Každé Vánoce mám horečku, jindy ne.

Anonymní
23.12.23 18:28

Každé Vánoce mám horečku, jindy ne.

Proč každé Vánoce odpadnu s horečkou, když ji jindy přes rok nemám? Už se mi to stalo počtvrté. Vloni to by 25., protože jsme šli ještě na půlnoční. Teď jsem si řekla, že nepůjdeme a mám všechno uklizeno, napečeno, salát, dárky a ejhle 39 stupňu. Hrozně mě bolí kosti, ale jinak nic. Myslíte, že je možné, že bych si bez této „omluvenky“ vůbec nedovolila na Vánoce odpočívat? Nebo tím, že už to tělo prostě po tom shonu nedá? Jsem hodně citlivá, ale tohle mi přijde jako extrém. Obzvlášť, když jsem jinak zdravá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65623
23.12.23 18:30
@Anonymní píše:
Proč každé Vánoce odpadnu s horečkou, když ji jindy přes rok nemám? Už se mi to stalo počtvrté. Vloni to by 25., protože jsme šli ještě na půlnoční. Teď jsem si řekla, že nepůjdeme a mám všechno uklizeno, napečeno, salát, dárky a ejhle 39 stupňu. Hrozně mě bolí kosti, ale jinak nic. Myslíte, že je možné, že bych si bez této „omluvenky“ vůbec nedovolila na Vánoce odpočívat? Nebo tím, že už to tělo prostě po tom shonu nedá? Jsem hodně citlivá, ale tohle mi přijde jako extrém. Obzvlášť, když jsem jinak zdravá.
řekla bych, že si tělo řekne, že ted prostě „může“. Já několik let onemocněla přesně na začátku prázdnin, začínala mi dovolená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
23.12.23 19:13

Prijde mi to tak, ze konecne mas hotovo, oddychnes si a tve vycerpane telo ktere se doted drzelo polevi. Mivala jsem to na VS vzdy po zkouskovem, pak kdyz byla dcera mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
23.12.23 19:49

Minuly rok jsme dorozbalili darky a horecka. Byla z toho angina. Taky mi to prislo, ze jsem se drzela a kdyz uz bylo hotovo, tak prisla nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24835
24.12.23 15:19

Zřejmě toho na sebe nakládáte moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.12.23 23:08

Jeden čas jsme se tak měla, když byly šílené konce roku v práci, tak jsem to prostě vždy nějak zvládla a tělo si pak řeklo dost. Nyní už si tak neublizuji a :ok: tělo mi to v kladne vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.12.23 23:11

Vsechno dokoncis a telo si rekne: ted uz muzu odpadnout.

Velmi o hubu tohle delat dlouhodobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast