Každý den čokoláda a čokoláda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3648
1.11.10 21:17
Brontik píše:
Ahoj,
taky ujíždím na čokoládě, i když teda v menším množství, než je 100g denně (i tak zvládnu možná i kilčo za měsíc). Poslední dobou ujíždím na Milce trioláda. :roll: a naopak nemusím Studenstkou pečeť, které se mi tu zatím nevyužité kupí (no, ono na ně určitě časem dojde :wink: )…
A pak ujíždím na granku, to nestíháme dokupovat.Co se týčě váhy, tak s tou naštěstí problém nemám. Ale asi je to v genech. Mamka taky dokázala spořádat spoustu čokolády a problémy s váhou neměla. ;)

jéé trioláda, ta je super, tuhle ji měli v akci, tak jsem neodolala :-P .
No my v rodině právě s váhou problém máme, ale mamka na sladké vůbec nebyla, tak nevím po kom to mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.11.10 21:39

Jestli se někde nevyužitě kupí čokolády, hlásím se, že se obětuju :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.11.10 21:52

čokoláda je mor - v těhotenství neodolatelná chuť, ale ted pár měsíců po porodu jeste daleko větší :cert: asi ji budu kupovat na kamiony, a cisterny mlíka k tomu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
1.11.10 21:53
harpyje píše: čokoláda je mor - v těhotenství neodolatelná chuť, ale ted pár měsíců po porodu jeste daleko větší :cert: asi ji budu kupovat na kamiony, a cisterny mlíka k tomu. :zed:

Tak to se pak mám po porodu na co těšit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.11.10 21:59

ono to časem přejde- ale je to fakt na bednu- bud se cpu a mám mlíko, nebo se necpu a nemám mlíko.
ale jeste daleko horší je to s mlékem - prvních pár měsíců jsem ho pila litry denně (tři , pět, sedm :roll: :oops: šílený! ale jsem extrém, neboj, to tě nepotká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
1.11.10 22:01

Tak mléko jedině s müsli :lol: nebo kakao či jiná podobná úprava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.11.10 07:03

Hlásí se další čokoholik:) Sice jsem proti nekterýn žabař, každý den 100 g nedám - spíš je to tak ve vlnách. Ale když to na mě přijde… :lol: :wink:
Nejhorší je, když jede manžel an služebku do Německa a přiveze třeba 1,5 kila Milky (tu po 300 gramech) - to jsem schopná sežrat třeba za dva dny :oops:
A taky je super, že starší dcera na čokoládu není - když nějakou dostane, tak to s ní měníz za bonbony a lízátka, nebo jí chodím tajně vyjídat zásoby :oops: :lol:
Nebo jsem měla období, kdy jsem někomu koupila jako poděkování bonbonieru - a než jsem ji stačila předat, tak jsem ji prostě sežrala … Tak jsem koupila další … a další .. :oops:
A mor pro mě byla loňskou zimu ta čokoládová soutěž s retročokoládama od Figaro - to jsem se obětovala a aby holčičky získaly cenu - panenku, tak jsem do sebe lámala ty soutěžní čokolády tempem 1 - 2 denně :oops: :oops: Tak yse to setsakra projevilo na váze. Letos, i kdyby za sežrání čokolády nabízeli Ferrari, tak do toho nejdu (no - i když… :lol: 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.11.10 07:27

Niky, nečetla jsem celou diskusi, ale s čokoládou opatrně. Já ji taky zbožňuju, jsem schopná sníst na posezení celou tabulku a klido bych si dala ještě :oops: V těhotenství jsem se nijak neomezovala, k čokoládě jsem k tomu ujížděla na chleba s medem.
A ejhle, vyskočila mi těhotenská cukrovka jako hrom, diabetička mi říkala, že jsem si to medem a čokoládou nejspíš způsobila sama. Není to tedy žádná tragédie, ale při případném druhém těhotenství se rozhodně budu krotit.
Teď mám dokonce zákaz čokolády a všeho sladkého, prodělala jsem rozsáhlý gyn. zánět a doktor veškeré sladké zakázal. Věděl proč, po půlce tabulky čokolády se potíže vrátily, takže se zrovna teď na ni nemůžu ani podívat :mrgreen:
Baghiro, jak píšeš, tak pro mě je mor soutěž s Milkou :lol:

• Citovat
  • Upravit
15074
2.11.10 08:48

Koukám, že se svýma cca 1-2 čokotyčinkama denně sem nějak nezapadám:-) Klidně bych si dala víc, ale zas mi to přijde jako moc, kdo by to pak shazoval a ještě mimčo aby nepřibralo, kdo to má pak rodit. A to naštěstí funguje nejíst víc:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
24.2.14 18:48

A měly jste už tuhle čokoládovou tyčinku? to je dobrá náhražka za čokoládu a hlavně dobrá :cert: mňamina ChocoBar

• Citovat
  • Upravit
1346
25.6.14 10:23

Nevíte někdo k čemu slouží body na Milce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí