Kolik měsíčně utratíte za oblečení a kosmetiku ?

Anonymní
26.2.20 13:31

Kolik měsíčně utratíte za oblečení a kosmetiku ?

Ahoj ženy, zajímalo by mě kolik Za sebe Měsíčně utratí průměrná žena na mateřské.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
484
26.2.20 13:33

A proc anonymne? Jste tajna spionka zjistujici vydaje matek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32218
26.2.20 13:34

A jak se pozná průměrná žena? Taky závisí na příjmu manžela, ne? Ten kupuje dárky, hadříky a botičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.2.20 13:37

Na mateřské mam pocit ze skoro nic…jooo…v době pred dítětem jsem nakupovala porad neco..jak kosmetiku, tak oblečení… teď na mateřské mi přijde, ze to jde uplne mimo me…jako porad se lícím, ale uz nestiham sledovat blogerky, co noveho na trhu, co si tzv. Napiplat na ksicht :lol:…stejne jsem vecer rada, ze dam sprchu, odlicim se a namazu si oblicej bambuckym maslem… oblečení totez…mam plnou skříň, ale nestiham vubec nosit…sukni a podpadky nebo sako jaksi na hřiště nevynosim ze… takže moje posledni nakupy byly rifle, tenisky a ted pekny batůžek at nemusim tahat tašku a dítě současně…ceny ti nereknu…to stejne zalezi na tom, jake ma kdo možnosti…jestli zije jen z rodicaku nebo si privydelava nebo pomaha manžel…u me se na mateřské obecne ty potreby hodně snížily…a spis kolikrat radsi nakoupim malé :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 13:39
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, zajímalo by mě kolik Za sebe Měsíčně utratí průměrná žena na mateřské.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.2.20 13:40
@Anonymní píše:

Kde budou uvedeny výsledky této ankety?

• Citovat
  • Upravit
26.2.20 13:41

Průměrná žena, tím myslím žádnou nákupní maniačku  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.2.20 13:44

Tak to snad zalezi na financni situaci kazdeho ne? Nektera nadale chodi na sve obvykle kolecko kadernice-kosmetika-nehty-…, jina je rada, ze zvladnou poplatit vse co maji a takova pece musi jit stranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32218
26.2.20 13:45

@Tereza13085 můžu si koupit boty ve slevě za 500kč nebo za 2500kč, nic průměrného ti nikdo podle mě nenapíše, to je tak individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.20 13:45

Na RD v podstatě nic - nebyly na to moc peníze, oblečení jsem tahala z doby před mateřstvím, nové věci jsem si pořizovala v podstatě jen k narozeninám, vánocům nebo když se mi např. rozpadly boty… kosmetiku jsem používala minimálně, začala jsem i s samodomo výrobou krémů a jiné kosmetiky.
Teď už zase pracuju a je to jak kdy - některý měsíc neutratím nic, jiný jako třeba teď se mi sejde že kupuju boty (2500,–), šaty na ples (1300,–), něco málo po výprodejích (asi 1500,–) a i objednávám kosmetiku - ale to mám zase min na 4 měsíce (asi 1300,–). Ale obecně nejsem typ, co by potřeboval utrácet za drahé hadry a doplňky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26.2.20 13:47

@Uslava jen můj osobní průzkum :mrgreen: manžel si mysli ze moc utrácím, tedy zbytečně za značky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.2.20 13:48

Tyyyjo, oblečení, co mám děti tak jsem si nekoupila vůbec nic. Ale vůbec. :roll: Jo počkat, zimní těhotenskou bundu za necelé 3tis. Tak si to spočítej, synovi jsou 4 roky. Ale v létě už se chystám s tím něco udělat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 13:51

Vážím si vašich odpovědí a určitě si z vás vezmu příklad. Já osobně obdivuji holky co nakupují třebas jen v sekáči a snaží se být nějakým způsobem kreativní, třeba už výrobou vlastní kosmetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Tisíc korun měsíčně jsou služby, na které jsem objednaná - kosmetika, nehty, pedi. Každé dva měsíce kadeřnice, každý měsíc si koupim něco z drogerie - krémy, líčení, masky, sarapatičky,… A oblečení a boty, co se mi líbí. Přesně to rozpočítané nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
@Tereza13085 píše:
@Uslava jen můj osobní průzkum :mrgreen: manžel si mysli ze moc utrácím, tedy zbytečně za značky :oops:

No tak sem hod konkretni pripad a pak se spis dockas nejaky kloudny reakce, jak to ktera ma. Napis prijem mame tolik, po zaplaceni nutneho mame tolik, za kosmetiku, hadriky a kadernici necham tolik. Ostatni zeny pak spis zareaguji podobne, nez kdyz se zeptas „kolik takova prumerna zena utrati?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák