Kde prodat dětské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
1.3.20 14:26

Tak ceny, které uvádíš - 500,– za bundu a 400,– za patery tepláky jsou fakt mmo. Za to si to nikdo nekoupí. Navíc když k tomu připočteš poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
1.3.20 14:27

A ja si treba radsi koupim kvalitni malo nosenou vec z bazaru nez novou z Pepca. Bundu urcite prodas. Cenu bych dala tak 350 plus posta. Doporucuju Vinted nebk Marketplace na Facebooku. Vsechny ostatni bazarky jsou k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.20 14:29

Na vinted i dětské? Já myslela, že tam jede dámské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.20 14:30

Za tepláky v dobrém stavu je to moc? No tak asi jsem fakt mimo, proto se ptám že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
1.3.20 14:30

@problemova mne se dobre prodava na sbazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.20 14:31

Ok, zkusím asi více serverů najednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
1.3.20 14:36
@problemova píše:
Za tepláky v dobrém stavu je to moc? No tak asi jsem fakt mimo, proto se ptám že :lol:

Takhle. S cenou se musis dostat pod vyprodeje napr.na Zalando, jinak to neprodas. Uvedu ti priklad. Zimni bunda Reima, PC 4tis, ve vyprodeji na Zalandu za 1,8tis. To je maximalni cena, za kterou ji prodas pristi sezonu jako NOVOU. Jako pouzitou bys ji prodala za vyrazne min. A to je Reima znacka, ktera se na bazarech prodava sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
1.3.20 14:38

@problemova Lindex tepláky nošené se prodávají i za víc. Ale ostatní značky tolik nejedou. Na vinted se prodávají dětské věci nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.3.20 14:39
@problemova píše:
Za tepláky v dobrém stavu je to moc? No tak asi jsem fakt mimo, proto se ptám že :lol:

Je to moc, protože to právě ještě prodraží to poštovné. Já na bazaru nakupuju i prodávám a taky spíš koupím kvalitní, byť nošenou věc než laciný šunt. Ale dost často nakupuji v sezónních výprodejích a teď jsem zrovna ulovila zimní bundu z původních 800,– za 220,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.3.20 14:41
@problemova píše:
@Liynks Ne, určitě si nepředstavuji 800, ale třeba 500 je pro mě takový strop pod, který už jít nechci a tak si říkám abych netrávila život nesmyslným focením atd :lol:Jinak pokud byste o něco měla zájem bylo by pro mě lepší kdybyste napsala jakou velikost a cca co by to mělo být ;)

Tak ale ona ta cena za kterou se prodá je cca. třetina. Takže bundu za 1.000 prodáš tak 330,– Jak už tady někdo psal za víc se mi to koupit nevyplatí, to už pár kaček připlatím a koupím ve výprodeji novou. U bazarových nákupů je ještě i riziko že to nebude sedět nebo to nebude v takovým stavu jak prodejce sliboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.3.20 14:43

Tak já dřív dělala balíčky takového základního oblečení trika/body, kalhoty/tepláky, mikiny, pyžama apod. Tady v bazaru na emiminu cca za 10-20% ceny, ale když si vezmeš že za to dáš cca 3-4000 a nabízím 50 kusů za 300 a lidí se se mnou hádají co v balíku mám vyřadit a snížit cenu, tak mě to nebaví. Dražší věci jsem prodávala bokem třeba značkovou kombinézu původně asi 1200, dala jsem za 200 nebo 300 ta byla hned pryč. Teď to dávám jedny paní v nouzi, sice mám kluka ona holku o rok mladší ale je vděčná a nestěžuje si, občas když má tak klukovi koupí kapsicku nebo bonbony a to je pro mne víc než peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.3.20 14:44
@welovefashion píše:
@problemova zkus to tady, věci jako bunda, kalhoty se dají prodat v pohodě tady na bazaru, jen teda treba za třetinu ceny a méně…

Bundu cca 200-400

Trika max. do 50 korun…

Taky záleží na velikostech…

Tady se nenamáhej, já tady neprodala nic už dva roky, bazárek je tady uplně mrtvej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.3.20 14:47

@Hermina.p děkuju, jde mi právě o to kde to třeba zkusit prodat… cenu můžu kdykoliv snížit, že jo. Jinak samozřejmě mám i záplavy rilí, šortek, šatů a takových věcí, který teď budou aktuální. Tu bundu jsem jen střelila teď, protože tu bych taky chtěla prodat, ale ne hned.. je mi jasný, že podle sezóny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
1.3.20 14:48

Zkus FB market. Ségra tam hodně nakupuje pro malou (nakoupila tam vlastně téměř všechnu výbavu a oblečení) a mě tam taky našla hodně věcí. Podařilo se jí tam i něco prodat. Já tam prodala dětskou židličku a klec pro psa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.3.20 14:53

@problemova já bych zkusila nafotit na bazos, udelejte balíček od nějaké velikosti, a ročního období…např balík oblečení jaro, holčička, velikost ta a ta, kusů…a cenu to by se mohlo prodat lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák