Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148687
29.6.21 14:38
@aiwwa píše:
Já doufám že se vybere mezi lidmi dost aby to stačilo pro všechny.

Jestli jsem se nepřeslechla vybralo se dohromady snad 700 milionů, přeju těm lidem postižených katastrofou každou korunu, kterou dostanou.
Ta solidarita lidi je obrovská, ještě to s námi není tak zlé. Pomoci je tolik, že se už musí zarážet. Což je neuvěřitelné a krásné.
Přesto ti lidé z postizenych oblasti by radši aby se to nestalo. Bohužel už je sedmá oběť.

Příspěvek upraven 29.06.21 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
29.6.21 14:39
@osvc píše:
Já jsem ráda, že se ukázalo, jak hodně je u nás solidárních lidí a to brblalové, který jsou nejvíc vidět a slyšet, nezmění ;)

máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.6.21 14:42
@lucenka píše:
Zase na druhou stranu, stát by neměl rozhazovat bezhlavě peníze. Ti lidi mají pojistky, z nich by se měla financovat rekonstrukce. A stát by měl platit obnovu infrastruktury.
Případně by stát mohl poskytnout nějakou výhodnou půjčku, dát nějaký základní jednotný příspěvek, ale ne ve výši statisíců/milionů.

Ty už jdi taky do míst, kudy vystupují produkty produkty trávicího procesu… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
29.6.21 14:55
@Lenka_Hal píše:
A?? Ja se tim netajim. Ne, nemam rada lidi, kteri radi kopou do druhych. A tohle ma byt priklad argument bez argumentacnich klamu? :mrgreen: :roll:

Vřele doporučuji k prostudování. ;)
https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#…

"Je zakázáno vkládat příspěvky:

s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem.
s osobní inzercí a nabídkami prodám/koupím.
urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuze.
obsahující vulgarismy.
jakkoliv porušující platné právní předpisy či dobré mravy.
s projevy rasové nesnášenlivosti.
obsahující osobní údaje nad rámec připuštěný právními předpisy.
vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace.
obsahující text či jiné prvky porušující autorská práva (vždy uveďte raději odkaz na původní zdroj textu).
snažící se manipulovat ostatními diskutujícími, např. vystupováním pod více uživatelskými jmény, diskutováním sám se sebou apod.
jejichž cílem je propagace osoby uživatele, např. prosba o hlasování v soutěži apod.
obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv).
poškozující zájmy provozovatele serveru.

K čemu nahlášení příspěvku?
Příspěvky označené jako nekvalitní budou odeslány na kontrolu administrátorovi. Můžete označovat reklamu, příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem či dobrými mravy, vulgární příspěvky a příspěvky, ve kterých jsou uživatelé napadáni apod. Děkujeme, že tímto způsobem pomáháte zkvalitňovat obsah portálu eMimino.cz."

O penalizaci osobně neoblíbeného uživatele se slušně podaným, byť kontroverzním názorem, se v pravidlech a doporučeních nic nepíše, četla jsem to pozorně.

Víš co, mám ráda ten starý, otřepaný citát:
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bojovat za tvoje právo říct to.“
Lucenka pravidla neporušila, ty se svojí hyenou ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.6.21 14:58
@lucenka píše:
Bez fungující infrastruktury tam ti lidi ale nezůstanou ;)
A holt těm starým lidem, co neměli pojistku, se na tu půjčku zaručí nějaký příbuzný :nevim:

Jo, třeba tý 80 letý ženský by mohla ručit její babička… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56097
29.6.21 15:04
@mado píše:
Pojišťovny své peníze zjevně nechtějí dát, takže to skončilo u státu.
Víš, jak by si pojišťovny pohoršily finančně? v takovém objemu. Ty si drží svůj finanční byznys, do kterého normálni smrtelník vůbec nevidí a určitě nemají zájem přijít o tolik peněz. Sem tam nějakou likvidaci, ale takový objem. Kdo ví, zda mají vůbec k dispozici tolik peněz, takové krytí.

Pojišťovny zaplatí těm, co mají pojistku. Vůbec se nebojím, že by je to položilo. Pojišťovna je kryta zajišťovanou, tohle je fakt nepoloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56097
29.6.21 15:06

Jako tohle mi žíly netrhá. stve mě covid, kolik nas stal. Tohle je prostě neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56097
29.6.21 15:07
@bse.pedro píše:
Jo, třeba tý 80 letý ženský by mohla ručit její babička… :pankac: 8)

Jo, najít si brigádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
29.6.21 15:08
@sirikit píše:
Vřele doporučuji k prostudování. ;)
 https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#…

"Je zakázáno vkládat příspěvky:

s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem.
s osobní inzercí a nabídkami prodám/koupím.
urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuze.
obsahující vulgarismy.
jakkoliv porušující platné právní předpisy či dobré mravy.
s projevy rasové nesnášenlivosti.
obsahující osobní údaje nad rámec připuštěný právními předpisy.
vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace.
obsahující text či jiné prvky porušující autorská práva (vždy uveďte raději odkaz na původní zdroj textu).
snažící se manipulovat ostatními diskutujícími, např. vystupováním pod více uživatelskými jmény, diskutováním sám se sebou apod.
jejichž cílem je propagace osoby uživatele, např. prosba o hlasování v soutěži apod.
obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv).
poškozující zájmy provozovatele serveru.

