Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Máš to náročný, teda. Vzpomenu si na tebe, až budu relaxovat s motykou.
@Betty MacDonald píše:
Máš to náročný, teda. Vzpomenu si na tebe, až budu relaxovat s motykou.
Ty se máš… Tiše závidím…
Někdo si holt umí užívat neděli…
![]()
Chudák já, kterej nemám ty možnosti…
Já musím sedět v kanclu, občas mrknout na PC, koukat z okna na plot a louku za plotem, kde se pasou srnky, chodit na dvůr kouřit…
![]()
11:39
@Betty MacDonald
Já budu muset dneska všechno pozalevat. Letos je to nějak zabržděne. I hrášek, ten už loni byl metrový a teď sotva leze. Ale Ireňáka napadlo vsadit do foliaku saláty a těm se tedy daří. Už se nemůžu dočkat, až to oskubu a zblajznu. Mňam. ![]()
@MartinaIrena píše:
@Betty MacDonaldJá budu muset dneska všechno pozalevat. Letos je to nějak zabržděne. I hrášek, ten už loni byl metrový a teď sotva leze. Ale Ireňáka napadlo vsadit do foliaku saláty a těm se tedy daří. Už se nemůžu dočkat, až to oskubu a zblajznu. Mňam.
Neprovokuj chudáky těžce pracující…
![]()
11:35
@bse.pedro píše:
Ty se máš… Tiše závidím…Někdo si holt umí užívat neděli…
![]()
Chudák já, kterej nemám ty možnosti…![]()
![]()
![]()
Já musím sedět v kanclu, občas mrknout na PC, koukat z okna na plot a louku za plotem, kde se pasou srnky, chodit na dvůr kouřit…
![]()
![]()
![]()
![]()
11:39
Nu nu
Tak si koukej sepsat důležité úkoly na volno. Fantazii se meze nekladou ![]()
@MartinaIrena píše:
@Betty MacDonaldJá budu muset dneska všechno pozalevat. Letos je to nějak zabržděne. I hrášek, ten už loni byl metrový a teď sotva leze. Ale Ireňáka napadlo vsadit do foliaku saláty a těm se tedy daří. Už se nemůžu dočkat, až to oskubu a zblajznu. Mňam.
My nemáme zatím nic, teprve teď se do toho dá kopnout. Loni jsem už měla salát, rukolu, ředkvičky, špenát, kedlubny. Tam teď pan McD naházel brambory. A já dnes udělám záhony na mangold, rukolu, listové saláty a bylinky. A založím nové jahodiště.
@MartinaIrena píše:
Nu nu![]()
Tak si koukej sepsat důležité úkoly na volno. Fantazii se meze nekladou
Už se těším, jak si v době volna sednu k PC, kouknu na emimino, pustím si TV, dám si kafe a cigáro…
![]()
11:31:22
@Betty MacDonald píše:
My nemáme zatím nic, teprve teď se do toho dá kopnout. Loni jsem už měla salát, rukolu, ředkvičky, špenát, kedlubny. Tam teď pan McD naházel brambory. A já dnes udělám záhony na mangold, rukolu, listové saláty a bylinky. A založím nové jahodiště.
Já už měsíc kopu do krtinců, když se procházím kolem baráku s cigárem… ![]()
11:29