Kdo byl letos na Stezce v oblacích - Dolní Morava?

87
18.8.16 08:50

Kdo byl letos na Stezce v oblacích - Dolní Morava?

Dobré ráno, maminky. Byl letos někdo na výletě na Stezce v oblacích (Korunami stromů) v Dolní Moravě? Zajímám se o to, jestli ji lze absolvovat celou kočárkem s 15m prckem? Respektive jak chodí lanovka? Jsou tam velké fronty? Vezmou mi bez problémů trojkolový kočár? V ceníku vidím vstupné od 3 let, tzn. že do 3 let jede dítě na lanovce zdarma, nebo tam nesmí vůbec??
Pokud bychom se rozhodli pro to, že si na stezku dojdeme pěšky - je to moc daleko?
Děkuji za info a zkušenosti. A přeji další hezký den s prcky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
18.8.16 09:03

Dobry den, byla jsem tam 2×, fronty na lanovku jsou ale max 20min, kocar vam vezmou v pohode, bylo tam hodne rodin s kocary i treba s hlubokymi a s miminkami, na stezku muzete jit s kocarem, zadne prekazky tam nejsou, od lanovky ke strezce je to cca 100m po dreveme lavce. Pesky nedoporucuju s kocarem to ani nejde, je to hodne prikry kopec. Nahore u lanovky je chata slamenka-obed, detske hriste. Dole je mamutikuv vodni svet a piskovy svey, ale nejdriv si jdetw na stezku, protoze od mamutika deti nedostanete. Hezky vylet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
18.8.16 09:04

Byli jsme lanovkou. kocar poslai za nami dalsi lanovkou.dite do 3 let zdarma. Jestli dojdete pesky s kocarem netusim mozna asi s terenimi koly.kdyz se zeptate treba u pokladen poradi vam ale najdete urcite I tady na netu nejake poznatky. fronty u kasy byvali ale ne nijak dlouhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 09:08

Byli jsme před 2 měsíci, fronta žádná, ale nebyla sezóna. Kočárky berou jakékoliv, dítě je potřeba si vzít na sedadlo a držet, případně na klín a zabezpečit se. Nahoře je krásná procházka, dá se i s kočárkem úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.8.16 09:43

Byli jsme před měsícem, zrovna byl docela nával, tak fronta byla hlavně u pokladny a na záchody :lol: Potom u lanovky se to hýbalo. Od parkoviště je to kus cesty ještě lesní cestičkou, i když od prvního parkoviště bude možná lepší cesta. To nevím, my kolem prvního projeli a stáli na louce. Potom u lanovky není problém, kočárek posílají samostatně hned za vámi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
18.8.16 09:53

Doporucuju manducu na tu cestu lanovkou. Maleho jsem mela v manduce a 4 leta sedela vedle-tu jsem krecovite objala a maly byl zafixovany v manduce. nahore byl drobec uz v kocarku. Pokud se nebojis vysek, tak :palec: ja tam trpela. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.8.16 10:20

Moc děkuji za informace, už se těším :-) Jen ještě jeden hloupý dotaz - kočár převážejí v rozloženém stavu, nebo ho máme složit? A mám vyndat vše v něm? Tzn. věco pod kočárem v košíku, přivěšenou hračku, láhev s pitím…? Možná se ptám blbě, ale nedovedu si to moc představit, zatím jsme jeli jen kabinovou lanovkou a tam byl kočár samozřejmě vpoho. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.8.16 10:22

@arrow Co jsem viděla, kočárek naložili rozložený. :) Myslím tím normálně, nemusíte ho skládat. Oni nějak sklopí sedačku a kočárek tam postaví/opřou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.8.16 10:51

@arrow o víkendu fronta dopoledne žádná, pak odpo trochu jo, ale tak max. na deset minut. Kočár vemou, dítě jede zadarmo ale na stezku už vstup platí - nám se vyplatila rodinná vstupenka na vše (lanovka, stezka, mamutíkův park,…) Pěšky bych nahoru teda s kočárem nešla, je to krpál, dítěti se bude na lanovce líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.8.16 12:38

Ještě jednou děkuji za rady, o víkendu vyrazíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie