Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Lucyl_2004 píše: Více
Já teda už nemám malé děti, ale neteři kupuji v Terranově ![]()
Příspěvek upraven 19.04.24 v 14:40
Pro 4letého nejčastěji na Zalandu. A nejčastěji Next, sedí mu přesně velikost 110 a navíc se daj koupit multipacky.
Je to nejjednodušší.
@Ernais no přesně, od pohledu tak nějak typicky podivne, aniž by to člověk musel detailněji zkoumat
já jsem vlastně s ničím odtamtud nebyla moc spokojena
jedine co, tak jsem se nějak dostala k nějakým zebrovanym bio bodyckum z Pepca a ta byla nečekaně fajn, dokonce jsem si je i nechala “pro případ”, kdyby se nám nějak nečekaně povedlo další
jinak ale spíše nic moc to jejich oblečení. Jedny dětské teplaky mi kdysi šíleně ozmolkovaly po chvíli nošení, další byly tak tuhý, ze mělo dite nohy jak v sadre malem, bunda se po sezóně nošení roztrhala a začala vylézat výplň…
podedene Sinsay teplaky sice drží, ale mají zmolky a jsou na omak silene umele a pružnost taky nic moc.
Pepco, lidl, sinsay a maximálně ještě Tacco. A to už je puboš. Co ve škole sundavá, to do 14 dnů ztratí, zbytek opatlá barvama nebo prodře
H&M, Lindex, Reserved, Takko, F&F, M&S, nekdy-neco Lidl, Pepco; je to zizala takze ne vse sedi.
Dcera má teda jenom 2,5 roku, ale nejčastější značky oblečení jsou u nás: H&M, Tchibo, Lidl, Takko, Cocodrillo a na lítačku ven třeba i něco z Pepca nebo Kiku. Z funkčního je to nejčastěji Little Angel.
Syn nosí převážně sportovní oblečení, tak hodně věcí nakupuju v obchodech typu Sportisimo, Intersport, Decathlon apod. Pak ještě Alpine Pro. Džíny Takko, softshell kalhoty Little things, občas mikiny a tepláky Rebel. Dokud byl maličký a pak ještě ve školce, tak jsem hodně kupovala Pepco, CA, HM.
Vsude mozne
Dedime, vinted, obcas Pepco (ne vsechno je s*it, dokonce jsme meli jedny jejich teplaky podedene a byly bozi, ale co si budem bublat, vetsina je…decka ale treba miluji tu jejich Zombie kolekci, co uz byla asi 2-3× co registruji, tak to klido vemu), kalhoty do skoly jsou synovi jedine z HM, neco taky Next ze Zalanda…a obcas tak ruzne, co potkame. Obecne se snazim ale nove omezovat a na znacky typu Nike kaslu uplne, to mi pro male deti osobne prijde jako totalni nesmysl…ale kazdeho volba
Jo jeste softshelly mame radi z Unua a pyzama z V-martu.
Prachy vrazim hlave do bot, jedeme v barefootech, tam to lita…
@Ernais zkoušela jsem už snad všechny zmiňované značky. Už to ani nestříhám na kraťasy, takové množství jich ani nepotřebuje. On hodně staví a leze u toho po kolenou. Prodírá to i doma, skončila tak všechna jeho pyžama. Radši koupím tepláky v akci v Sinday za 70Kč, než jinde za 300Kč, když dopadnou stejně. A dcera mi zase vše ničí od barev, takže jedině bazarové a nebo ty levné značky. Do školy už budu koukat po něčem trvanlivějším, ale mám doma trhánka a šmudlinu. ![]()
Nic nedědí ani nedostává, takže vše kupujeme ( od trenek po boty ). Kupuji Lidl, Tesco, hodně Vinted, HM, občas Pepco ( věci na rychlo zníčení), něco z Tesca, Ale ještě se nám nestalo, ze by měl velikost déle jak 1 sezónu. ve 3 letech 102 cm, drobek to úplně není
Treba Lidl 98/104, mu je na kino. Nechápu, že maminkám tu velikost nosí ještě ve 4,5 letech.
Jo vlastně mě poměrně pozitivně překvapily tepláky z Primark. Zatím přežily i sušičku.
Jo a vlastně Decathlon ještě hodně.
Děti, které si pořizují už věci samotný neřeším. Tam pouze platím, občas.
Příspěvek upraven 19.04.24 v 19:25
Ta nejmladší má 50% poděděno, ale zbytek převážně Coccodrillo, sportovnější ve Sportissimu.
Občas Tchibo, HM.
Starší už si kupují sami, syn často Reserved.