Kde prodat dětské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
6.11.22 08:56

A na zimni je tedy nejvyssi cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
6.11.22 09:08
@Káťa19 píše:
ja bych to zas takhle spatne nevidela, pokud je to nové, prokazatelne, vse hezky nafotis, tak sance je velka. ja treba koukam i na nove veci na bazaru, pak mam radost, ze ulovim a ušetřim. Takze pokud stala 1000 a je to nejaka dobra znacka, je sance klidne za 700 prodat, zlevnit muzes vzdycky prece

Zkusím to, snad se to prodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
6.11.22 09:28

@Káťa19 Taky záleží, jestli je třeba kupovala vloni, tak je možné, že je na těch 700 už zlevnil i prodejce, často tak vyprodávají starší kolekce.

Chce se to, zakladatelko, podívat, za kolik se to prodává teď, spíš, než za kolik jsi to koupila. Teď jsem zrovna nedávno něco hledala na bazaru (ne oblečení) a dotyčný to prodával po 100 kč za kus s tím, že to koupil za 200,– za kus (měl tam i nafocenou účtenku). No jo, ale když jsem teď vygooglila, že to jde koupit přímo od výrobce po 115,–, že má výprodejovou akci :nevim: Tak to mi za to případné riziko v tomto konkrétním případě nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
6.11.22 12:22
@xkoup21 píše:
Já skoro vše prodám na Vinted

Já používám hodně FB, marketplace a nebo různé skupinky pro to určené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.11.22 15:55

@klamonožka no jasny, chce se to podivat, s tim souhlasim :palec:
toto me proste udivuje, je to blbe, ale cena holt musi byt nižší nez od prodejce, i kdybych to koupila za dvojnásobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák