u doktorky tak mi dala nějaký sirup a Ventolin a udělala stěr z krku protože se ji moc nezdál. Ze stěru se nic nenašlo, vše v pohodě. Ještě než začal kašel tak mě bolelo několik dnů v krku. Mám zadní rýmu a hleny mi pořád stékají do krku, pořád je tam mám. Můj kašel je spíše suchý, je spíše přez den, v nocí nebudí. Jen jednou jsem měla zvýšenou teplotu jinak nic. Kuřák nejsem. Jo a ještě chci dodat že mi z krku začaly vylézávat nějaké bílé hrudky, hrozně smrduté. Nevím co to je. Záda mě také bolí. Kýchám občas svědí oči a jazyk.
Omlouvám se za chaotický dotaz ale psala jsem to tak jak jsem si vzpomněla.
Covid nemám.
Je mi 16 a bojím se že mám rakovinou plic.
Trpím úzkosti od doby co jsem měla bouračku.
Prosím poraďte mi, všude jenom čtu že bolest ramene je příznakem rakoviny plic, Vytvářím si v hlavě špatné scénáře.
Děkuji za každou odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.6.21 14:08

Co test na kovid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
12.6.21 15:15
@..hElEnA.E píše:
Ahoj.
Prosím o radu
Už přez 2 týdny kašlu a bolí mě rameno, nejčastěji levé ale občas i pravé, bolest se zhoršuje při pohybu.
Nevím zda je to možné ale mám pocit že kašlu hlavně jakoby z jedné plíce ( z levé ) docela mě to děsí. Byla jsem s tim u doktorky tak mi dala nějaký sirup a Ventolin a udělala stěr z krku protože se ji moc nezdál. Ze stěru se nic nenašlo, vše v pohodě. Ještě než začal kašel tak mě bolelo několik dnů v krku. Mám zadní rýmu a hleny mi pořád stékají do krku, pořád je tam mám. Můj kašel je spíše suchý, je spíše přez den, v nocí nebudí. Jen jednou jsem měla zvýšenou teplotu jinak nic. Kuřák nejsem. Jo a ještě chci dodat že mi z krku začaly vylézávat nějaké bílé hrudky, hrozně smrduté. Nevím co to je. Záda mě také bolí. Kýchám občas svědí oči a jazyk.
Omlouvám se za chaotický dotaz ale psala jsem to tak jak jsem si vzpomněla.
Covid nemám.
Je mi 16 a bojím se že mám rakovinou plic.
Trpím úzkosti od doby co jsem měla bouračku.
Prosím poraďte mi, všude jenom čtu že bolest ramene je příznakem rakoviny plic, Vytvářím si v hlavě špatné scénáře.
Děkuji za každou odpověď :srdce:

je to tu pořád dokola. Hlava, kašel a co ještě. POřád ta samá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast