Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sirikit píše:
Což je ale zase zbytečné napadání.
Diskutujeme a doteď se tu, alespoň co čtu, diskutovalo bez osobních útoků.
Mysli si co chces, ja ji i nahlasila (ac si nemyslim, ze se cokoliv stane). Osobne nepovazuju toto oznaceni za takovy prohresek, ve srovnanim s tim, co tady predvadi ona. To jsem se krotila, myslim si o ni neco mnohem horsiho.
@Kosopemi píše:
Auto si zrusis vlastni vinou, kdyz ti bouchne neudrzovany kotel, je to take tva vina, ale tornado???! Jak to muzes srovnavat?
Opravdu si auto vždycky zničíš svou vinou?
srážka se zvěří ti nic neříká?
Nebo třeba prasklá pneumatika a následná nehoda? ![]()
@Oli.Lyon píše:
Lucenka je spolehlivá, u ni obvykle hodně trpim a jestli ti uniklo napriklad jeji napadani stingy, naprosto nechutne, rada ti po sz poslouzim. Je to zla ženská a ted zrovna jen sklízí co zasila. Na ni ohledy brat nedokazu.
V tom případě bych se naopak zastala Stingy. ![]()
Taky jsou lidi, které v diskusích vážně nemám ráda, ale že bych nad nimi blinkala, to mě věru nenapadne. Myslíš, že Lucenku ta hyena rozlítostní? ![]()
Vždyť ona se těmi polemikami baví.
„Jsi hyena“ nebo jakékoli jiné pejorativum pro mě prostě není argument - a pokud nedokážu oponovat jinak, než útokem, nevypovídá to nic o napadeném, ale o mé schopnosti smysluplného dialogu.
Já v tomto případě s Lucenkou taky nesouhlasím, nebo jenom do jisté míry.
A dává mi to právo urážet ji?
@lucenka píše:
Když myslíš. V tom rozpočtu bude chybět každá koruna. Ale to lidem dojde po volbách.
Ale neboj, ono jim to už došlo. Ale jen skutečná hovádka nepodaji pomocnou ruku, při takovéto pohromě. A tak daleko ještě nejsme. Teda snad. ![]()
@lucenka píše:
Proč hyena? Jen si myslím, že stát zvýhodnil lidi, co neměli pojistku, před těmi, co ji řádně platili. A že jen před volbami zbytečně zadlužují všechny lidi. A to mi nepřijde fér
A ještě napiš, jak není fér, že stát zvýhodní JENOM lidi, který měli to ŠTĚSTÍ, že tornádo jim JENOM zničilo dům, není to taky diskriminace?
Žasnu, co všechno je možný závidět ![]()
@Anna766 píše:
Zajímavý že jiným negramotným finančně i jinak, co žijí léta a léta žít budou z našich daní, těm se cpe a jakmile se to otevřeně napíše tak diskriminace…to radši pomůžu tady a tu pomoc státu tam přivítám.
Ale já nikde nepíšu, že by se těm lidem nemělo pomoc. Jen by stát neměl vyhodit z okna X desítek milionů jen proto, že ti lidé neměli pojistky. A stejně tak ani neschaluju podporu nepracujících lidí, co žijí celý život z podpor.
@mojmira píše:
tak že nic, jen plácáš. Nevěřím ti, ty by ses určitě pochlubila
Nikdy se nechlubím tím, kolik, kde a na co přispívám.
@Lenka_Hal píše:
Mysli si co chces, ja ji i nahlasila (ac si nemyslim, ze se cokoliv stane). Osobne nepovazuju toto oznaceni za takovy prohresek, ve srovnanim s tim, co tady predvadi ona. To jsem se krotila, myslim si o ni neco mnohem horsiho.
Já myslím, že na nahlášení je tvůj útok.
Ale nehlásila jsem, protože mi tento způsob řešení osobních animozit mezi lidmi staršími patnácti let připadá směšný.
