Kde sehnat pleny Bella Happy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
26.7.12 11:59
@Luciet2 píše:
Julls: Jako ty 2-5 kg?? a Jaké balení?? Kolik ks?

je jich tam 70, je to fialový obal - 4ky velikost - 8-18kg :)

• Citovat
  • Upravit
2196
26.7.12 12:01

Já se ptám právě na ty jedničky viš :) 2-5 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
26.7.12 12:07

Aha aha… já to celé nečetla… promin :*

• Citovat
  • Upravit
1346
26.7.12 12:36

Ještě mají i drogerii Teta a viděla sem i v některých lékárnách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.7.12 12:47

Já to vždycky vidím v Albertu - malém i velkém, teď jsme je i měli. Ale jestli tam mají všechny velikosti, to si nejsem jistá, ale ve velkém asi jo.

• Citovat
  • Upravit
44213
26.7.12 14:35

Já jsem je taky - ty malé 2 - 5 kg těžce sháněla, u nás je mají jen v Intersparu a berou je prý jen, když má dodavatel nějakou akci - ptali jsme se na to. Jsou jinak drahé a byly by drahé i pro Interspar, museli by je nabídnout za vyšší cenu a už by nešly na odbyt.
Ty větší mají nárazově i v Bille, lékárně nebo Teta drogerii. V DM jsem je nikdy neviděla.
Ty malinké jsem těžce sháněla u všech dětí, chtěla jsem je a když jsem je někde viděla, musela jsem nakoupit zásobu.
Naše čtyřtýdenní holčička mi z nich právě vyrostla a dobírám poslední balík, tak jsem počítala dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44213
26.7.12 14:38

v Brněje mají v lékárně při FN Bohunice - v těch zdravotních potřebách ve výškové budově. Protože oni je pro děti používají, doporučují je a jdou tam i koupit, prý stále. Při prvním a druhém dítěti jsem nakoupila zásobu právě tam.
Ale pokud si matně vzpomínám, za cenu vyšší než v Intersparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.7.12 14:39

U nás je mají v prodejně zdravotnických potřeb a v lékárně. Jinak jsme je sehnali v akci na internetu-korunka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.7.12 16:31

Právě jesště horší je sehnat 0-2 kg :) ale ty měly v bohunicích:) Naštěstí sme už přešli na 2-5 kg…v 5 týdnech máme 3,20 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.7.12 18:01

Tak v albertovi malým supermarket..je nemaj…a v drogerii teta taky ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.7.12 10:32

Zkus nějakou lekarnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44213
27.7.12 13:38

Měli jste někdo ty 3 - 6 kg?
Já jsem je nikdy nemohla sehnat, jak mi děti vyrostly z těch 2 - 5 kg, tak jsme přešli na jiné pleny 3 - 6 kg a ty dětem ještě chvilku byly.

Pokud je někdo měl, chtěla jsem se zeptat, jestli mají taky ten širší tvar jako ty plenky 2 - 5 kg..Další happyčka, která jsme měli, tak 4 - 9 kg a výše a ty už ten tvar nemají.
Jde mi o to, že naše holčička má doporučeno „široké balení“ pro hraniční nález na kyčlích při vyšetření v porodnici. Sami dr. říkali, že když použiji jako základ papírovku tu happyčku 2- 5 kg, tak můžu dávat už jen jednu plenu látkovou, ne 2, což je v tom horku fajn.
Už mi z nich ale vyrostla, má od nich zářezy, jsou jí krátké, vylézá jí zadek.
Tak jestli mám vehementně shánět ty 3 - 6 kg, protože jsou taky „širší“ nebo to nemá cenu, protože mají zúžený tvar jako snad všechny plenky dostupné na trhu..

Jen aby někdo špatně nepochopil, tyto plenky nenahrazují „široké balení“ naordinované ortopedem. Jsou ale lepší než ostatní plenky, právě proto, že jsou širší. I z tohoto důvodu je informované maminky shánějí.
Nevíte někdo, jestli i tyto 3 - 6 mají v Brně Bohunicích?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák