Ztuhlá šíje při Covidu

Anonymní
23.12.23 13:16

Ztuhlá šíje při Covidu

Ahoj. Jsem celkem v koncích. Kojím, mám covid a mám hrozně ztuhlá záda a krk a denně migrény. Jediný lék který mohu je ibalgin takže jedu už přes týden na nich. Do toho dutiny, bolest v krku a kašel. Chci se zeptat, zda má někdo s bolestmi krční páteře při Covidu zkušenosti a zda to povolilo brzy po uzdravení, nebo to přetrvává?
Do toho mi doktorka dala dnes antibiotika, prej kdybych si mohla na týden lehnout tak to dám bez nich ale jelikož mám malé děti tak je potřebuju. Tak už mám v sobě Augmentin ale koukám na internet, že je to na covid prostě blbost. Neudělala mi ani CRP, nějak se mi to nezdá. Asi je raději ještě brát nebudu..

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17008
23.12.23 13:22

Ahoj, když jsem měla poprvé COVID tak jsem měla nesnesitelnou bolest hlavy - ostrou, uplně jinou než kdykoli jindy, nikdy předtím jsem takovou bolest hlavy neměla. A to mám vysoký nitrooční tlak a migrény s aurou jsem jednu dobu měla velmi často, až jsem z toho zvracela.

Nicméně mě pomohlo, že se plně věnoval dětem (tehdy 4 a 6let) manžel a já lehla. Jakmile jsem lehla, došly bolesti klubů, svalů, bolelo mě vše intenzitou porodu. Ležela jsem asi 4dny ve tmě, uplný detox, nedostala jsem do sebe nic. Pak ze dne na den vše odeznělo. Tedy chut se mi vrátila asi za týden, čich během půl roku (ale mám pocit, že některé pachy mám zkreslené ještě i teď, dva roky po). Léky jsem tehdy žádné nedostala.

Druhý COVID byla rýma, tehdy jsem na ten test dost překvapeně zírala zda je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85531
23.12.23 13:50

Tak 2-3 dny me bolelo telo a hlava. Taky tu pater muzes mit zablokovanou, mas male dite a kojis, ja s tim taky bojovala :nevim: pisu o tretim prubehu covidu pred nedavnem, u prvnich dvou me hlava nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.23 19:33

Ahojky, děkuji za info. Já přemýšlela zda nemám jet na pohotovost ale zas co by semnou udělali? Jsme na Slovensku přes svátky, jeli jsme na chalupu a tady mě to chytilo.. maximálně by mi udělali obstřik te krcni patere? Ale stejně by to nezabralo hned.. já fakt nevím, dneska už mám v sobě 4 brufeny a dva paraleny a stejně chcípám bolestí.

• Citovat
  • Upravit
1984
23.12.23 19:46

To můžeš tolik léků při kojení? Já když jsem měla covid měla jsem bolest kloubů a třes v celém těle, na krční páteř mě pomáhá pohyb chůze nesmim zůstat ležet jakmile zůstanu ležet migrény od krční páteře a zvlášť když nejsi doma ve své posteli, mě stačí když si dám doma jinak polštář pod hlavu a je zle, krční páteř nahřávat suchý teplo a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
26.12.23 09:09

@nick mandarinka Brufen do mléka nepřechází vůbec a paralen v minimálním množství, děkuji za optání.

Jinak kojení jsem před dvěmi dny ukončila, jsem napichaná injekcema a dostala jsem nějaký driák kombinaci tramadolu a paralenu, mám užívat několil dní a pak pomalu přejít na nějaký volně prodejný lék na migrény, Ataralgin, migralgin apod. (Ty se nesmí při kojení) Dostala jsem ještě rehabky a Neurologa.

To nahřívání celkem pomáhá :)
Ale takový masakr jsem nikdy nezažila, na migrény trpím tak 2-3× za měsíc ale takhle v kuse skoro týden, to jsem nikdy nezažila, včera jsem už nemohla ani chodit, vezl me tam chlap na vozíku :(

• Citovat
  • Upravit
1984
26.12.23 10:51

Prosimtě jenom si dej opravdu strašný pozor po tom nahřátí choď zabalená ať neofoukneš, to by se ti to zhoršilo držim palce ať je lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí