Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Micka13 Samuel a Linda je moc hezky
U nas to bylo taky zajimave. Kdyz jsme planovali druhe, tak se nam odstehoval hodne daleko nas hodne dobry kamarad Petr. Vsichni jsme to stehovani spatne nesli a vsichni ho oplakali, takze o jmenu pro druhe dite bylo rozhodnuto…Petr/Petra. Kdyz se potvrdila dvojcata, tak nastal problem jake druhe jmeno. Nikdy jsem nechtela jmena po nas, ale osud tomu chtel, ze druhej klucina dostal jmeno po tatovi Martin. Chlapi byli a jsou nejlepsi kamaradi, takze se to preneslo na kluky…budou taky porad spolu jako nerozlucna dvojka. Jen kdyz nas kamarad navstivi, tak je docela chaos se jmenama a oslovovanim ![]()
@hupalka diky Petr je take hezke zase mam doma zmeny se jmenama asi to bude jako u prvni to sme se rozhodli tyden pred porodem
Tak holky vymysleli sme dalsi kombinace Lenka a Patrik, Samuel a Linda, Mikuláš a Jitka. Jonáš a Andrea
Lituji ty co maji dvojčata, to musí být všechno 2× dražší ale jinak to musí být krásný mít ty malí zlobidla ![]()
@Micka13 Co Teodor a Nina, Marika a Hynek, Hynek a Nela. Je to sranda hledat v kalendari podle nejakych kriterii ![]()
@milá holka No moc krasny to neni. My jsme momentalne uz druhej tyden nemocni a asi si pujdu hledat nejaky strom, na kterej se pujdu obesit
Ne vazne, je to narocny jak psychicky, tak fyzicky i financne. S hlidanim je to taky na stiru…dva draky na krku babicce…a ktomu jeste toho starsiho. No jak rikam, je to fuska, ale co si tady budem holky vypravet…
@hupalka píše:á, to vám nezávidim… podle popisu to budou hyperaktivní děti, uznávam že s těmi je moc práce ale věřim že to zvládnete a pomůže vám partner nebo hodně blízký člen rodiny
@milá holka No moc krasny to neni. My jsme momentalne uz druhej tyden nemocni a asi si pujdu hledat nejaky strom, na kterej se pujdu obesitNe vazne, je to narocny jak psychicky, tak fyzicky i financne. S hlidanim je to taky na stiru…dva draky na krku babicce…a ktomu jeste toho starsiho. No jak rikam, je to fuska, ale co si tady budem holky vypravet…
@hupalka
Kdo neměl dvojčata, NIKDY nepochopí
. Nejen finančně, ale taky psychicky a fyzicky. S dvojčatama v dvojkočáru nemůžeš do obchodu, později v košíku bez doprovodu, neustále Ti zdrhají jiným směrem, občas si spolu hrají, ale většinou je to řežba. A nebo spolu vymyslí totální kravinu a dělají jen bordel, při kterém nevnímají. Co chce jeden, musí mít druhý. Když děláš blbosti s jedním, musíš zákonitě s druhým = odrovnaná záda. Jeden chytí rýmu, druhý jí má druhý den. Jeden má nové boty, druhý je musí mít taky. Jeden chce jít na procházce za pravou ruku, ten druhý taky a je z toho bitka.
Najednou mám hlavu úplně vygumovanou, ale bylo by toho…
Děvčata, když máme konečně jít ve čtvrtek do školky, děti poprvé v životě dostaly kašel!
![]()
Podala jsem sirup a budu DOUFAT! ![]()
Jinak všichni jste zdraví? Prý toho řádí požehnaně.
![]()
@stray píše:a
@hupalka
Kdo neměl dvojčata, NIKDY nepochopí. Nejen finančně, ale taky psychicky a fyzicky. S dvojčatama v dvojkočáru nemůžeš do obchodu, později v košíku bez doprovodu, neustále Ti zdrhají jiným směrem, občas si spolu hrají, ale většinou je to řežba. A nebo spolu vymyslí totální kravinu a dělají jen bordel, při kterém nevnímají. Co chce jeden, musí mít druhý. Když děláš blbosti s jedním, musíš zákonitě s druhým = odrovnaná záda. Jeden chytí rýmu, druhý jí má druhý den. Jeden má nové boty, druhý je musí mít taky. Jeden chce jít na procházce za pravou ruku, ten druhý taky a je z toho bitka.
Najednou mám hlavu úplně vygumovanou, ale bylo by toho…Děvčata, když máme konečně jít ve čtvrtek do školky, děti poprvé v životě dostaly kašel!
Jinak všichni jste zdraví? Prý toho řádí požehnaně.![]()
![]()
![]()
Podala jsem sirup a budu DOUFAT!![]()
![]()
tak to vás obdivuju že to zvládáte, kamarádka má taky takový děti akorát to nejsou dvojčata ![]()
@hupalka
Promiň, nezareagovala jsem na nemoc. Tiše s Tebou soucítím!
Taky nemám hlídání, přesně jak píšeš, babička (jen jedna) a DVOJČATA. Vražedná kombinace. Ať to rychle zvládnete a brzy bude líp!!! ![]()
@milá holka
Já si pořád nepřipouštím, že by byly hyperaktivní, ale že jsou prostě živí! Jak jsem jim to nastavila, takové to mám. Vis. 3. hodinové procházky apod.
![]()
@stray píše:
@milá holka
Já si pořád nepřipouštím, že by byly hyperaktivní, ale že jsou prostě živí! Jak jsem jim to nastavila, takové to mám. Vis. 3. hodinové procházky apod.![]()
Procházky, ach
je dobře že spolu takhle trávíte čas
podle popisu my přpmínáš kamarádku, ta to má stejný jako ty akorát nemá ty dvojčata a je s ní sranda, je to normální milá holka jako ty ![]()
@hupalka 14.1.2014 Misa je 13.1.2001 a ja sem 12.1. uz se tesim na prcky az budou mezi nami
@smultul a sestra ma chlapecky na den presne 2 roky Mikulase a. Ludka svatek v prosinci a srpnu zarli na sebe dost nevim no a rymovani se nas netyka kamradka ma Tadease a Matyase dvojcata pletou se to mas recht