Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@topazio píše:
Protože na Emimino politika a volby nepatří a už vůbec ne do tohoto vlákna.
to je vtip, ne? DO tohoto vlákna sice politika nepatří, ale jinak nevidím důvod, proč tu o ní nediskutovat. A v mnoha diskusích se píše o jednotlivých politicích i stranách.
@topazio píše:
Protože na Emimino politika a volby nepatří a už vůbec ne do tohoto vlákna.
A proč tedy diskuteješ na emiminu i v diskuzích týkajících se politiky? ![]()
Příspěvek upraven 29.06.21 v 18:37
@vokishka píše:
to je vtip, ne? DO tohoto vlákna sice politika nepatří, ale jinak nevidím důvod, proč tu o ní nediskutovat. A v mnoha diskusích se píše o jednotlivých politicích i stranách.
Adminka se vyjádřila, že sem politika nepatří. Od toho jsou jiné weby.
@lucenka píše:
Když někomu shoří dům, ačkoliv dělá pravidelné revize a nemá ho pojištěný, tak mu stát nic nedá. Pořád nevidím rozdíl, oba majitelé nemají pojistku, oba přijdou o střechu nad hlavou ne svou vinou. Jednomu stát dá peníze, druhému ne.
Teda rozdíl tam je: je před volbami a udělají si dobrou reklamu.
Tvl
ten první si za to rozhodně sam může, protože nedelal revize. Chapes to??
@Oli.Lyon píše:
Tvl![]()
ten první si za to rozhodně sam může, protože nedelal revize. Chapes to??
Tak si ten můj příspěvek přečti ještě jednou ![]()
@lucenka píše:
Tak si ten můj příspěvek přečti ještě jednou
Ale o tom ja nepsala a ani nediskutuju o tebou prekroucene hypoteze. A uz me to fakt neba. Ty bud rada, ze nejsi jedna z nich.
@topazio píše:
Adminka se vyjádřila, že sem politika nepatří. Od toho jsou jiné weby.
já to pochopila tak, že myslí tuto diskusi. Ne celé emimino, protože tady se mimo tuto diskusi debatuje o politice celkem běžně a nevšimla jsem si, že by to bylo zakázáno ![]()
@Oli.Lyon píše:
Ale o tom ja nepsala a ani nediskutuju o tebou prekroucene hypoteze. A uz me to fakt neba. Ty bud rada, ze nejsi jedna z nich.
protože nemáš odpověď ![]()
U nás teď byla bouřka z tepla, ne frontální a přesto napáchala škody. Zaplavila ulice, obchod. Hasiči měli hodně práce. ![]()
@Moise píše:
já to pochopila tak, že myslí tuto diskusi. Ne celé emimino, protože tady se mimo tuto diskusi debatuje o politice celkem běžně a nevšimla jsem si, že by to bylo zakázáno
no už byla jedna uživatelka i zabanovaná, jelikož sem stále vkládá politická témata, takže politika sem opravdu asi moc nepatří
@Moise píše:
protože nemáš odpověď
Ne. Protože mě to fakt neba. Ja se vzdycky snazim se jejim příspěvkům vyhybat, protože mě irituje a rozhodně nejsem sama. Tady to neslo. Ale vecer si kazit nechci a obhajovat se pred nikym nemusim.
@lucenka píše:
Takže pomoci se má jen při živelné katastrofě? Pokud přijde o střechu nad hlavou jen jedna rodina, nemá pojistku, tak té už bys nepomohl. Nepřijde ti to trochu nelogický? V čem je ta druhá rodina horší, že si nezaslouží stejnou pomoc?
A k šetření dost často pomůže, pokud si lidé neberou hypotéky na hranici svých možností, nekouří, hledají si líp placenou práci,…
Ne ani to netvrdím, ale když vyhoří jedna rodina, tak se uspořádá sbírka, pomůže rodina, kamarádi, sousedi, obec atd. Ale tohle už je rodin moc, to už nestačí, proto je podle me v pořádku, když pomůže stát. A k tomu šetření, to je zase jenom taková alibisticka omáčka někoho, koho se to netýká, nedokáže se vcítit do druhých a je chytrej jak rádio. No naštěstí o tom nerozhodujete vy. Ja si stojím za tím, ze vaše příspěvky jsou hodně nevhodný a v téhle situaci se opravdu nehodí, ale je to vaše věc.
@topazio píše:
U nás teď byla bouřka z tepla, ne frontální a přesto napáchala škody. Zaplavila ulice, obchod. Hasiči měli hodně práce.
u nás už taky houká siréna ![]()
@topazio píše:
U nás teď byla bouřka z tepla, ne frontální a přesto napáchala škody. Zaplavila ulice, obchod. Hasiči měli hodně práce.
Který kraj? ![]()