K čemu nahlášení příspěvku?
Příspěvky označené jako nekvalitní budou odeslány na kontrolu administrátorovi. Můžete označovat reklamu, příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem či dobrými mravy, vulgární příspěvky a příspěvky, ve kterých jsou uživatelé napadáni apod. Děkujeme, že tímto způsobem pomáháte zkvalitňovat obsah portálu eMimino.cz."

O penalizaci osobně neoblíbeného uživatele se slušně podaným, byť kontroverzním názorem, se v pravidlech a doporučeních nic nepíše, četla jsem to pozorně.

Víš co, mám ráda ten starý, otřepaný citát:
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bojovat za tvoje právo říct to.“
Lucenka pravidla neporušila, ty se svojí hyenou ano.

Rekla bych, ze Lenka je svepravna a ty nejsi moderátor. I když v globalu muzes mit pravdu, v tomto konkrétním případě mi to přijde jako zastavani se lucenky jen proto, ze neporusila pravidla a ty jsi ultra spravedliva, přičemž úplně opomijis okolnosti, pro které se to porušení u Lenky stalo. I kdyz Lenka porusila pravidla, tak lidsky, charakterem i morálně mi z toho vychází jako vítěz. Myslim, ze je celkem zbytečný to dal nějak rozebirat, každopádně ja bych byla pro, kdyby se tu neokrikovali ti, kterym lucenka nadzvedla mandle. Je to emotivní a nedivim se jim. Ty možná dovedes zustat v klidu i tak, ale treba ja uz ne. A mam pravo to rict. A nekdy i za cenu banu. Taky mam určité meze, za kterymi uz boucham a neberu si servitky. Moje zodpovědnost.

Příspěvek upraven 29.06.21 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
29.6.21 15:09

@sirikit No a??? Ja nekde tvrdim, ze je hyena pochvala? :mrgreen: Ja si za tim stojim, at si me admini klidne bloknou. Ja jen rekla, ze z lidskeho hlediska mi jeji hyenismus prijde horsi, nez moje nadavka. :mavam: Nevim vubec, oc se snazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.6.21 15:15
@stinga píše:
jo, asi jo, nedávno jsem četla o japonském lese sebevrahů, že tam vozili Japonci své nemohoucí staré rodiče nechat „zdechnout“, @lucenka je asiatské uvažování blízké, tak asi ano, budou je vyvážet na skládku za ves, lesy tam totiž žádné nezůstaly, v těch vesnicích zařvaly všechny stromy

Ať už jde s těmi kecy někam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
29.6.21 15:19

Lesy města Brna posílají do Hrušek kamion střešních latí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
29.6.21 15:23
@Oli.Lyon píše:
Rekla bych, ze Lenka je svepravna a ty nejsi moderátor. I když v globalu muzes mit pravdu, v tomto konkrétním případě mi to přijde jako zastavani se lucenky jen proto, ze neporusila pravidla a ty jsi ultra spravedliva, přičemž úplně opomijis okolnosti, pro které se to porušení u Lenky stalo. I kdyz Lenka porusila pravidla, tak lidsky, charakterem i morálně mi z toho vychází jako vítěz. Myslim, ze je celkem zbytečný to dal nějak rozebirat, každopádně ja bych byla pro, kdyby se tu neokrikovali ti, kterym lucenka nadzvedla mandle. Je to emotivní a nedivim se jim. Ty možná dovedes zustat v klidu i tak, ale treba ja uz ne. A mam pravo to rict. A nekdy i za cenu banu. Taky mam určité meze, za kterymi uz boucham a neberu si servitky. Moje zodpovědnost.Příspěvek upraven 29.06.21 v 15:10

Tohle je diskuze a je mi docela jedno, kdo a z jakých důvodů neudrží nervy.
Obecně zkrátka nemám ráda napadání lidí s odlišným, nicméně legitimní názorem - a sorry jako, úvaha nad smysluplností rozdělování veřejných prostředků je naprosto legitimní, i když se v souvislosti s událostmi na Moravě může zdát necitlivá.
Rozmohl se nám tu takový nešvar volat admina při každém radobypoklesku svého neoblíbence, protože vždycky tu je šance, že se admin blbě vyspal a pod tlakem veřejnosti dotyčný přeci jen dostane alespoň pojeb, když už na ban to, doprčic, asi nebude. :zed: :zed:
Moje příspěvky včetně zkopírování pravidel jsou tu tedy přesně za tímhle účelem.
Takové drobné připomenutí, že v tomhle státě snad proboha přece jen pořád ještě platí nějaká ta svoboda názoru a na eMiminu psaná pravidla.
U mě dobrý, řežte se dál, jdu zas máknout na něčem konstruktivnějším. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
29.6.21 15:38
@mojmira píše:
Lesy města Brna posílají do Hrušek kamion střešních latí

tak to je jedna z nejlepších pomocí nyní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
29.6.21 15:55
@lucenka píše:
Pokud někdo nemá pojistku, tak je to jeho problém. Tím, že stát dá lidem peníze na novou nemovitost, když neměli pojistku, jen ukazuje, že je výhodné nemít pojistku a pak sosat stát.
A není to o závisti. Uvědom si, že stát nemá bezednou státní pokladnu a kdo tuhle srandu zaplatí. A tedy všichni lidé kolem mě, i ti staří, mají pojistku. Takže výmluva na stáří je jen výmluva.

Raději 100 krát radši zaplatím tohle než očkovací kampaň a další hovad*iny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný