Kde koupit kostky od Fischer - Price?

611
18.2.04 14:05

Ahojky holky,

máme doma kostky od Fischer Price. Jsou průhledné, každá umí vytvářet nějaký jiný zvuk. V jedné jsou kuličky, které při manipulaci s kostkou propadávají z jedné půlky do druhé malými dírkami. V další je rolnička, v další zvoneček, další po zmáčknutí zapíská a uvnitř se něco hýbe …atd. Jsou prostě úžasné. Existují ještě i jiné varianty těchto kostek od firmy Fischer - Price, ale zatím se mi nepodařilo najít obchod, kde by se daly koupit. Nevíte někdo, kde a jak k nim přijít? Tyhle jsme dostali a byly velmi pravděpodobně dovezené z Německa a tam zrovna nemáme cestu :-) Díky za rady.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.2.04 20:49

Ahoj Míšo, asi Tě zklamu. Dost často se dívám na firmu Fisher Price a to i na stránky v zahraničí. V Čechách ji distribuuje firma Global a nabídka není tak velká jako mimo republiku. Co takhle brouzdám po hračkách, tak ty kostky jsem ještě v českých shopech neviděla. Pokud po nich toužíte, tak budeš asi muset do Německa. Jedině, že by Ti je poslali poštou.

Ahoj Štěpánka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.04 12:06

Ahoj Míšo,

na internetu je on-line shop této firmy. Myslím, že tam ty kostky mají v různých :,-(ách jsou-li to ony. Cena je 21-40 USD. Asi by pro ně nebyl problém je poslat i do ČR.

Hajinka

• Citovat
  • Upravit
319
19.2.04 12:19

ahoj Míšo,

distributor- fa Global má velkoobchod v Průhonicích., zkus štěstí tam

míša a martínek 2m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
20.2.04 13:19

Ahoj holky,

díky za informace, budu zkoušet, fakt jsme z těch kostek unešení - tedy možná víc my rodiče, než naše děti :-)))

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.4.04 22:07

Ahoj! Muzu vam sehnat kosticky od Fisher-Price.Tatka nam je vozi z Belgie.Jedna :,-(a-to je sest kosticek stoji 10?.Kontakt RomulkaT(zavinac)seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
24
13.4.04 07:52

Já viděla dva druhy těchto kostek v Centru Černý Most, je tam velké hračkářství. Byla jsem tam v polovině března :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
13.4.04 08:47

ahojky holky,
jukněte se na www.mamut.cz jsou tam kostky od fisher p. dopravní a se zvířátky…

zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky