Kdo bude další prezident?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
13.1.13 01:39
@ireeenka píše: Údajně se nechce hádat kvůli politice, nechápu, jak to souvisí s anonymitou :mrgreen: Prostě anonymně vás urazím a vy můžete houby :)
Všichni se ohrazujete proti tomu nízkému vzdělání, ale mně teda docela dostala spíš ta část o důchodcích - že někoho volí důchodci, tak to prý mluví za vše :nevim: Anonyme, víš co je to ageismus? To jsou naši rodiče nějak nesvéprávní nebo hloupí? Jen pro pořádek - moji rodiče jsou důchodci a Zemana nevolili, aby to nevypadalo, že bráním je :mrgreen:
:-)))

Nejsem ani důchodce a ani debil…a dokonce mam VS…a budu volit Zemana, protoze Karel pro me teda jasna volba nikdy nebyl..(i kdyz ono neni a ani nebylo Z CEHO vybirat…). Osobne si prezidenta take predstavuji uplne jinak, ale takopva osobnost se na nasi politicke scene vubec nevyskytuje…takze z toho „zla“ volim dle sveho nejlepsiho svedomi - to mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.1.13 01:41

@JaniceB
Kurnik teď to vypadá, že to o těch důchodcích nebo proti Zemanovi říkám něco já. Proč cituješ mně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
13.1.13 01:42
  • Citovat
  • Upravit
13473
13.1.13 01:43

@ireeenka Protoze jsi toho „anonyma“ zminila…a mas pravdu:-) I kdyz volis nekoho jineho:-) Vzdyt jde jen o nazor a kazdy ma pravo na vlastni volbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.13 01:45

…a mezi nama, rict takovou zhovadilost, ze Zemana voli jen blbci a duchodci…muze opravdu asi jen anonym…kdyby se podepsal, asi by nevyslechl nic dobreho, protoze usuzuje a soudi lidi podle kdo vi ceho…

Myslim si, ze je to stejne, jao kdyby nekdo tvrdil, ze „Avatara“ volili jen lide ve veku 18 ti let:-))) Coz urcite neni pravda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.13 01:47

@jana0979 :-))) On spi porad…ale zase pravda, ze ve srovnani s tim zbytkem kandidatu, nema v hlave uplny prazdno a proste to bylo taky to mensi zlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
13.1.13 01:48
  • Citovat
  • Upravit
10482
13.1.13 01:49

To je přesné. např. moje maminka je prduch (pracující důchodce) a Zemana nevolila, jistě ho nevolila ani má prababicka. Na druhou stranu ho jistě volila moje vŠ vzdělaná mladá kamarádka. Nechapu jak politická příslušnost souvisí s věkem a vzděláním? Někdo je prostě levicové orientovaný i ve 30,někdo ani ve 20 a někdo ani v 60.

Mimochodem, ačkoliv Zemana nemám rada, celá léta jsem ho přímo nenáviděla, musím uznat jedno.Je to někdo, kdo je bezesporu inteligentní a vzdelany, i když má mozek poskladan jinak, než ja, jeho názory jsou vlastně v přímém rozporu s mými. Ale vím přesně, co od něj mohu čekat, vím, kdo je a kým je.
je konstantní ve svých postojích. Můžeme to říct o jiných?

Ale znovu mě to nutí napsat, že volím jinak, i přes to ale uznávám jiné názory, pokud jsou slušně prezentované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
13.1.13 01:50

Necetla jsem celou diskuzi, ale podle meho nazoru bude pristim prezidentem Karel, pomuzou mu hlasy nepostoupivsich kandidatu, v miste kde jsem volila mel 50% a zeman pouze 2%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.13 01:52

…no jsem na to zvedava…ale myslim, ze at to dopadne jakkoli, tak z te hruzy, ze ktere jsme mohli vybirat, to jeste dopadlo lepe, nez jsem treba ja osobne cekala…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.1.13 01:53

@jana0979
Ať žije senilní Šípková Růženka! :srdce: :srdce: :srdce:
Sním svůj klobouk, jestli to nevyhraje :mrgreen:

Jo, mimochodem, když si chci z někoho dělat prču, tak si aspoň pořádně zjistím jeho jméno :roll: (to je poznámka k tomu komentáři u videa)

Příspěvek upraven 13.01.13 v 01:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.13 01:56

@ireeenka …:-) Tak co…ani jeden z nich uz snad neudela to, co ted predvedl Klaus, aby pustil hromadu takovych grazlu na svobodu…takze pravdou je, ze po nem uz ted muze prijit fakt temer kdokoli a troufam si rict, ze takhle to nezhnoji nikdo z tech dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.1.13 01:58
@JaniceB píše:
@ireeenka …:-) Tak co…ani jeden z nich uz snad neudela to, co ted predvedl Klaus, aby pustil hromadu takovych grazlu na svobodu…takze pravdou je, ze po nem uz ted muze prijit fakt temer kdokoli a troufam si rict, ze takhle to nezhnoji nikdo z tech dvou.

Jo, tuhle laťku jen tak nikdo nepodleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.13 02:01

@ireeenka Je mi fakt docela lito tech poskozenych, kteri se ted nedomuzou niceho…bych se nedivila, kdyby vzali klacky do ruky a sli si to vyridit jinak…jen by me zajimalo, kde na to zase stat vezme, aby zaplatil hajzlikum odskodneni a kriminalnikum dal „kapesne“…to je proste neco naprosto sileneho…a on si jeste do zpravd vcera prohlasi, ze berku nezna a ze ani nevi, jak vypada…/jako by to nebylo jedno…podstatne je, ze to posral, ne jestli ho zna nebo ne…/ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.13 02:03

…no nic:-) Svuj nazor na tyto volby jsem sdelila a opoustim vas. Preji krasnou a klinou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová