Kolik měsíčně utratíte za oblečení a kosmetiku ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.2.20 14:32

@Bebeluska8 děkuji ti moc za podporu, určitě to udělám kašlu na ni ona mi za to nestojí dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
26.2.20 14:37
@Tereza13085 píše:
@veria už nejsem na mateřské, pracuji z domova. Ono to nakupování je taková kompenzace toho že nemáme skoro žádný život, tak jsem to myslela víš. Dcera je nemocná takže jsem s ní pořád doma

Tak jestli pracuješ, že svého příjmu hradíš i nějakou část společných výdajů atd, tak nevidím důvod, proč by sis nedopřála. Jestli to psychice pomáhá. Možná si manželovy poznámky jen příliš bere? A on je jinak skromný, nechodí na pivo, nemá výdaje okolo koníčků atd? Pokud to neničí rodinný rozpočet, není důvod neudělat si radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45744
26.2.20 14:38

@Ernais jo ten gellak je jeste celkem dobrej. Ale klasika umely nehty teda hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 14:39

@Hobitka já zase stříhání manžela, tak aby ušetřil za kadeřníka :mrgreen: a do sekáče půjdu taky. No a co :mrgreen: Aď se tchýně klidně pomine, beztak by mi nevěřila že jsem tam byla, a bude si myslet že to stálo třeba 3000 :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
26.2.20 14:48

@Tereza13085 Na tchýni kašli, a jestli ti to tvůj rozpočet dovolí tak si tu radost udělej. Možná to zkus takhle vysvětlit i manželovi, že si potřebuješ prostě udělat radost :nevim: Jinak teda já tolik za sebe neutratím, a to nejsem na mateřský :lol: Kupuji jen věci co potřebuji (většinou), jednou za čas něco dražšího - jako např. zimní boty, které mi ale pár zim snad vydrží. Nehty si dělám sama, ke kadeřnici jednou za 2měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
26.2.20 14:51

Kalhoty za litr jsem si nikdy nekoupila ani jako pracující a vydělávající :nevim: asi nedokážu poradit 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 14:56

@Bebeluska8 manžel je opravdu skromný, pracuje živí rodinu, platí dům a sám si opravdu Nikdy nic nekoupí. Jen to či dostane. Je mladý 28 let ale rozumný. Koníčky jen hry na počítači( zdarma) na pivo nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 14:59

@Jaaanča jsi šikovná, s těmi nehty. Já to zkoušela několikrát a upadli mi ty mé i s gelem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 15:13

@Ernais příjem 60 000, výdaje jídlo+dům 24000,– ( platí manžel) já mám 30000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.2.20 15:16
@veria píše:
@Ernais jo ten gellak je jeste celkem dobrej. Ale klasika umely nehty teda hruza.

Jo s tim souhlasim, klasicky gelovky taky nejsou zrovna dle meho gusta, stejne jako umele rasy, dnes velmi moderni vyrazne oboci, viditelne silikony nebo prifoukle rty. Nemam nic proti zkraslovani ani plastikam, netajim se tim, ze si ty umely prsa nejspis
po detech taky poridim, jen to musi byt vsechno delane s citem, aby ta zena vypadala, ze je takova od prirody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
26.2.20 15:51

@Ernais nad řasami uvažuji já.. příroda mi dala bohaté vlasy ale řasy už ne a to mě mrzí.
Prsa, no tak ty bych chtěla taky, mám jedno dítě ale geneticky velká prsa a gravitace je sviňa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45744
26.2.20 16:04

@Ernais jj presne tak. Proc se trochu nevylepsit, ale s citem. Rasy jako smetaky taky nechapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.2.20 16:31

Měsíčně? Jsem si nic nekoupila ani nepamatuju.. Vlastně v lednu boty za 700. A u kadeřnice jsem byla v květnu za 60. :think: Sprcháče a šampony mám do zásoby od Ježíška. :nevim: Jo a minulý týden antiperspirant za 180, jestli se to počítá.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.2.20 16:37

Tak si rikam, jaka jsem trubka, ze si nic nedopreji 😁 a i kdyz to potrebuju, nekoupím si to… Ale pritel utraci rád… A mam strach co by řekl, kdybych zacala i ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.2.20 16:44
@parina píše:
Tak si rikam, jaka jsem trubka, ze si nic nedopreji 😁 a i kdyz to potrebuju, nekoupím si to… Ale pritel utraci rád… A mam strach co by řekl, kdybych zacala i ja :)

To myslis vazne? 8o a proc to delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák