Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Micka13
3.10.13 13:20

To je opravdu tak ten notas uz mame v opravne

• Citovat
  • Upravit
654
3.10.13 14:11

@Andris
Jo to píšeš o mojich dětech! :mrgreen:
Oni chvíli neposedí, neustále někde skáčou, hopsají a Verunka pak jde třeba normálně po rovině a zakopne a spadne. Několikrát denně :roll:. Nebo taky lítají a v zápalu boje se srazí hlavičkama… to je pak řev!

Mě se líbí, jak používáš to: „tak jsem JU…“. Já mám šéfa v Brně, ale to „JU“ nepoužívá :P. Ale naučila jsem se třeba: kolec, žufánek, faktůrka (ta je tedy děsná) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.10.13 14:14

@matka3deti
To Vás asi budou čekat nějaké rehabilitace, že? Neteři teď sundavali sádru na ruce a chodila asi měsíc na rehábku a nesměla ani do školky :think:. Segra „nadšená“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.10.13 16:51

@smultul taky mě manžel věčně neposlouchá. Mám na to už kontrolní otázku. Vyprávím, vyprávím, a když mám podezření, stejným tónem řeknu " ty jsi ale blbej, viď?„, a pokud následuje: "jo, jo“ je to jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.10.13 16:53

@stray faktůrka… :mrgreen: škoda, že jsem na mateřský, tohle slovo bych si uměla vychutnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
3.10.13 17:01

@333Katynka Tak jsem si dneska řekla, že když je tvůj Dáda, tak šikovnej a zvládá sám odsávačku, že je načase začít ty moje psychicky otužovat. Tak jsem Nelince, vydala takovou tu stříkačku od Nurofenu, aby to do sebe vpravila sama. A zvládla to!! Sice to nevypadá, že by mě o to chodila prosit, ale super. Škoda že jí nemůžu dát nůžky na nehty, to by se tady všem ulevilo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
3.10.13 17:17

@stray asi jo se školkou nam to nehrozi uvidime

• Citovat
  • Upravit
Micka13
3.10.13 17:18

A od me sestry syn mel zlomenou ruku ve trech letech a rehabka nebyly asi jak kde

• Citovat
  • Upravit
654
3.10.13 19:26
@cecillka píše:
@stray faktůrka… :mrgreen: škoda, že jsem na mateřský, tohle slovo bych si uměla vychutnat :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle slovo jsem opravdu nezkousla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.10.13 19:27
@Micka13 píše:
A od me sestry syn mel zlomenou ruku ve trech letech a rehabka nebyly asi jak kde

Neteř měla zlomený loket a po sundání sádry nedala ruku k ramínku, tak asi proto. A taky ten první měsíc musela ruku šetřit. Jsou jí 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.10.13 19:29
@cecillka píše:
@333Katynka Tak jsem si dneska řekla, že když je tvůj Dáda, tak šikovnej a zvládá sám odsávačku, že je načase začít ty moje psychicky otužovat. Tak jsem Nelince, vydala takovou tu stříkačku od Nurofenu, aby to do sebe vpravila sama. A zvládla to!! Sice to nevypadá, že by mě o to chodila prosit, ale super. Škoda že jí nemůžu dát nůžky na nehty, to by se tady všem ulevilo.. :)

Ty stříkačky od Nurofenu jsou super, s těma do nich vpravím opravdu všechno :jazyk:.
A za ostříhání nehtíků nějaká odměna? Ta na nás fungovala vždycky, dneska už jí ani nevyžadují. Teď zas chtějí, abych jim ty prstíky vyjmenovávala: palec, ukazováček… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.10.13 13:08

Ahojky tak Klarka ma sundanou sadru cekaji nas rehabka ale az za tyden vsude maji plno zatm sni budu cvicit ja a Lukynovi se vrazila ryma a ma zanet stredniho ucha pichali mu obe v patek Matesovi v nedeli a klarce dnes

• Citovat
  • Upravit
matka3deti
7.10.13 13:11

Porad litam s lekama a lahvema nebo s teplomerem

• Citovat
  • Upravit
908
7.10.13 15:34

@matka3deti holka, drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.10.13 18:34

@Cecilka klukum bude zitra teprve 2 mesice a klarce zitra 19 mesicu dekuji drzim se co to de ale mam kasel a rymu takze s tezka manzel je 1/5 po doprav. nehode a jakš takš se obskakuje konecne sam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová