Kde kupujete dětem oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3847
19.4.24 14:05

Bushman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
19.4.24 14:06
@Lucyl_2004 píše: Více

Já teda už nemám malé děti, ale neteři kupuji v Terranově :srdce:

Příspěvek upraven 19.04.24 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.4.24 14:09

Pro 4letého nejčastěji na Zalandu. A nejčastěji Next, sedí mu přesně velikost 110 a navíc se daj koupit multipacky.
Je to nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14687
19.4.24 14:18

@Ernais no přesně, od pohledu tak nějak typicky podivne, aniž by to člověk musel detailněji zkoumat :lol: já jsem vlastně s ničím odtamtud nebyla moc spokojena :think: jedine co, tak jsem se nějak dostala k nějakým zebrovanym bio bodyckum z Pepca a ta byla nečekaně fajn, dokonce jsem si je i nechala “pro případ”, kdyby se nám nějak nečekaně povedlo další :P jinak ale spíše nic moc to jejich oblečení. Jedny dětské teplaky mi kdysi šíleně ozmolkovaly po chvíli nošení, další byly tak tuhý, ze mělo dite nohy jak v sadre malem, bunda se po sezóně nošení roztrhala a začala vylézat výplň… :nevim: podedene Sinsay teplaky sice drží, ale mají zmolky a jsou na omak silene umele a pružnost taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
19.4.24 14:38

TKMaxxx, HM a kdekoliv. Kdyz vidim neco pěkného vezmu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.4.24 16:17

Všem děkuji za tipy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
19.4.24 16:37

Pepco, lidl, sinsay a maximálně ještě Tacco. A to už je puboš. Co ve škole sundavá, to do 14 dnů ztratí, zbytek opatlá barvama nebo prodře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
19.4.24 16:42

H&M, Lindex, Reserved, Takko, F&F, M&S, nekdy-neco Lidl, Pepco; je to zizala takze ne vse sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.4.24 16:43

Dcera má teda jenom 2,5 roku, ale nejčastější značky oblečení jsou u nás: H&M, Tchibo, Lidl, Takko, Cocodrillo a na lítačku ven třeba i něco z Pepca nebo Kiku. Z funkčního je to nejčastěji Little Angel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
19.4.24 16:56

Syn nosí převážně sportovní oblečení, tak hodně věcí nakupuju v obchodech typu Sportisimo, Intersport, Decathlon apod. Pak ještě Alpine Pro. Džíny Takko, softshell kalhoty Little things, občas mikiny a tepláky Rebel. Dokud byl maličký a pak ještě ve školce, tak jsem hodně kupovala Pepco, CA, HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
19.4.24 17:05

Vsude mozne :lol: Dedime, vinted, obcas Pepco (ne vsechno je s*it, dokonce jsme meli jedny jejich teplaky podedene a byly bozi, ale co si budem bublat, vetsina je…decka ale treba miluji tu jejich Zombie kolekci, co uz byla asi 2-3× co registruji, tak to klido vemu), kalhoty do skoly jsou synovi jedine z HM, neco taky Next ze Zalanda…a obcas tak ruzne, co potkame. Obecne se snazim ale nove omezovat a na znacky typu Nike kaslu uplne, to mi pro male deti osobne prijde jako totalni nesmysl…ale kazdeho volba :mrgreen: Jo jeste softshelly mame radi z Unua a pyzama z V-martu.
Prachy vrazim hlave do bot, jedeme v barefootech, tam to lita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.4.24 18:54

@Ernais zkoušela jsem už snad všechny zmiňované značky. Už to ani nestříhám na kraťasy, takové množství jich ani nepotřebuje. On hodně staví a leze u toho po kolenou. Prodírá to i doma, skončila tak všechna jeho pyžama. Radši koupím tepláky v akci v Sinday za 70Kč, než jinde za 300Kč, když dopadnou stejně. A dcera mi zase vše ničí od barev, takže jedině bazarové a nebo ty levné značky. Do školy už budu koukat po něčem trvanlivějším, ale mám doma trhánka a šmudlinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
19.4.24 19:14

Nic nedědí ani nedostává, takže vše kupujeme ( od trenek po boty ). Kupuji Lidl, Tesco, hodně Vinted, HM, občas Pepco ( věci na rychlo zníčení), něco z Tesca, Ale ještě se nám nestalo, ze by měl velikost déle jak 1 sezónu. ve 3 letech 102 cm, drobek to úplně není ;) Treba Lidl 98/104, mu je na kino. Nechápu, že maminkám tu velikost nosí ještě ve 4,5 letech.
Jo vlastně mě poměrně pozitivně překvapily tepláky z Primark. Zatím přežily i sušičku.
Jo a vlastně Decathlon ještě hodně.
Děti, které si pořizují už věci samotný neřeším. Tam pouze platím, občas.

Příspěvek upraven 19.04.24 v 19:25

• Citovat
  • Upravit
18151
19.4.24 19:18

Ta nejmladší má 50% poděděno, ale zbytek převážně Coccodrillo, sportovnější ve Sportissimu.
Občas Tchibo, HM.
Starší už si kupují sami, syn často Reserved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková