Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smajlik345 píše:
To je fakt až tak drahé, taky to budeme muset řešit. Tak se ptám. Jakože pojistku máme, ale x let, takže častka minimální a hodnota domů stoupla…
No, my jsme měli dvakrát povodeň, takže tím se nám to zvedlo. Plus jsme zvyšovali částku pojistného plnění.
@sirikit píše:
Vřele doporučuji k prostudování.
https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#…"Je zakázáno vkládat příspěvky:
s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem.
s osobní inzercí a nabídkami prodám/koupím.
urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuze.
obsahující vulgarismy.
jakkoliv porušující platné právní předpisy či dobré mravy.
s projevy rasové nesnášenlivosti.
obsahující osobní údaje nad rámec připuštěný právními předpisy.
vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace.
obsahující text či jiné prvky porušující autorská práva (vždy uveďte raději odkaz na původní zdroj textu).
snažící se manipulovat ostatními diskutujícími, např. vystupováním pod více uživatelskými jmény, diskutováním sám se sebou apod.
jejichž cílem je propagace osoby uživatele, např. prosba o hlasování v soutěži apod.
obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv).
poškozující zájmy provozovatele serveru.K čemu nahlášení příspěvku?
Příspěvky označené jako nekvalitní budou odeslány na kontrolu administrátorovi. Můžete označovat reklamu, příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem či dobrými mravy, vulgární příspěvky a příspěvky, ve kterých jsou uživatelé napadáni apod. Děkujeme, že tímto způsobem pomáháte zkvalitňovat obsah portálu eMimino.cz."O penalizaci osobně neoblíbeného uživatele se slušně podaným, byť kontroverzním názorem, se v pravidlech a doporučeních nic nepíše, četla jsem to pozorně.
Víš co, mám ráda ten starý, otřepaný citát:
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bojovat za tvoje právo říct to.“
Lucenka pravidla neporušila, ty se svojí hyenou ano.
Pozorně? A co toto?:
„jakkoliv porušující platné právní předpisy či dobré mravy“.
@smajlik345 píše:
To je fakt až tak drahé, taky to budeme muset řešit. Tak se ptám. Jakože pojistku máme, ale x let, takže častka minimální a hodnota domů stoupla…
Poslala jsem ti SZ. ![]()
@Popeladym píše:
Opravdu máš pocit, že stát je jinak spořivý a,, rozhazovat,, se chystá jen zde? Vím, že na pojistku všichni fakt nemají. Každopádně bude teď dost poučenych, pokud se nepojistili jen z lehkovážnosti.
Těch, co by měli kvůli zaplacené pojistce hlad, je fakt málo. Zlomek těch, co pojistku nemají. Pracovala jsem před lety v tomhle oboru a lidi mají pocit, že se jich nějaké přírodní katastrofy netýkají. Že se to stává jenom jiným, ne jim
Pak jsem často slýchávala, že je to drahé (přitom kolikrát měli na stole krabičku cigaret
) nebo že se to nevyplatí
Takže asi tak.
Jinak ohledně našeho státu a rozpočtu - máš pocit, že tohle zvládne? Řídí ho paní, která vůbec neví, čí je. Teď rozdává, je před volbami, proč by ne, že jo? Její starost už to následně nebude.
@bertoldina píše:Čím konkrétně Lucenka porušila platný právní předpis či dobrý mrav?
Pozorně? A co toto?:
„jakkoliv porušující platné právní předpisy či dobré mravy“.
@sirikit píše: Čím konkrétně Lucenka porušila platný právní předpis či dobrý mrav?
Porušení dobrých mravů je třeba to její kopání do postižených přírodní katastrofou
![]()
Jakým právem rozebírá jejich životní situaci? ![]()
@Venett píše:
Porušení dobrých mravů je třeba to její kopání do postižených přírodní katastrofou![]()
Jakým právem rozebírá jejich životní situaci?
to je jenom nevychovanost, na to paragraf neni
@matkabagristy píše:
to je jenom nevychovanost, na to paragraf neni
Pro mě to je víc než nevychovanost ![]()
@Venett píše:
Porušení dobrých mravů je třeba to její kopání do postižených přírodní katastrofou![]()
Jakým právem rozebírá jejich životní situaci?
Chová se příšerně. Kope do lidí. Z jejich příspěvků je mi na
.
@Pears206 píše:
Jsi vůbec normální? A ještě se pod to nepodepsat? Doufám, že zneužití anonymity @admin odhalí.
Nemůžeš srovnávat tornádo s vážnou nemocí. I s tou můžeš ještě slušnou řádku let kvalitně žít. Tornádo není žádný větřík, bylo spoustu zraněných lidí, když doma létaly střepy z vymlácených oken a věci, několik lidí zemřelo včetně malého dítěte. Tornádo odhodilo autobus, kterým cestovala ta zraněná dívka. I Kelsey tady měla vlastně obrovské štěstí, píše, že nebyli v té době doma a že se vraceli z města(asi autem).
Názor můžeš mít jaký chceš. Ale srovnávat přání mít 10 tornád než vážnou nemocBuď ráda, že jsi zivelnou pohromu nezažila. Nejde jen o barák, ale i o holý život.
Buď ráda že jsi ty a tvá rodina zdravá, nevíš o čem mluvíš. Být vážně, nevyléčitelně nemocná je rozdíl, než mít chřipku +víš třeba jaké je, jet jednu zastávku MHD a muset si sednout, protože nevydržís stát?). A 100% ve všem souhlasím s lucenka.
@lucenka píše:
To je ale problém těch lidí a neměl by to za ně řešit stát
Máš svatou pravdu
. Taky jsme měli u nás zažili povodně, naštěstí máme pojištění.
@krajta píše:
Buď ráda že jsi ty a tvá rodina zdravá,nevíš o čem mluvíš. Být vážně, nevyléčitelně nemocná je rozdíl, než mít chřipku +víš třeba jaké je, jet jednu zastávku MHD a muset si sednout, protože nevydržís stát?). A 100% ve všem souhlasím s lucenka.
Jsi na tom stejně ![]()
@Moise píše:
Těch, co by měli kvůli zaplacené pojistce hlad, je fakt málo. Zlomek těch, co pojistku nemají. Pracovala jsem před lety v tomhle oboru a lidi mají pocit, že se jich nějaké přírodní katastrofy netýkají. Že se to stává jenom jiným, ne jimPak jsem často slýchávala, že je to drahé (přitom kolikrát měli na stole krabičku cigaret
) nebo že se to nevyplatí
![]()
Takže asi tak.
Jinak ohledně našeho státu a rozpočtu - máš pocit, že tohle zvládne? Řídí ho paní, která vůbec neví, čí je. Teď rozdává, je před volbami, proč by ne, že jo? Její starost už to následně nebude.
Souhlasím s tím, že to mnozí asi podcenili. Tak teď už jsou poučení
A že to stát zvládne, si nemyslim. Nemyslela jsem si to už ani před tornadem. Pani ministryně asi neví, co činí, nebo to se stále stejným blaženym úsměvem, dělá záměrně. Vyhlídky jsou mizerný.