Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucenka píše:
Potřebná pomoc není rozdávání peněz ze státní kasy těm, co si nebyli ochotní platit pojištění. Tohle je naprosto zbytečný výdaj.
Chceš něco vědět? My jsme v lednu refinancovali. Zdržel nás odhadce. Kterého jsme řešili od listopadu, o to se vše posunulo. Dělala se i nová pojistka. Teď máme u Generali, taky je dobrá. Nová pojistka, která je lepší, je u Uniqua, tak bude platit až od 1. 7., co mám do háje dělat? Můžu za to, že to přišlo dřív, když už se to muselo stát?
Nech si ty své řeči. Až zažiješ, co jsme zažili. Tak mudruj.
@Kelsey píše:
Chceš něco vědět? My jsme v lednu refinancovali. Zdržel nás odhadce. Kterého jsme řešili od listopadu, o to se vše posunulo. Dělala se i nová pojistka. Teď máme u Generali, taky je dobrá. Nová pojistka, která je lepší, je u Uniqua, tak bude platit až od 1. 7., co mám do háje dělat? Můžu za to, že to přišlo dřív, když už se to muselo stát?
Ty brďo
![]()
@Kelsey píše:
Vůbec nic si z ní nedělejte, všichni normální lidi jsou vámi a myslíme na Vás všechny tam. Vím, že ona umí vytočit, to fakt nejde na to nereagovat, ale vy si šetřete síly a energii na důležitější věci
.
@Kelsey nic si z toho nedělejte.. Taky jsme s vámi… 🍀 😊Kdo nezažil tak neví, a neumí si to představit.. Držím palce ať brzy budete mít vše zasebou a budete zase bydlet.. Je nám všem líto co se stalo 😏držíme palce ❤️️
@Kelsey píše:
Toto vůbec nečti. Šetří nervy.. ![]()
@Kelsey Dostávají se k Vám informace kdo všechno Vám nabízí pomoc a nebo se musíte ptát a zjištovat sami?
Pomoc nabízí firma https://www.wienerberger.cz/…ornadem.html a firma Ytong
@bertoldina píše:
Nazývat lidi, kteří zažili neskutečnou a výjimečnou tragédii, kterou si ještě před týdnem nikdo neuměl představit, hloupými a sosajícími stát, lidi, které nezná, nic o nich neví a jen do nich kope, dává rovnítko mezi ně a ty, kteří žijí jen ze sociálních dávek…to podle mne je v rozporu s dobrými mravy.
I to, jak předtím hodnotila a soudila, jak se chovají lidi pár hodin a dní poté, co se to stalo.
Jistě - a pokud jsi pozorně četla, já s ní odpoledne na toto téma diskutovala a nesouhlasila jsem.
Přesto jsem si ale jistá, že má na tento svůj názor právo, navzdory tomu, že s ním velká většina pohoršených čtenářů nesouhlasí.
O. k., ať ji přeargumentují, taky jsem to zkoušela.
Ale hlášení adminovi, protože s někým nesouhlasím, v mých očích vážně není argument, nadávky tím méně. Jako - „zakažte jí to říkat, protože já s ní nesouhlasím?“
To jako vážně?? ![]()
Prostě se spolu v tomto neshodneme - a já se tím nemám sebemenší problém. ![]()
@smajlik345 píše:
@Kelsey Dostávají se k Vám informace kdo všechno Vám nabízí pomoc a nebo se musíte ptát a zjištovat sami?
Pomoc nabízí firma https://www.wienerberger.cz/…ornadem.html a firma Ytong
Tak průběžně se k nám dostávají informace. Nemáme televizi v provozu. Maximálně máme data v mobilu. Tak si něco přečteme. Ale vždy je tam zpoždění. Dneska tady byl zase pán, který patří k firmě manžela. Je tam od nich nějaká podpora, že pomůžou sehnat firmy, které s nimi spolupracují nebo materiál seženou. A ten nám vždycky podává aktuální informace, když přijede.
Jinak tady byla včera Adra.
@Kelsey
myslím na vás, držte se, hodně sil a hlavně, nevšímej si Luceny
@sirikit píše:
Jistě - a pokud jsi pozorně četla, já s ní odpoledne na toto téma diskutovala a nesouhlasila jsem.
Přesto jsem si ale jistá, že má na tento svůj názor právo, navzdory tomu, že s ním velká většina pohoršených čtenářů nesouhlasí.
O. k., ať ji přeargumentují, taky jsem to zkoušela.
Ale hlášení adminovi, protože s někým nesouhlasím, v mých očích vážně není argument, nadávky tím méně. Jako - „zakažte jí to říkat, protože já s ní nesouhlasím?“
To jako vážně??
Prostě se spolu v tomto neshodneme - a já se tím nemám sebemenší problém.
A to jsi vzala zase kde?
Admin vyzval k empatii ze zrejmych duvodu. Lide v teto sokove situaci jsou zranitelni, proto je na miste mit ohledy v mire vetsi nez jindy. Proto jsem nahlasila, ac to neni muj modus operandi. Pokud chces hrat spravedlivou, zvazuj a hodnot jasna fakta, nikoliv sve chybne predpoklady.
@Lenka_Hal píše:
A to jsi vzala zase kde?Admin vyzval k empatii ze zrejmych duvodu. Lide v teto sokove situaci jsou zranitelni, proto je na miste mit ohledy v mire vetsi nez jindy. Proto jsem nahlasila, ac to neni muj modus operandi. Pokud chces hrat spravedlivou, zvazuj a hodnot jasna fakta, nikoliv sve chybne predpoklady.
Hele, Lenko…
Já mít barák v rozvalinách, to opravdu poslední, co bych řešila, jsou názory kohokoli na internetech na moji situaci.
Já na té Moravě jsem a před chvílí jsem proklouzala 25 km docela divokou řekou tekoucí po silnici, ozvláštněnou létajícími větvemi, kroupami, slalomem mezi popadanými stromy, to celé osvětleno stroboskopem blesků.
Nestalo se mi nic, děkuju za optání, ani ten strop mi bohudíky znovu neprotekl. ![]()
Pak vlezu sem a pobaveně koukám, jak se z pohodlí a sucha domova řeže Lenka Hal z USA s lucenkou ve Vietnamu. ![]()
A komu tím pomůžete? ![]()
@sirikit? Jen jako ppriklad zrovna Kelsey, ktera krome kecu Lucenky, a evidentne ji to volne neni, precte i slova podpory. Nastesti je jich vetsina. A jestli si myslis, ze lidem slova na internetu nemuzou uskodit, tak ti rikam jasne, ze se hodne pletes. A byva to prave problem u lidi, co si necim prochazeji ![]()
@Lenka_Hal píše: @sirikit? Jen jako ppriklad zrovna Kelsey, ktera krome kecu Lucenky, a evidentne ji to volne neni, precte i slova podpory. Nastesti je jich vetsina. A jestli si myslis, ze lidem slova na internetu nemuzou uskodit, tak ti rikam jasne, ze se hodne pletes. A byva to prave problem u lidi, co si necim prochazeji
O. k., viz můj příspěvek výš.
Prostě se neshodneme - což se v diskusích zkrátka stává a právě tím jsou zajímavé.
Zastřelme tedy na usmířenou pro výstrahu za úsvitu Lucenku - čímž lidem v postižených oblastech pomůžeme nejvíc.
![]()
Jo a mimochodem, pocasi nam tu radi bezne, nedavno jsme meli varovani nejvyssiho stupne a tornado se uz pomalu formovalo. Zrovne mne v souvislosti s tornady rikat neco o teple USA domova, no nevim nevim.
Tohle tu neni zase nijak vyjimecne, ja ziju v „Tornado Alley“.
@Kelsey píše:
Ale pojistku máš platnou. Takže zase startuješ zbytečně jak čertík z krabičky, protože píšu o lidech bez pojistky.