Kde prodat dětské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
4.11.22 17:11

Ahoj všem, kde prodat dobře a rychle úplně nové, nenošené dětské zimní bundy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
4.11.22 17:14

Já skoro vše prodám na Vinted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
4.11.22 17:15
@Kipa22 píše:
Ahoj všem, kde prodat dobře a rychle úplně nové, nenošené dětské zimní bundy?

Všechno po malým prodávám na Vinted nebo bazos.cz a jde to dobře. Něco nové, něco nošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
4.11.22 17:21

Buď na fb. Nebo bazošu pár věcí nových co ani neměly na sobě něco nošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.11.22 17:26
@Kipa22 píše:

Zkus Vinted :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5938
4.11.22 17:30

Myslíte holky, že na Vintedu to prodám? Když já mám pocit, že na těchto různých prodejních stránkách hledají mámy, co chtějí oblečení jen za pár korun a za stovku nebo dvě prodat úplně novou bundu nechci, když má cenu třeba tisícovku. Myslíte, že za 400 by to někde prodejné bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
4.11.22 17:32
@Kipa22 píše:
Myslíte holky, že na Vintedu to prodám? Když já mám pocit, že na těchto různých prodejních stránkách hledají mámy, co chtějí oblečení jen za pár korun a za stovku nebo dvě prodat úplně novou bundu nechci, když má cenu třeba tisícovku. Myslíte, že za 400 by to někde prodejné bylo?

To ti tady asi nikdo neřekne. :roll:

Asi to budeš muset zkusit. Já na tohle kašlu. Radši to někomu daruju. Nemám nervy na vypisování s husama. Měření rukávů a dalších hovadin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
4.11.22 17:52
@Kipa22 píše:
Myslíte holky, že na Vintedu to prodám? Když já mám pocit, že na těchto různých prodejních stránkách hledají mámy, co chtějí oblečení jen za pár korun a za stovku nebo dvě prodat úplně novou bundu nechci, když má cenu třeba tisícovku. Myslíte, že za 400 by to někde prodejné bylo?

Určitě zkus ten Vinted. Záleží na velikosti oblečení, menší se zpravidla prodávají levněji, větší dráž. A také na značce, některé jsou oblíbené a zmizí hned, o jiné takový zájem není. Ale pokud jsou bundy nové, čtyři stovky jsou celkem ok. Nejlépe se prodává v září a říjnu, teď už je trošku pozdě, většina lidí už má zimní oblečení nakoupeno, takže to bude možná chvilku trvat, ale zase je akce na dopravu, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.11.22 18:41
@Kipa22 píše:

Podívej se, za kolik se tam ta značka prodává a pak dej nižší cenu, protože to opravdu prodejný zboží se tam moc neohřeje. Zůstávají tam ležáky.

• Citovat
  • Upravit
234
4.11.22 18:46

Souhlasím, jedině Vinted, ale opravdu jen za symbolickou nebk spíš tedy minimální cenu, jen aby se za to dalo zase něco menšího pořídit. Lepší než darovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
4.11.22 20:52
@Abbynka15 píše:
Souhlasím, jedině Vinted, ale opravdu jen za symbolickou nebk spíš tedy minimální cenu, jen aby se za to dalo zase něco menšího pořídit. Lepší než darovat.

Já to nechápu, v krámě si to koupí za tisíc a stejné nové zboží na netu koupí jen za pakatel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
4.11.22 21:06
@Kipa22 píše:
Já to nechápu, v krámě si to koupí za tisíc a stejné nové zboží na netu koupí jen za pakatel?

Akdyž si budeš chtít koupit něco novýho za plnou cenu, tak to deš kupovat na Vinted nebo do shopu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.11.22 22:21
@Kipa22 píše:

Jo. V obchodě si to můžeš vyzkoušet, máš právo to reklamovat a zákon ti jako spotřebiteli dává nemalá práva. Za to platíš. Na bazaru nemáš práva žádná, jen neseš nemalá rizika, proto jsi ochotná zaplatit o dost míň.

• Citovat
  • Upravit
6663
4.11.22 22:46
@Kipa22 píše:

Ono taky v těch inzerátech na internetu píše každý druhý, jak je to nové, prakticky nenošené, top stav… a realita bývá často kapku jinde, takže na tom pak jsou biti i ti, kdo prodávají opravdu nové a nenošené. (navíc na tom Vintedu, pokud je mi známo, dost bojkotují osobní převzetí - tak tam to člověk už vůbec nechce riskovat, když by mu mělo něco přijít poštou a pak se ještě handrkovat)

Ale jestli je opravdu nová prokazatelně za 1000,–, tak si myslím, že 400,– bys za ni utržila. Ale ještě počítej s tím, že kupující musí zaplatit i tu dopravu, o to se mu zboží podraží a bude zvažovat, zda se mu to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.11.22 08:56
@Kipa22 píše:

ja bych to zas takhle spatne nevidela, pokud je to nové, prokazatelne, vse hezky nafotis, tak sance je velka. ja treba koukam i na nove veci na bazaru, pak mam radost, ze ulovim a ušetřim. Takze pokud stala 1000 a je to nejaka dobra znacka, je sance klidne za 700 prodat, zlevnit muzes vzdycky prece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák