Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jege píše:
Pomoc Mackovým, které zasáhlo tornádo a bojují o život dcer
Taková přímá pomoc je snad nejlepší.
Ta solidarita je velká, až to člověka bere u srdce.
@mojmira píše:
Dobrovolníci budou potřeba stále, ne jen v první dny
Jo, ale vsechno po konzultacich.
@vokishka píše:
Nejde mi dat na tabletu odkaz
To je nestesti, strasne co rodinu vse potkalo, nemam slov.
@Konnny píše:
To je nestesti, strasne co rodinu vse potkalo, nemam slov.
Ted jsem cetla i o rodine s autistickym dítětem, prisel o vsechny sve oblibene hracky, na ktere je zvykly, zachranili jen jednoho top plysaka. Je i s bratrem u pribuznych, matka mu musi kazdou hodinu volat a rika mu, ze ti panacci hlidaji dum.
Teď píšou, že na následky tornáda zemřelo v Brně v nemonici dvouleté dítě. Do háje, takový malý brouček, to je šílené, strašné, nepředstavitelné.
@vokishka píše:
Ted jsem cetla i o rodine s autistickym dítětem, prisel o vsechny sve oblibene hracky, na ktere je zvykly, zachranili jen jednoho top plysaka. Je i s bratrem u pribuznych, matka mu musi kazdou hodinu volat a rika mu, ze ti panacci hlidaji dum.
Tornádo zničilo domov autistickému Matýskovi (11): Uchránil jediného plyšáka
@mado píše:
Teď píšou, že na následky tornáda zemřelo v Brně v nemonici dvouleté dítě. Do háje, takový malý brouček, to je šílené, strašné, nepředstavitelné.
Bouřky na jižní Moravě mají šestou oběť, v brněnské nemocnici zemřelo dítě
@mado píše:
Jde mi mráz po zádech. Hrůza. A tady se lidi budou hádat o kravinách.
To dite je strasna tragedie, nemohu to rozdychat.Mam skoro tak stareho vnuka.Cert vem strechy, ale toto
@Altavista píše:
Už tvůj základní počet nedává smysl - úplně zničeno, tzn z domu nezůstalo nic.. no a kde jsou ty domy, ktere jsou zničeny na méně jak 100%? Ta poškozená plocha je dost velká.
Jen škoda na střední škole v Hodoníně je odhadovaná snad až na 100mil (teď nevím kde jsem to četla).. A je tam škody a škody.Ano, nevěřím že vše půjde jen potřebným, ale ta škoda je neskutečně obří už od pohledu.
Bude se muset vest komplet nove elektricke vedeni, plyn taky. To neni preci jen o baraku nebo strese. ![]()
Aktuální seznam potřebných věcí
https://m.facebook.com/story.php?…
Dobrovolníci, chcete pomáhat? Začíná vás čas! Držte se prosím těchto pravidel. Viz screen
A jeste jedna aktualizace z Breclavi
https://m.facebook.com/story.php?…
Flash - rychlá zpráva. POZOR! Břeclav zastavuje příjem pomoci! Do Břeclavi už jen stavební materiál!!! S okamžitou platností zastavujeme příjem pomoci v humanitárním centru RENA Břeclav.
Díky darům jsme dostali tolik pomoci, že nejsme schopni zvládnout její roztřídění. Prosíme všechny, kdo nám můžu pomoct zpracovat přivezené dary, aby přišli k RENĚ dnes od 18:30 h. Děkujeme.
@inkakřivák píše:
@LaPaloma No jistě. Z pojistek na ty stoleté domy si postaví krásné nové, to je úplně jasné.
Přesně, zvlášť když právě probíhá velmi razantní zdražení stavebního materiálu, někde i více jak 100 % ![]()
@Amalthea Přesně. Určitě mají všichni i zde na emiminu aktualizované pojistky teď, v červnu.