Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
28.8.13 17:15

Holky, loučím se, je 17.11 a „už vstávají“. Dnešní odpoledne byla odměna, a za dopolední vláčení, se lesem. Ale v kolik půjdou dneska spát, to nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.8.13 20:41

@cecillka
Byli jste na houbách v lese, nebo jak? :mrgreen: 17.11 bych nedala, vidina nekonečného večera mi za to nestojí. Ať usnou jak usnou, budím ve tři, abych měla v osm večer klid :jazyk:.
U nás taky kousala a i teď občas kousne Verunka, ale já se jí nedivím, přesně jako Ty. Ona o hodně víc ustupuje Filipovi a pak se tak naštve, že neví, jak to ventilovat, že hryzne. Ale už je to opravdu jen občas.
Jo kočár, už jsem měla osypky. Spali JEN v kočáře, až jsem jim to ve dvou letech utla a dala je do ložnice se mnou. Tak týden byl řev, ale pak pochopili. „Husu mám na mrazáku, tak snad se brzo něco nachomýtne“ – to jsem se nasmála! :mrgreen:
Jak s ním venku čuráš? Taky mi musela poradit sousedka :oops:. Nejdřív jsme čurali na holčičku a pak na chlapečka. Stáhnu kalhoty, opřu ho o sebe a svým kolenem mu podtrhnu jeho kolena zezadu, aby se jakoby našponoval dopředu a celkem to funguje. Ovšem poslední dva dny se 4× počural. Už mě naštval, protože vím, že to umí a řekla jsem mu, že bude bez bonbónů. Tak jsem zvědavá, jak to zafunguje.

@mona77
Máš pravdu! Takhle jsem je vyvážela na terasu. Ne tedy do druhého patra, ale opravdu to šlo.

@333Katynka
Hele, ty kluci jsou asi na výchovu jiný. S Verunkou jsem se vždycky nějak domluvila, Filip si prostě vztekle jede pořád svojí :pocitac:. To asi nebude Tebou.
No když nepomůže domluva, tak mu jednu plácni a buď vytrvalá.

Jinak měli jsme a máme teď dilema s postýlkama. Nakonec se ukázalo, že ty naše velké postýlky nejsou přestavět na postele :nevim:. Na internetu jsme si objednali opravdu pěkné postýlky, 170cm na dýlku, pomalované, s dřevěným roštem, nosnost 150kg! Když jsme rozbalili, nestačili jsme se divit :zed:. Plastové bočnice, rošt znamenal, nabouchat pár neohoblovaných prkýnek k plastu, výroba Polsko :poblion: (s tím máme taky „dobou“ zkušenost). Takže postýlky vracíme, snad to klapne, i když prodejce tvrdil, že se zatím každému líbily :roll:. A došli jsme do obchodu, odkud máme manželskou postel a postele 180cm objednali tam. Což je další problém, nevím, jak to natlačím do pokojíčku, ale nějak to uděláme. Takže pro příště, postele z internetu už nikdy!

Pěkný večer!
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
28.8.13 21:13

@cecillka Vše nejlepší dětičkám k narozeninkám :kytka:. Byla oslava? A co dárečky? Copak jste vymysleli? Aspoň budu mít tipa, máme to za 2 měsíce. O víkendu slaví Nelinka už 13, tak bude veselo, bude tu mít 4 kamarádky a všechny tu chtějí spáááát :jazyk:.
To bych už pomalu taky mohla něco hodit na mrazák :lol: :lol:.

@cecillka @stray tak to jste mě s tou výchovou chlapečků uklidnily, už jsem si začala chvílema připadat jako matka lehce nepoužitelně. ;) ;)
Třeba dnes a včera večer…koupání jako mimina oba milovali. Kolem 18 měsíců začala děla pupiky s koupáním Sofča, protože nesnáší mytí vlasů, tak ječela pro jistotu preventivně hned jak jsme ji dali do vany, co kdyby se náhodou ty vlasy myly, že :roll:. Podotýkám, Dáda celou dobu, kromě mytí vlasů v pohodě.
Včera si to prostě vyměnili…Dáda ječí už na schodech do koupelny a Sofinka si ve vaně rochní, hraje si tam půl hoďky s Nelinkou a nemůžu ji odtud dostat.
Nějak tomu nerozumím, co se sakryš stalo, že se přehodili :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.8.13 21:36

@333Katynka
Jsem urvaná, jdu spát, ale s tím mytím vlásků: odkoukává od Sofči. Oni si to moc dobře pamatují :pocitac: :mrgreen:, prostě se opičí :mrgreen:.
Naše se koupají s manželem. Jediná manželova činnost a on to prostě pobral spartansky, pokaždé jim ty vlasy smyje sprchou. Když jsem to poprvé viděla, trochu jsem protestovala, ale podle manžela je to v pohodě a je to pravda. S mytím vlasů nemáme problémy. Navíc Verunce se začaly knotit vlasy a nešlo to normálně rozčesat. Kamarádka mi sehnala olejíček a je to v pohodě.
Jdu padnout do postele, jsem zvědavá, kdy se Verunka přifaří. Zřejmě tak za půl hoďky. Z dnešní noci s ní mám bloklý krk :zed:
Dobrou!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.9.13 13:54

Děvčata, kde jste kdo? :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.9.13 15:02

@stray Tadýýý! (slovy našeho Adámka :-)
Ahojky, mám teď peklo, přestěhovala jsem se, z chaty domů, ale současně jsem se rozhodla, že se tam zítra zase vrátím, protože počasí je lákavé a předpověď ještě víc. Dokonce jsem sbalila kruhy, ale to je asi velký optimismus.
Doma to tu přesýpám za hromady na chatu, do hromady letní, pak zase do hromady zimní a hromady malé a hromady zplesnivělo (děvčata se vyprdla na praní), pak hromady na charitu a plním seznam co musím udělat.
Jak spali do večera, tak to jsi odhadla přesně, byli jsme na houbách. Mám to hrozně ráda a mám na chatě úžasnou sousedku, je to straší paní, má ráda mé děti (!) a také ráda chodí na houby, tak je se mnou vláčí po místních kopcích. Se právě zase zítra chystáme ty lesy vyplenit :-)
Je 15.01 to už asi vstáváte, viď?
Poraď, jaké kupuješ dětem zimní boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.9.13 15:10

@333Katynka Ahojky Ketynko, děkujeme za přání k narozeninám. Já myslela, že už jsem psala, jak to proběhlo a co dostali, ale asi to bylo v tom prokletém románu co mě to sežralo.
Koupili jsme jim ty kola bez šlapek, nevím jak se tomu říká správně, za holek to nebylo. Na mmb holky řešily, že budou druhý den v Lidlu za bezva cenu, tak jsem propadla davovému šílenství a vyslala manžela. A fakt dobrý. Děti z nich ještě neslezli, a kola jsou lehký, že je unesu najednou. Brácha měl pro neteř, nějaké lepšejší, co se týče do značky, jenže dvě bych neunesla, teda unesla, ale pronesla bych se :-). Taky se tě musím zeptat, jaké budeš kupovat zimní boty? Že vy jste zase u bazénu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.9.13 15:23

@stray Nazdárek, nějak nic nestíhám, děti vyžadují nějak moc pozornosti, věčně je o něco tahanice, tak nemám moc klidu zasednout k počítači a v klídku odepsat:-).
Jaký máš ten olejíček? Prťata mají vzadu prstýnky a obvzlášť Dandulkovi to nejde rozčesat, hned začne ječet :roll:. Tak by se na to asi něco hodilo.
U nás taky vlasy myje manžel, já na to nemám nerva. On už má trénink od Nelči, když byla mrně :mrgreen:.
@cecillka Ty jsi teda dobrá, být s dvojčátky sama na chatě. Nebo za Váma jezdí holky s manželem? Já být s nima někde sama, tak mě trefí. Jsem tvor velmi společenský, tak potřebuju kolem pořád lidi. Minimálně obden sem přijde nějaká kamarádka s dětma, nebo spoň někdo o víkendu na návštěvu ;).
Moje máma říká, že nechápe, jak ty akce kolem pořád stíhám…někdy se u nás totiž dveře netrhnou. Proto se vůbec netěším na tu pitomou zimu…ubude možností co dělat :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.9.13 15:27

@cecillka o těch kolech jsem taky uvažovala, jezdí už na nich? Není to ještě velké?
Bazén už asi zazimujeme, myslím, že na další koupačku musíme rok počkat :roll:.
Boty zatím nevím, asi nějaké nepromokavé kozajdy. Ještě jsem nikde nebyla. Jedna kamarádka mi psala, že má po malé kozačky, co měly jen párkrát k sukni, tak na ně mrknu a uvidím, jestli se mi budou líbit. Ty boty, to je děs na dvě děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.9.13 15:47

@333Katynka jezdí, furt. Tak 14dní se s nimi seznamovali a teď na nich jezdí vášnivě. Vyštrachala jsem koloběžku, tak budeme drandit všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
6.9.13 13:59

Ahoj děvčata!
Naše dny začínají být čím dál tím hektičtější, někdy mám strach, že se té školky nedožijeme. Ráno se Verunka málem udusila na žaludu (zřejmě si ho přinesla z procházky). Pak jen co jsem stačila oloupat cibuli, si ustříhla kus vlasů a prostřihla nové tepláky :pocitac:. Před obědem jsem si přesadila dva stromky, tak si do té čerstvé hlíny nalily vodu a dělaly bábovky. Musela jsem je přenést i s oblečením rovnou do vady a vykoupat :cert:. Teď třičtvrtě hodiny usínají, dělají kraviny, až jsem se naštvala a šla k PC, ať se tam třeba přerazí, budou vstávat ve tři nevyspalí!
@cecillka
Tedy houby Ti závidím! :jazyk: Já je taky strašně ráda sbírám. Včera jsme lítali dvě hodiny po lese a nenašli jsme ani prašivku. U nás je strašné sucho.
Koloodrážedla jsou skvělý! Taky je máme, jezdí na nich jako čerti a pak se prý strašně rychle naučí na normálním kole.
Loni jsem kupovala zimní boty v Lidlu. Jídlo a podobně tam nekupuju, ale oblečení a boty na děti nemají vůbec špatné. Boty mjí i nějaký certifikát. Jedny kožený na suchý zip a jedny šusťákové. Vystříkala jsem je a opravdu měli celou zimu nohy v suchu. Kozačky možná letos Verunce koupím, ale s jejím neustálím padáním a válením se, nevím, jak to se sukýnkama bude :roll: :mrgreen:.
@333Katynka
Olejíček Ti prodají v každém dobrém kadeřnictví. Je to fakt super. Verunka pořád ječela, že jí to tahá. Takhle jedou za 3 dny napatlám a je klid :pankac:.

Holky oni ještě nespí a povídají si. Já je zabiju. A to jedem až se vyspí :zed: k našim, takže cestou zpátky mi vytuhnou v autě, už to vidím a zas všechno překopané. Mě asi trefí!

Tak pohodové dny! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.9.13 22:57
@stray píše:
Ahoj děvčata!
Naše dny začínají být čím dál tím hektičtější, někdy mám strach, že se té školky nedožijeme. Ráno se Verunka málem udusila na žaludu (zřejmě si ho přinesla z procházky). Pak jen co jsem stačila oloupat cibuli, si ustříhla kus vlasů a prostřihla nové tepláky :pocitac:. Před obědem jsem si přesadila dva stromky, tak si do té čerstvé hlíny nalily vodu a dělaly bábovky. Musela jsem je přenést i s oblečením rovnou do vady a vykoupat :cert:. Teď třičtvrtě hodiny usínají, dělají kraviny, až jsem se naštvala a šla k PC, ať se tam třeba přerazí, budou vstávat ve tři nevyspalí!
@cecillka
Tedy houby Ti závidím! :jazyk: Já je taky strašně ráda sbírám. Včera jsme lítali dvě hodiny po lese a nenašli jsme ani prašivku. U nás je strašné sucho.
Koloodrážedla jsou skvělý! Taky je máme, jezdí na nich jako čerti a pak se prý strašně rychle naučí na normálním kole.
Loni jsem kupovala zimní boty v Lidlu. Jídlo a podobně tam nekupuju, ale oblečení a boty na děti nemají vůbec špatné. Boty mjí i nějaký certifikát. Jedny kožený na suchý zip a jedny šusťákové. Vystříkala jsem je a opravdu měli celou zimu nohy v suchu. Kozačky možná letos Verunce koupím, ale s jejím neustálím padáním a válením se, nevím, jak to se sukýnkama bude :roll: :mrgreen:.
@333Katynka
Olejíček Ti prodají v každém dobrém kadeřnictví. Je to fakt super. Verunka pořád ječela, že jí to tahá. Takhle jedou za 3 dny napatlám a je klid :pankac:.

Holky oni ještě nespí a povídají si. Já je zabiju. A to jedem až se vyspí :zed: k našim, takže cestou zpátky mi vytuhnou v autě, už to vidím a zas všechno překopané. Mě asi trefí!

Tak pohodové dny! :mavam: :mavam: :mavam:

Tak to mi něco připomína vidim ze je to vsude stejny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Drzim palce my mely par dnu zpet taky sebevrazedny den segra se rozhodla ze se pujde s mou dcerou vykoupat vylezla z vany nez se otocila vydela jak nelka pije sampon v rychlosti prastila po samponu natrhla ji ret a nelka se zacla dusit samponem dalsi rana po zadech a krik :mrgreen: O to nic pak jsem nelce na ofinu pripla sponku at ji nepadaji vlasy do oci, vidim jak me taha za kalhoty sponka nikde a nela se zase dusi no prst jsem si strcila az do krku a sponku vytahla no proste moje nervy :cert: A tak bojujem den co den :mrgreen: u arama neni den kdy by mu neco nezaskocilo do dneska neumi jist silim :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.9.13 20:43

Ahoj, jsem ráda, že nejsem jediná, která si myslí, že jestli se dvojky dožijí dospělosti, bude to zázrak. Ať koukám, jak koukám, furt se něco děje. Ano, zaskočené jídlo, to je běžný, moje děti se zase vrhají po hlavě do všeho, takže i do bazénu na návštěvě. Dvě jsme na ně koukaly, a to, že se mi topí dítě, mi muselo říct jiný dítě. :oops:
A když zavírám dveře a říkám si, sakra něco se mi tam připletlo, a ony to prsty dítěte. :?
A když mi upadne zavařovačka těsně vedle hlavy dítěte 8o
Radši už nebudu psát, jinak přijde sociálka.
Fakt je to náročný. A nejvíc se toho přihodí, když nejsem sama, ale třeba s mužem nebo kamarádkou. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.9.13 19:46

@smultul
Tohle je přesný, pokud jsem s nima sama, takové ty nejhorší vylomeniny, kdy by se mohly přizabít, celkem eliminujeme. Pokud je jeden a více lidí, vždycky je katastrofa v dohledu :roll:. Pád do bazénu, pád ze schodů (což sami už bravurně zvládají), celkové přizabití se dětí navzájem, víc snad už ani psát nemůžu :mrgreen:. A jen díky baráku celkem na samotě, ještě nepřijela sociálka, kvůli mému neustálému řvaní na děti :oops: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.9.13 19:51

@MINKA22
Jo Fíla jednou vypil Wanisch :pocitac:. Pozvracel se, já v amoku, jela na pohotovost. Tam se mně jen zeptali, kolik toho vypil. Řekla jsem: loknul si. Haha, jděte domů, musel by vypít půl flašky, aby se mu něco stalo. No i tak jsem byla na infarkt :think:.
A že Verunka dodneška neustále cpe něco malého do pusy… :roll:
Nemáme to jednoduché :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová