Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lainaire8 já si vzala krabici na zkoušku, měli je v akci a další den jsemsi brala ještě 3 krabice
. lepší než capuccino
@Nikolsl já beru když jsou za 109
@med99 mne na ty kapsle vyhovuje, je to hned hotové, žádné mytí. Předtím si manžel kupoval instantní a to jsem já nepila vůbec. Manžel většinou si dává jen černé a to nové je fajn že je tam hodně mléka ale v jedné kapsli vše
Jenže drahý kávovar než se to finančně vrátí ![]()
@Markéta80 Já nedávno kupovala v akci za 100kč ![]()
No, nedávno jsem se dívala na kávovar, který byl v TV reklamě a cena okolo 50 000Kč, Siemens to byl tuším
Na takovou příjemnou odpolední kavičku se to vyplatí
![]()
Tak jsem jej našla, přikladam foto ![]()
@med99 @Nikolsl tak já brala teď v listopadu v Kauflandu Tassimo kávovar plus 10 BALENÍ kapslí, za 899 Kč
takže se mi to ku.va vyplatilo
kávovar jak zadarmo
jsem zvědavá jak dlouho kapsle vydrží, jediný co jsem si přikoupila bylo Baileys Latte ![]()
@Lainaire8 Tak to je skvělá cena ![]()
Baileys latte?
No, asi je na case objednat ty plnitelné kapsle
Na aliexpressu maji za par korun a s dobrym hodnocenim ![]()
@Nikolsl píše:
@Markéta80 Já nedávno kupovala v akci za 100kč
No, nedávno jsem se dívala na kávovar, který byl v TV reklamě a cena okolo 50 000Kč, Siemens to byl tušímNa takovou příjemnou odpolední kavičku se to vyplatí
![]()
Tak jsem jej našla, přikladam foto
No ona káva z kapsle a nebo čerstvě namletá je rozdíl. Je pravda, že automatické kávovary jsou drahé, (však ale za 50 být nemusí), ale dost možná by se dal udělat propočet, kolik stojí provoz s kapslemi, když jich uděláte x - denně. Já jsem k Vánocům koupila plnoautomatický kávovar Phillips a je to tedy bomba. Údržba naprosto jednoduchá, vše to dělá samo od namletí kávy, napěnění mléka, uvaří zvolený nápoj a hned potom se sám vyčistí.
Mám otázku na ty, kdo mají kávovary s mlýnkem. Jakou kávu používáte a nejvíc vám vyhovuje? Koupila jsem pro začátek od Tchiba (private - mají tři druhy) a spokojení jsme, ale ráda si poslechnu i jiné zkušenosti. Díky!