Tvoje averze vůči Lucence je napříč diskusemi dlouhodobě naprosto zřejmá a viz můj názor výš - o Lucence nevypovídá vůbec nic. ![]()
Nebude to spíš o tom, že pojišťovnictví má velkou lobby, tak si svoje peníze nenechá vzít a zákulisně bylo dohodnuto, že finančním subjektům pěkně zůstanou jejich miliardy a zaplati se to vše ze státních peněz.
Navic je před volbama a vláda předhání sama sebe v rozhazování.
Takže vinu na starou paní, která přišla o vše, bych opravdu neházela a její život a potomky neřešila, to už je opravdu hnus nejvyššího kalibru.
@osvc píše:
A ještě napiš, jak není fér, že stát zvýhodní JENOM lidi, který měli to ŠTĚSTÍ, že tornádo jim JENOM zničilo dům, není to taky diskriminace?Žasnu, co všechno je možný závidět
Tohle není závist. Tohle je střízlivé konstatování toho, že ČR nemá rozpočet na to, aby lidem rozdával milióny. Co když za měsíc přijdou povodně, tak všem poškozeným zaplatí stejné peníze? Co když na podzim orkán, taky lidem zaplatí peníze za zničené lesy? ![]()
@osvc píše:
A ještě napiš, jak není fér, že stát zvýhodní JENOM lidi, který měli to ŠTĚSTÍ, že tornádo jim JENOM zničilo dům, není to taky diskriminace?Žasnu, co všechno je možný závidět
Ještě ke všemu přišlo tornádo PŘED volbami, takové štěstí.
@lucenka píše:
Tohle není závist. Tohle je střízlivé konstatování toho, že ČR nemá rozpočet na to, aby lidem rozdával milióny. Co když za měsíc přijdou povodně, tak všem poškozeným zaplatí stejné peníze? Co když na podzim orkán, taky lidem zaplatí peníze za zničené lesy?
Co když přijde Babiš, že potřebuje novou linku? Ano, zaplatíme to my všichni, dopravný prakticky zdarma, ano, zaplatíme to my všichni, přemrštěný ceny za covidtesty a další předražený věci kolem covidu, ano, zaplatíme to my všichni, rozdíl je v tom, že v placení těchhle peněz není solidarita, ale něčí nenažranost, což se nedá srovnávat s přírodní katastrofou, na tohle peníze být mají, že je někdo rozházel na všechny strany za zbytečnosti, neznamená, že teď se hodí přes palubu lidi, který pomoc opravdu potřebují… Víc k tomu fakt nemám a je mi jasný, že ten kousek závisti tam prostě je ![]()
@Anna766 píše:
Ještě ke všemu přišlo tornádo PŘED volbami, takové štěstí.
Nemám strach, už se první díra v rozpočtu schovala za covid a teď ještě náš nebohý spasitel čelí takový katastrofě, takže se zbytek schová za tornádo…
@osvc píše:
Co když přijde Babiš, že potřebuje novou linku? Ano, zaplatíme to my všichni, dopravný prakticky zdarma, ano, zaplatíme to my všichni, přemrštěný ceny za covidtesty a další předražený věci kolem covidu, ano, zaplatíme to my všichni, rozdíl je v tom, že v placení těchhle peněz není solidarita, ale něčí nenažranost, což se nedá srovnávat s přírodní katastrofou, na tohle peníze být mají, že je někdo rozházel na všechny strany za zbytečnosti, neznamená, že teď se hodí přes palubu lidi, který pomoc opravdu potřebují… Víc k tomu fakt nemám a je mi jasný, že ten kousek závisti tam prostě je
Ano stát má mít peníze na obnovu infrastruktury (a že bta infrastruktura bude dost drahá). Ale už by neměl přímo financovat lidem rekonstrukce. Od toho jsou pojistky.
Proč hyena? Jen si myslím, že stát zvýhodnil lidi, co neměli pojistku, před těmi, co ji řádně platili. A že jen před volbami zbytečně zadlužují všechny lidi. A to mi nepřijde fér