Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:řekla bych, že si tělo řekne, že ted prostě „může“. Já několik let onemocněla přesně na začátku prázdnin, začínala mi dovolená.
Proč každé Vánoce odpadnu s horečkou, když ji jindy přes rok nemám? Už se mi to stalo počtvrté. Vloni to by 25., protože jsme šli ještě na půlnoční. Teď jsem si řekla, že nepůjdeme a mám všechno uklizeno, napečeno, salát, dárky a ejhle 39 stupňu. Hrozně mě bolí kosti, ale jinak nic. Myslíte, že je možné, že bych si bez této „omluvenky“ vůbec nedovolila na Vánoce odpočívat? Nebo tím, že už to tělo prostě po tom shonu nedá? Jsem hodně citlivá, ale tohle mi přijde jako extrém. Obzvlášť, když jsem jinak zdravá.
Prijde mi to tak, ze konecne mas hotovo, oddychnes si a tve vycerpane telo ktere se doted drzelo polevi. Mivala jsem to na VS vzdy po zkouskovem, pak kdyz byla dcera mala.
Minuly rok jsme dorozbalili darky a horecka. Byla z toho angina. Taky mi to prislo, ze jsem se drzela a kdyz uz bylo hotovo, tak prisla nemoc.
Jeden čas jsme se tak měla, když byly šílené konce roku v práci, tak jsem to prostě vždy nějak zvládla a tělo si pak řeklo dost. Nyní už si tak neublizuji a
k: tělo mi to v kladne vrací
Vsechno dokoncis a telo si rekne: ted uz muzu odpadnout.
Velmi o hubu tohle delat dlouhodobe.
Proč každé Vánoce odpadnu s horečkou, když ji jindy přes rok nemám? Už se mi to stalo počtvrté. Vloni to by 25., protože jsme šli ještě na půlnoční. Teď jsem si řekla, že nepůjdeme a mám všechno uklizeno, napečeno, salát, dárky a ejhle 39 stupňu. Hrozně mě bolí kosti, ale jinak nic. Myslíte, že je možné, že bych si bez této „omluvenky“ vůbec nedovolila na Vánoce odpočívat? Nebo tím, že už to tělo prostě po tom shonu nedá? Jsem hodně citlivá, ale tohle mi přijde jako extrém. Obzvlášť, když jsem jinak zdravá.