Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky malej je od narození na dudlíku značky Avent..teďka dostal od rodiny dudlík NUK a dudlík MAM. Nevím zda může tyto dudlíky používat, každý je jinak tvarovaný.. Děkuji za rady.
Proc by nemohl? Jen je riziko ze ho kvuli jinemu tvaru nebude chtit
@kvitk1 píše:
My dudlík nemáme, pliveme ho.
Oba jo?
kdo dava dudlik tobe?
@kvitk1 Ty taky? ![]()
@LLenule111 Proč by nemohla. Jde spíš o to, jestli dítě bude jiný typ/tvar chtít.
@LLenule111 muze, proc by ne. Dcera chtela jen dudliky MAM, nejsou placate.
No aby se mu třeba nevytvaroval jinak předkus..nebo tak něco.. Nebo aby mi pak nezačal odmítat láhev-ta má tvar jako avent dudlík..
@LLenule111 píše:
No aby se mu třeba nevytvaroval jinak předkus..nebo tak něco.. Nebo aby mi pak nezačal odmítat láhev-ta má tvar jako avent dudlík..
Tak nejlépe nemít žádný předkus (= nejlépe žádný dudlík). Pokud je dudlík potřeba, tak pak už je to fakt šumák.
Dcerka měla ten správně tvarovanej asi měsíc, pak ho plivala (spíše ji vypadával, takže řev), zkusili jsme snad všechny značky a nakonec skončili na obyčejné kytičce a jiný už nikdy nevzala do pusy
, takže to nech na miminku, co mu bude vyhovovat, i když dneska bych snad nedala žádnej, jaký se z ní pak stal závislák ![]()
@kvitk1 píše:
@Ondrášovka.N
Malá plive dudlíka. Já plivu jiný věci.![]()
Aha. ze pises za obe ![]()
Ty to neznáš? Papáme, spinkáme, kakáme. Člověk na mateřský začíná magořit. ![]()
@Ondrášovka.N
@LLenule111 my meli prvni avent a pak jsem ji chtěla koupit do zásoby jeste jeden ale nikde neměli avent tak jsem u mas vzala nuk a absolutně ho odmítala protože měl presne jiný tvar, jakmile jsem sehnala avent tak si ho v pohode vzala. Takze myslim ze používat muže jakýkoliv ale sam si vybere jestli mu bude vyhovovat…