Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Tyyy kráso a to jsem si o sobě myslela, že jsem pesimista, ale toto by mě nenapadlo ani v nejhorším snu![]()
Hele vzpomeň si na konec dvacátých let 20. století, kdy „hradní křídlo“ vymýšlelo oktroj Ústavy Československé republiky, aby Masaryk mohl být prezidentem ještě třetí volební období (což i tehdy bylo protiústavní…) A když přišel Únor 1948, tak se potom čtyřicet let špitalo „zlatý tatíček Masaryk, zlatá první republika…“ Jak jsem už napsal, vítej v realitě.
Moc mi schází třeba takový Pavel Tigrid a jeho „Hovory z Vídně“ na Svobodné Evropě v 80. letech. Teď bychom potřebovali jeho politické komentáře jak sůl. Myslím, že by měl témat dost a dost.
@lucineeccka píše:
Já vím, kde žiju. Ale, že tyhle dva.To jsem nečekala.![]()
Tak to zjevně nevíš kde žiješ. Toto není volební soutěžení názorů občanů. Toto je velký kšeft pro lobbistické skupiny. Holt by to chtělo využívat opravdu do krajnosti všechny možnosti, které občané mají. Třeba možnost odmítnout komunikaci se státním aparátem, protože poškozuje moje práva (viz sKarty).
lidi a proč se vlastně tak strašně dohadujete?
V podstatě - šašek jako šašek. Prezident dnes nemá téměř žádné pravomoci ( až na tu jednu po skončení vol. období a to nám pan Klaus dokázal dostatečně, JAK to dopadá)… Reprezentace? Pak Karel? Kdoví, kde zase usne, nehledě na to, že krom toho, že působí mile, na mne teda nijak jinak nezapůsobil. Ochlasta z Vysočiny- má aspoń názor.
V podstatě nikdo z nich, atˇ by to byl kdokoli, chleba nám nezlevní, daně nesníží, práci nezajistí.
C si myslíte, že tady přímá volba prezidenta změní?
@berry4 v postatě seš můj člověk
Jen teda já jdu ještě dál a tvrdím, že proti zlu se musí člověk aktivně stavět a ne hrát tu jejich hru… Ale to je na jinou debatu.
@Gina108 píše:
Já taky ne, ale než knížepána, tak to radši mafiána.
Lidi, vy debilové, proboha proč tyhle dvě kreatury?![]()
![]()
![]()
Debilové? Tak to jsem o sobě doteď nevěděla
, volila jsem ho v prvním kole a budu Schwarzenberga volit i v druhém. ![]()
@Nelisa píše:
Debilové? Tak to jsem o sobě doteď nevěděla![]()
, volila jsem ho v prvním kole a budu Schwarzenberga volit i v druhém.
Dobře ti tak
![]()
@Jura007 píše:
Tak to zjevně nevíš kde žiješ. Toto není volební soutěžení názorů občanů. Toto je velký kšeft pro lobbistické skupiny. Holt by to chtělo využívat opravdu do krajnosti všechny možnosti, které občané mají. Třeba možnost odmítnout komunikaci se státním aparátem, protože poškozuje moje práva (viz sKarty).
Ale vím.
Ale tohle Češi nikdy neudělaj, radši budou nadávat po hospodách a stěžovat si jak je všechno špatně. ![]()
@Anonymní píše:
Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše
Tak teda sorry! Mam hodne kamaradu s VS vzdelanim, sama mam tez diplom a nevolila bych stareho pana knizete ani nahodou…vzdycky byl na strane pravicaku a to se mi nelibi.
Má volba je naprosto jasná - Karel - je to pro mě naprosto jasná volba.
@Anonymní píše:
Tak teda sorry! Mam hodne kamaradu s VS vzdelanim, sama mam tez diplom a nevolila bych stareho pana knizete ani nahodou…vzdycky byl na strane pravicaku a to se mi nelibi.
Podle mě vzdělání voliče nerozhoduje. Já jsem vystudovala na FF UK a Karla jsem zvolila a volit budu i podruhé. Z možných kandidátů jediný vhodný. Chtěla jsem ženu, ale ta pravá nekandidovala. Podle mě obrovská chyba ODS. Ale jejich vlastní škoda, sami teď vidí, jak dopadl Sobotka.
Od začátku byl pro mě Karel jasná volba
takže za mě dneska dobrý ![]()
za 2 týdny jdem volit zas ![]()
Oba mají dobrý skóre, jeden druhýmu šlape na paty. Tipuju, že prezidentem se stane Zeman.
@Gina108 píše:
Dobře ti tak![]()
![]()
tobě dobře tak, ty se na něho budeš koukat dalších 5 let všude na obrázkách ![]()
Já vím, kde žiju. Ale, že tyhle dva.To jsem nečekala.