Každú noc mokré pyžámko

54
11.11.06 22:35

Každú noc mokré pyžámko

Ahoj maminy,

riešim problémik. Malý má 5,5 mesiaca a našťastie spinká celú noc. Budí sa na napitie - 2 krát a po napití ihneď zaspí. Pravidelne ale ráno zistím, že je mokrý. Preteká nám to na boku hore.
Používam tescáče do 18 kg ( malý váži 9 kg ), lepím snáď dobre. Na páse to má zalepené tak, že tam dám 1 prst.
Tak neviem - je to mnou alebo značkou ? :(
Ideálne by bolo v noci prebaľovať, ale nechcem ho budiť. Ďakujem za názor a radu
 Niké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
11.11.06 22:56

Ahoj Nike,
taky se nám to jeden čas stávalo, když byl Matýsek menší. Nakonec to odeznělo samo. Utáhla jsem trochu víc plenku a hlavně - koupila jsem mu na noc Huggies superflex, které se pěkně přizpůspbují každému pohybu - a přestalo to. Jsou sice dražší, ale spotřebuju vždycky jen jednu na noc, přes den dávám obyčejnější, a máme je doteď.
Možná by i pomohlo i při přebalování nasměrovat pindíka dolů, aby si nečůral směrem na bříško.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.11.06 23:04

Souhlasím s Meduzou…Malý se nám taky počůrával a pak mi kamarádka poradila dávat pindíka směrem dolů a bylo po problému .-) Nevím proč hned v porodnici mě na to neupozornili :-/ Ale něco na tom bude .-))) tak to vyzkoušejte a uvidíte. Jinak taky používame plenky Huggies Superflex, jsou bezvadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.11.06 23:13

Ahoj,

skúsim vymeniť pleny, ale ono sa mi to občas stalo aj s Pampersami. Zrovna dnes ich má, tak uvidím.
Pindíska večer dávame dole, ale možno sa v noci preklopí ??:))
Ale tie superflexi vyskúšam.
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.11.06 23:16

Nám Pampersky taky nevyhovovali. Ráno byly vždy pěkně „nacucané“ (je fakt že Bruník v noci se budí 2× a dostává mléko) ale u Huggies je to v pohodě. Určitě vyzkoušej.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
12.11.06 08:40

Ahoj, u pampersek se nám to stává taky, pokud malá leží na boku. Dá se říct,že denně se jednou pročurá.Teď spí opět na boku,tak jsem zvědavá. Na noc dávám Tesco fialové a s těma se nám to stalo jen párkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
12.11.06 10:07

Ahoj, můj chlapaček má už 10 kg a přesto mu pořád dávám fialové Tesco 4-9 kg. Oni ti kluci mají menší zadečky. Neprotekly nám nikdy. Zkus dát thle menší a třeba to pomůže.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
3420
12.11.06 10:13

Ahojky,
my jsme nedávno řešili ten samý problém…malý teda hodně pije ale říkala jsem si že to není možné že jak byl miminko tak jsem jej v noci nepřebalovala a teď musím.
Používáme taky Tesco plínky.Zkusila jsem vyměnit a Superflexky nám nevyhovovaly,protekly ještě dříve.
Tak jsem vzala největší Teskáče a je klid.Protečení je minimální…fakt tak 1× za 14 dní když v noci vypije půl litru čaje :roll:

Menší plínky bych fakt nedoporučovala ale to je jen můj názor!!

Papa Gabka

PS-Štěpán má necelých 13kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.11.06 13:25

Tak to je jak u nás. Už asi měsíc nám tak každý druhý den vepředu na bříšku proteče plína. Pindík dolů, velká velikost utažená, v noci vypijem jen tak 140 ml mlíka, tak nevím, ale pěkně mě to štve. Používáme fialové Tesco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.11.06 11:15

Já mám holčičku a taky v noci proteče, takže pindík dole nebude jediný problém :-) Zkoušela jsem Pampers i fialové Tesco - s těma to bylo chvíli dobrý, ale už se nám to stává zase. Když ji pozoruju, tak občas zvedá nožky nahoru a v té poloze se někdy vyčůrá - počítám, že tady bude zakopaný pes.

Dnes jsme měly zvlášť pikantní noc. O půlnoci jsem se vzbudila a půlku noční košile mokrou od mlíka (normálně se mi to už nestává) a tak jsem musela převlíct sebe. Ve 4 ráno se vzbudila malá a půl pyžamka mokrého z počůrání. Takže další převlíkání :roll:

Jsem teď na vážkách, jestli zkusit větší Tesco plíny nebo ne, když některá máte dobrou a jiná špatnou zkušenost :idea:
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.12.06 23:25

Každú noc mokré pyžámko

Ahojte,
tak mám maličký úspech - už asi mesiac používam dm babylove maxi plus ( 9 - 20 kg ) a nehody sú minimálne.
Naozaj doporučujem. Dokonca majú teraz rozne možnosti zliav, takže sa dajú kúpiť za slušný peniaz.

Veľa šťastíčka praje
Niké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí