Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tereza13085 píše:
@Uslava jen můj osobní průzkummanžel si mysli ze moc utrácím, tedy zbytečně za značky
a tak kolik utratíš?
Tenhle mesic jsem utracela, takze asi 600. Normalne je to tak 200 ![]()
Chodim jednou za 2 mes ke kadernikovi - 700, a jednou za 2 mes na kosmetiku - 1000. Jinak kupuju beznou kosmetiku v drogerce, obleceni sem tam, nevim prumer 500 za mesic? Tezko rict, vydaje si nevedu, nektery mesic nekoupim nic a nektery treba za 2 tis.
Ja byla vzdy setriva - ale rada kupuju obleceni, treba i kazdy tyden, ale spis v levnych obchodech a sekacich. Tak treba 500 mesicne. A kosmetiku taky jen levnou, rasenku za 70kc a tak.. takze skoro za ni neutratim. Ani ke kosmeticce nechodim, to je uplne zbytecne podle me. Az budu citit ze vypadam stare a nebudu kojit tak pujdu rovnou na kys.hyal.nebo botox..nez zbytecne kremy a kosmeticka. Jsem mozna exot teda ![]()
Je těžké se přivdat do rodiny kde manžel je úžasný a zbytek jeho rodiny si žije tak že nakupuje v Italských obchodech a lítá 4× ročně na dovolenou
jednou když jsem dala své tchýni kabelku k Vánocům, tak mi u stromku před všemi začala vyčítat ze není kožená a že ta barva se jí nelibíbí. To jednoho změní ![]()
@Tereza13085 manzel je uzasny? Tak proc ti vycita kosmetiku? Co kupujes?
@Tereza13085 píše:
@mamina2017 5000,–
A muzes to rozepsat? Ono jestli je to 1tis za kadernika, 1tis za kosmetiku, 1tis nehty a zbytek na obleceni, tak to neni nic strasneho ![]()
Tuhle před měsícem jsem si koupila zimní boty za 1000,– a když přišla na návštěvu tchyně tak se ptala na cenu a na to mi odvětila jen 1000?
přitom ví jak na tom jsme, ze já sice pracuji ale mám těžce nemocné dítě o které se musím celý den starat. Sama si jen utrácí a chodí s kamarádkami ven ![]()
@veria nevyčítá jen občas řekne třeba : 1000,– za kalhoty?? Proč tak utrácíš?
@Tereza13085 tak ji priste rekni ze staly 4 no
mas starosti tedy. Pokud na tom nejste dobre, tak vydaje omez, myslim ze na matersky neni nutny za tyhle veci utracet 5 tis mesicne. Za co to presne je?
Ja to radeji nepocitam…Uz teda nejsem ani na RD, ale neodpoustela jsem si to nikdy.Ve finale vlastne ted min, nez na RD, mela jsem na to vic casu hledat a zkouset, litat po obchodech, brouzdat na netu, od parfemu az po masky na vlasy.Dost usetrim na kadernici ale, driv jsem musela co tri mesice, hnede vlasy jsou na udrzbu nekde jinde. Vlastne i obleceni me na RD stalo vic, za sportovni a volnocasove obleceni a boty jsem davala dost penez, nez bussiness saty, halenky, kalhoty, kosile atd
.A to nepocitam kaficka, obedy
,ktere mam v praci zadaca.Ja vlastne ted setrim jako blazen
.Placnu od boku, po vynechani penez na deti, jsem za sebe takovych 10-12 tisic nechavala asi no
.Nekdy min urcite, nekdy mozna vic.Ale pocitam do toho i benzin, hodne jezdim a svoji doplnkovou zdravou stravu, na ktere jsem ujeta.
@Ernais nehty: 1000,–, oblečení 4000,– někdy třeba 1500,– potom mám zvířata 2000,– dítě 5 let 5000,
Nehty stoji uz 1000? Tak to jsem rada ze jsem se toho zbavila, pred 8-10 lety staly 4 stovky. A stejne to neni pekny.