Kdo bude další prezident?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
20.2.12 09:21
jitkabokule píše:
Jura007 píše:
Jen pro úplnost, Karel Schwarzenberg by měl teoreticky nárok užívat titul knížete, ne hraběte (kníže je o jeden level výš…) Ovšem to by u nás nesmělo být užívání šlechtických titulů ve veřejném životě zakázáno zákonem už v roce 1919. Pokud se nepletu, je zákon pořád platný. (ale třeba se pletu…)

**Za sebe bych řekl, že jako člověk s rozhledem po světě a dostatečně majetný je nad některé věci povznesený a myslím by i dobře odolával korupčním návnadám.

Osobně ho vnímám jako úplný protipól Grosse a jeho aférek. [/citace**

jéééééé,kdyby tak bylo takových lidí víc a ještě aby se sešli ve vládě :palec: pak bychom se nemudseli bát že se nechají zkrumpovat.
proč by to dělali když mají svého dost že ano?
nehledě na to,že kníže je možná na takovéhle akce moc líný :D

Pan Schwarzenberg není líný, je už jen opravdu jak to napsat slušně…no není na tom zdravotně dobře. Proto usínání, špatná řeč apod. Měla jsem možnost několikrát se s ním setkat osobně ( jako se spoustou našich politiků )a je to opravdu báječný pán, hrozně lidský, žádná přetvářka, mluví jako soused Novák, vše hezky vysvětlí, je vtipný…je teda fakt, že když mluvil musela jsem mít hlavu asi cm od té jeho jinak jsem neslyšela nic. Ale jen trošku víc v pořádku, tak a kandidoval má můj hlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.2.12 13:10

Beckie však já nemyslím že by byl lenoch nebo tak něco,myslela jsem to tak,že by mu nestálo za to se zabývat něčím takovým jako je korupce,lhaní,mlžení atak dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.2.12 13:11

dokonce si myslím že to jeho usínání by mohla být ta spánková nemoc :think: myslím „spánková apnoe“ nebo tak nějak se jmenuje :think: nevím jak se to píše tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
20.2.12 15:54
jitkabokule píše:
Beckie však já nemyslím že by byl lenoch nebo tak něco,myslela jsem to tak,že by mu nestálo za to se zabývat něčím takovým jako je korupce,lhaní,mlžení atak dál..

Já vím :kytka: , nemyslela jsem to útočně, jen jsem chtěla taky něco napsat :lol: :lol: .
Pravdou je, že třeba jestli jste koukali ( nepochybuji že ano ) na pohřeb V. Havla, tak pan Schwarzenberg třeba tu dobu toho stání neustál a musel si sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.2.12 16:23
beckie píše:
jitkabokule píše:
Beckie však já nemyslím že by byl lenoch nebo tak něco,myslela jsem to tak,že by mu nestálo za to se zabývat něčím takovým jako je korupce,lhaní,mlžení atak dál..
Já vím :kytka: , nemyslela jsem to útočně, jen jsem chtěla taky něco napsat :lol: :lol: .
Pravdou je, že třeba jestli jste koukali ( nepochybuji že ano ) na pohřeb V. Havla, tak pan Schwarzenberg třeba tu dobu toho stání neustál a musel si sednout.

To je fakt, nejprve se musel opírat a pak si sedl. No je to škoda, že mu fyzické síly nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
20.2.12 16:29
Nelisa píše:
beckie píše:
jitkabokule píše:
To je fakt, nejprve se musel opírat a pak si sedl. No je to škoda, že mu fyzické síly nestačí.

Nestačí, i to jak špatně mluví je dílem i tím, že mu není fyzicky hej. Dala bych mu hlas, ale takto to neudělám. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.2.12 16:57

holky ;) sice „stařík“.......ale stejně má šmrnc co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
20.2.12 17:27
jitkabokule píše:
holky ;) sice „stařík“.......ale stejně má šmrnc co? ;)

Já ho mám moc ráda. Moc!!! :srdce: Takovej děda úžasněj! A milý a skromný. A je s ním fakt sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.2.12 18:07

Mrkněte na tatínka, to je kopie. :D
http://www.kohoutikriz.org/…ha/schwk.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
24.4.12 15:57

čau lidi, tak právě vidím na čt2 Šimona Pánka… a musím říct, že je fakt škoda, že nekandiduje.
jinak jen tak na okraj - z celé politické situace je mi fakt na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.4.12 16:23

Jo, to mně už pětadvacet let… Ale nebojme se, bude hůř. Našinci ještě neřekli poslední slovo. Kupte si dubnové číslo časopisu „HISTORY“ a tam si přečtěte článek „ŽIDENICKÝ PUČ“. Já jen dodám, že historie se ráda opakuje. Od těch židenických kasáren bydlím dvě zastávky MHD směrem na sever, takže..... takže… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
12.1.13 18:38

Jak vidíte druhé kolo?

Já volila knížete a budu ho pochopitelně volit znovu, jsem ráda, že druhý není Fischer, kterého jsem nakonec tipovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.1.13 18:40
@Lenka002 píše:
Já volila knížete a budu ho pochopitelně volit znovu, jsem ráda, že druhý není Fischer, kterého jsem nakonec tipovala.

Nejdu tam…

• Citovat
  • Upravit
21848
12.1.13 18:42
@Lenka002 píše:

No já tipuju taky Karla. Jen doufám, že u jeho novoročního projevu pojedou titulky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.1.13 18:44
@Seizdra píše:
No já tipuju taky Karla. Jen doufám, že u jeho novoročního projevu pojedou titulky :think:
:palec: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová