Kávovar

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59358
30.12.18 15:58

@Lainaire8 já si vzala krabici na zkoušku, měli je v akci a další den jsemsi brala ještě 3 krabice :mrgreen: . lepší než capuccino :palec: @Nikolsl já beru když jsou za 109 :palec: @med99 mne na ty kapsle vyhovuje, je to hned hotové, žádné mytí. Předtím si manžel kupoval instantní a to jsem já nepila vůbec. Manžel většinou si dává jen černé a to nové je fajn že je tam hodně mléka ale v jedné kapsli vše :palec: Jenže drahý kávovar než se to finančně vrátí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.18 16:46

@Markéta80 Já nedávno kupovala v akci za 100kč :-D
No, nedávno jsem se dívala na kávovar, který byl v TV reklamě a cena okolo 50 000Kč, Siemens to byl tuším :-D Na takovou příjemnou odpolední kavičku se to vyplatí :D :D

Tak jsem jej našla, přikladam foto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
30.12.18 17:12

@med99 @Nikolsl tak já brala teď v listopadu v Kauflandu Tassimo kávovar plus 10 BALENÍ kapslí, za 899 Kč :lol: takže se mi to ku.va vyplatilo :mrgreen: kávovar jak zadarmo :mrgreen: jsem zvědavá jak dlouho kapsle vydrží, jediný co jsem si přikoupila bylo Baileys Latte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.18 17:18

@Lainaire8 Tak to je skvělá cena :-D
Baileys latte? :o :D No, asi je na case objednat ty plnitelné kapsle :DD Na aliexpressu maji za par korun a s dobrym hodnocenim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
5.1.19 12:14

A druh pražené kávy?

@Nikolsl píše:
@Markéta80 Já nedávno kupovala v akci za 100kč :-D
No, nedávno jsem se dívala na kávovar, který byl v TV reklamě a cena okolo 50 000Kč, Siemens to byl tuším :-D Na takovou příjemnou odpolední kavičku se to vyplatí :D :DTak jsem jej našla, přikladam foto :D

No ona káva z kapsle a nebo čerstvě namletá je rozdíl. Je pravda, že automatické kávovary jsou drahé, (však ale za 50 být nemusí), ale dost možná by se dal udělat propočet, kolik stojí provoz s kapslemi, když jich uděláte x - denně. Já jsem k Vánocům koupila plnoautomatický kávovar Phillips a je to tedy bomba. Údržba naprosto jednoduchá, vše to dělá samo od namletí kávy, napěnění mléka, uvaří zvolený nápoj a hned potom se sám vyčistí.
Mám otázku na ty, kdo mají kávovary s mlýnkem. Jakou kávu používáte a nejvíc vám vyhovuje? Koupila jsem pro začátek od Tchiba (private - mají tři druhy) a spokojení jsme, ale ráda si poslechnu i jiné zkušenosti. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný