Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Micka13
21.10.13 21:04

@smultul a sestra ma chlapecky na den presne 2 roky Mikulase a. Ludka svatek v prosinci a srpnu zarli na sebe dost nevim no a rymovani se nas netyka kamradka ma Tadease a Matyase dvojcata pletou se to mas recht

• Citovat
  • Upravit
760
22.10.13 10:11

@Micka13 Samuel a Linda je moc hezky :palec: U nas to bylo taky zajimave. Kdyz jsme planovali druhe, tak se nam odstehoval hodne daleko nas hodne dobry kamarad Petr. Vsichni jsme to stehovani spatne nesli a vsichni ho oplakali, takze o jmenu pro druhe dite bylo rozhodnuto…Petr/Petra. Kdyz se potvrdila dvojcata, tak nastal problem jake druhe jmeno. Nikdy jsem nechtela jmena po nas, ale osud tomu chtel, ze druhej klucina dostal jmeno po tatovi Martin. Chlapi byli a jsou nejlepsi kamaradi, takze se to preneslo na kluky…budou taky porad spolu jako nerozlucna dvojka. Jen kdyz nas kamarad navstivi, tak je docela chaos se jmenama a oslovovanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
22.10.13 13:02

@hupalka diky Petr je take hezke zase mam doma zmeny se jmenama asi to bude jako u prvni to sme se rozhodli tyden pred porodem

• Citovat
  • Upravit
Micka13
22.10.13 20:45

Tak holky vymysleli sme dalsi kombinace Lenka a Patrik, Samuel a Linda, Mikuláš a Jitka. Jonáš a Andrea

• Citovat
  • Upravit
760
22.10.13 21:27

@Micka13 za me Samuel a Linda…kdy mas termin? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milá holka
22.10.13 21:30

Lituji ty co maji dvojčata, to musí být všechno 2× dražší ale jinak to musí být krásný mít ty malí zlobidla :srdce:

• Citovat
  • Upravit
760
22.10.13 21:32

@Micka13 Co Teodor a Nina, Marika a Hynek, Hynek a Nela. Je to sranda hledat v kalendari podle nejakych kriterii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
22.10.13 21:36

@milá holka No moc krasny to neni. My jsme momentalne uz druhej tyden nemocni a asi si pujdu hledat nejaky strom, na kterej se pujdu obesit :,( Ne vazne, je to narocny jak psychicky, tak fyzicky i financne. S hlidanim je to taky na stiru…dva draky na krku babicce…a ktomu jeste toho starsiho. No jak rikam, je to fuska, ale co si tady budem holky vypravet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milá holka
22.10.13 21:40
@hupalka píše:
@milá holka No moc krasny to neni. My jsme momentalne uz druhej tyden nemocni a asi si pujdu hledat nejaky strom, na kterej se pujdu obesit :,( Ne vazne, je to narocny jak psychicky, tak fyzicky i financne. S hlidanim je to taky na stiru…dva draky na krku babicce…a ktomu jeste toho starsiho. No jak rikam, je to fuska, ale co si tady budem holky vypravet…
á, to vám nezávidim… podle popisu to budou hyperaktivní děti, uznávam že s těmi je moc práce ale věřim že to zvládnete a pomůže vám partner nebo hodně blízký člen rodiny :hug: určitě to bude v pořádku, to zvládnete, fandim vám :palec:
  • Citovat
  • Upravit
654
22.10.13 21:48

@hupalka
Kdo neměl dvojčata, NIKDY nepochopí ;). Nejen finančně, ale taky psychicky a fyzicky. S dvojčatama v dvojkočáru nemůžeš do obchodu, později v košíku bez doprovodu, neustále Ti zdrhají jiným směrem, občas si spolu hrají, ale většinou je to řežba. A nebo spolu vymyslí totální kravinu a dělají jen bordel, při kterém nevnímají. Co chce jeden, musí mít druhý. Když děláš blbosti s jedním, musíš zákonitě s druhým = odrovnaná záda. Jeden chytí rýmu, druhý jí má druhý den. Jeden má nové boty, druhý je musí mít taky. Jeden chce jít na procházce za pravou ruku, ten druhý taky a je z toho bitka.
Najednou mám hlavu úplně vygumovanou, ale bylo by toho…

Děvčata, když máme konečně jít ve čtvrtek do školky, děti poprvé v životě dostaly kašel! :nevim: :poblion: :pocitac: :zed:
Podala jsem sirup a budu DOUFAT! :pankac:

Jinak všichni jste zdraví? Prý toho řádí požehnaně.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milá holka
22.10.13 21:49
@stray píše:
@hupalka
Kdo neměl dvojčata, NIKDY nepochopí ;). Nejen finančně, ale taky psychicky a fyzicky. S dvojčatama v dvojkočáru nemůžeš do obchodu, později v košíku bez doprovodu, neustále Ti zdrhají jiným směrem, občas si spolu hrají, ale většinou je to řežba. A nebo spolu vymyslí totální kravinu a dělají jen bordel, při kterém nevnímají. Co chce jeden, musí mít druhý. Když děláš blbosti s jedním, musíš zákonitě s druhým = odrovnaná záda. Jeden chytí rýmu, druhý jí má druhý den. Jeden má nové boty, druhý je musí mít taky. Jeden chce jít na procházce za pravou ruku, ten druhý taky a je z toho bitka.
Najednou mám hlavu úplně vygumovanou, ale bylo by toho…

Děvčata, když máme konečně jít ve čtvrtek do školky, děti poprvé v životě dostaly kašel! :nevim: :poblion: :pocitac: :zed:
Podala jsem sirup a budu DOUFAT! :pankac:

Jinak všichni jste zdraví? Prý toho řádí požehnaně. :mavam: :mavam: :mavam:
a

tak to vás obdivuju že to zvládáte, kamarádka má taky takový děti akorát to nejsou dvojčata :think:

• Citovat
  • Upravit
654
22.10.13 21:51

@hupalka
Promiň, nezareagovala jsem na nemoc. Tiše s Tebou soucítím! :hug: Taky nemám hlídání, přesně jak píšeš, babička (jen jedna) a DVOJČATA. Vražedná kombinace. Ať to rychle zvládnete a brzy bude líp!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
22.10.13 21:54

@milá holka
Já si pořád nepřipouštím, že by byly hyperaktivní, ale že jsou prostě živí! Jak jsem jim to nastavila, takové to mám. Vis. 3. hodinové procházky apod. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milá holka
22.10.13 21:58
@stray píše:
@milá holka
Já si pořád nepřipouštím, že by byly hyperaktivní, ale že jsou prostě živí! Jak jsem jim to nastavila, takové to mám. Vis. 3. hodinové procházky apod. 8) :mrgreen:

Procházky, ach :palec: je dobře že spolu takhle trávíte čas :hug: podle popisu my přpmínáš kamarádku, ta to má stejný jako ty akorát nemá ty dvojčata a je s ní sranda, je to normální milá holka jako ty :dance:

• Citovat
  • Upravit
Micka13
23.10.13 05:05

@hupalka 14.1.2014 Misa je 13.1.2001 a ja sem 12.1. uz se tesim na prcky az budou mezi nami

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová