Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Micka13 jo a to ještě když ty jména řekla moja mamka taťkovi, tak jí řekl, ať ho neznervózňuje na noc. a že jeho boha.
@Micka13 a Michalka je pěkné jméno. Dominičku má sestřenka a Dominika švagrová a moja nej kamoška. A jonáš a Tomáš - to je taky super.
A jinak holky přeju hezké úspěchy na nočníku, trochu jsem si zavzpomínala.
@Andris
V jaké to bydlíte ulici, že máte tolik dvojčátek?
![]()
A kolik Ty potřebuješ denně spánku, že píšeš často tak pozdě? To já jsem dávno v pánu
![]()
Děvčata, viděla jste Výměnu? Já na to normálně nekoukám, ale všimla jsem si, že tam jsou trojčata! ![]()
Přesný pohled: jéééé to je krásné! Po půl hodině: to je teda síla!
![]()
@stray já to před začátkem, zbaběle přepnula. Jsem z těch dětí dneska tak hotová, že jsem nemohla koukat ani na těhotnou Aniston, a neprotestovala jsem proti fotbalu Plzeň x cosi
.
@stray to byl masakr a pry ze by mohl Frantisek vic pomahat vzdyt je koupe uspava a kdyz si honzik dupne tak to ma ani se nedivim musel jit chudak stranou
@Micka13
Přesně tak, který chlap by to takhle zvládnul a hlavně bez NERVŮ. Ona byla vypatlaná.
Hned jsem si vzpomněla, jak to bylo před rokem, když jim byly dva roky
.
@stray Taky jsem se včera se zájmem dívala a děkovala jsem bohu, že máme jen dvojčata
. Bylo to naprosto šílené…to dělají asi ti chlapečci, protože takový randál jsem teda ještě neslyšela.
Konstatovala jsem, že tedy u nás je podle nich naprostý klídek a pohodička.
Je fakt, že ta ženská byla naprosto děsná…ale ta od trojčat byla zase úplně v pohodě.
Ale asi kdybych já se měla starat o 4 chlapečky, tak bych taky měla nervy v kýblu
.
Náš tatínek měl taky zkoušku ohněm a musím říct, že obstál na výbornou. Byla jsem s Nelou na nákupech a vracely jsme se až kolem 9 večer. Tak náš tatínek dvojčata sám koupal, natíral, oblíkal, čistil zuby, cbystal mlíko, ukládal
.
Je dobrej, já jsem je zatím koupala vždy buď s ním nebo s Nelinkou.
Taky jsem se dívala na výměnu a musím říct, že ti dva naši doma jsou jen slabej odvárek. Divím se, že ta jejich máma už někde nevisí. A toho manžela jsem úplně obdivovala, s jakým klidem všechno zvládal.
Jinak já našeho taťku teď taky všude chválím. Hlídal všechny tři jednou v létě, když jsem jela na pohřeb babičky. Měl je celé odpoledne a večer je všechny uložil. Šikovnej, když se mu chce
Škoda, že se mu chce jen málokdy ![]()
@333Katynka
Zdravím,
tak taťka je šikula
.
Já když dneska viděla, jak se tady všichni tři dopoledne nudí a neví coby, poslala jsem je autem ke kamarádovi, kouknout na zem, kterou potřebujeme na zahradu. Hodina ticha!
To se luxovalo a vytíralo.
U nás je totiž právě pořád tak veselo a hlučno, jako ve Výměně. A okolo toho druhého roku to bylo přesně tak. Když jsem viděla, jak si berou odrážedla a s jejich pomocí se snaží někam dosáhnou… úplně přesně naši dva raubíři. Takže to nebude jen klukama
.
@hupalka
Jo ono se jim chce opravdu jen málokdy. Ale když manžel teď zvládnul jezdit s Filípkem na kontroly k doktorovi, zařekla jsem se, že ho budu úkolovat častěji
.
Jinak u nás ráno už bylo na nule a je zima jako v morně
.
Pěknou neděli!
![]()
@stray Děti jsou prostě od přírody koumáci:-))). Naše si dneska vylezly na kuchyňku a to že lezou po stole(konferenčním) ani nezmiňuju
. Jen doufám, že to neskončí nějakým pádečkem po nose rovnou dolů.
A jak nechodíme už tolik ven, tak je doma taky občas veselo. Jsou otravní jak deset čertů. Odpoledne jsem je musela posadit do kočáru a vyrazit aspoň na prochajdu,
Zrovna bojujeme s kašlem a s rýmama…už to opět začíná
Fakt mi ten pitomej podzim nechyběl.
Naštěstí se Dáda zamiloval do odsavačky a běhá si sám pro vysavač, zapne si ho, zastrčí odsavačku a vysaje si sám nos
…včera jsem fakt nechápala. Jen pak začne scéna, když mu chceme odsavačku odejmout.
@stray no právěže čučím kolik tu máme dvojčátek, ulice je Bílovická, Brno. ![]()
A na výměnu jsem se dívala, aj s holkama. Teda šrumec. Klobouk dolů. Holkám se to moc líbilo, tak jsem si to i nahrála a chcou se na ty chlapečky furt dívat. Tak jsem jim říkala, že se taky takto uměly pěkně rozčilovat a u jídla kolikrát to samé, jedly v židličkách a kolikrát vše na zemi, ale zas se to brzo naučily.
A já su nespavec, kolikrát se i 2h převaluju a né zabrat, nemůžu usnout, přes den nemám na kompl čas.
@333Katynka tak to je dobrej. ![]()