Kašička na noc - vyšší poměr prášku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Môže mať z toho zápchu. Neviem aké malé je dieťa, ja som si odmerala snáď len prvý krát, zvyšok už od oka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě pětiměsíční kluci tu vodovou kaši plivou, když není hustější tak ji prostě nesní, takže od pěti měsíců dělám kaši od oka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čím hustší kaše, tím je těžší a může tlačit na bříško až na zvracení, zažila jsem to u dcery. Pak jsem kaše vypustila a začala až od 8.mesice a na snídani.
Jinak poměr jsem dělala od oka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše z Beba pokračovacim mlékem
Ahojky holky, mám dotaz…
Mám 4 a půl měsíčního chlapečka a bylo mi řečeno že bych mu už mám hlad na večer dávat kašičku aby se mu zaplnilo bříško…
Jelikož se mi malej fakt budí pořád co hodinu dvě a chce furt jíst…
Každopádně, koupila jsem mu to mléko Beba comfort 1, ale i láhve mi prostě pít nechce ![]()
Ze lžičky mu problém jíst nedělá to už máme vyzkoušené ale na co se vlastně chci zeptat…
Mohu mu z toho dělat hustější kaši jen tak na lžičku? Je mi líto to vyhodit mám skoro celou pixlu a bohužel jsem sáhla po pokračovacim mléku než po kašičce ![]()
Poradíte mi prosím někdo jestli máte zkušenosti s tímto? Kuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla184 tak určitě můžeš, ale může z toho blinkat. Jak to bude hodně husté nemusí to dělat dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co udělat to pokračovací mléko a zahustit nemlecnou rýžovou kaši? Nemuselo by to být tak těžké na bříško
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
@Pavla184 tak určitě můžeš, ale může z toho blinkat. Jak to bude hodně husté nemusí to dělat dobře.
Tak nevím můžu to zkusit nezahustit moc a samozřejmě nedávat toho moc a uvidíme…
Moc s ním experimentovat nechci ale asi se jinak nedá no ![]()
Ale díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tanado1229 píše:
A co udělat to pokračovací mléko a zahustit nemlecnou rýžovou kaši? Nemuselo by to být tak těžké na bříško
To bych taky zkusit mohla… děkuju za radu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamky, mám takový dotaz, když dáváte kašičku na noc. Někdy se mi stane, že mi ujede ruka a místo 45 g prášku mi tam vlítne např. 48, 50 g. Myslíte, že to prckovi může nějak ubližit? Na krabici píšou ať se to striktně dodržuje. Navíc mi přijde, že ta kaše je stale vodová a klidně bych toho dala víc, aby byla hustší. Co myslíte? Pokud by to nevadilo, že je tam více prášku na 150 ml, mohu dát např. i 55 g?
Děkuji Vám moc za odpovědi. Jsem v tomto nová a nechci nic pokazit