Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1275
26.8.13 10:22

Ahoj holky, některé mě možná znáte z jiných diskuzí:

ráda bych Vás poprosila o radu: vybíráme kočárek pro dvojčata. Velkým problém je průjezd do výtahu pouze 73,5cm a jediný kočárek, který jsem zatím našla a splňuje šířku je Mountain Buggy Duo s 73cm, celá výbava od 0 do 3-4let je za cca 35tis Kč a na bazarech se neprodává. Bohužel kočárkárna je u nás prázdná a zámky stále vylámané, žádné místo pod schody nebo v přízemí, kde by se dala i stavebně udělat kóje není. Ráda bych kočárek vedle sebe, za sebou mám pocit, že vždy jeden v nevýhodě.

Napsala jsem i do jiných diskuzí o dvojčatech a budu ráda za Vaše tipy. Původně jsme chtěli Easywalker, ale nevejdeme se o 2cm :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
26.8.13 14:50

@stray HOLKY POMÓCT, potřebuji podporu!
tak jsem je dneska neuhlídala, přežili jen díky sousedce. Stáli na střeše od garáže. Dostali se tam přes skalku, co je na ní nalepená. Máme tam zátaras udělaný z rozřezaný postýlky, jenže má ty dvě vyndavací šprušle a dneska přišli na to, že jsou vyndavací a vydrápali se tam. Když jsem vylítla ven, chlapeček stál na okraji a koukal domů. Je to už pár hodin a furt tu sedím úplně dřevěná. Asi mám někde nějakýho anděla, co přilítl v sousedce. Už jste ho holky, taky potřebovaly?

Příspěvek upraven 26.08.13 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
26.8.13 15:09

@kudiska Ahoj,napadlo mě, v souvislosti, s rozměrem, mám golfky Mamas and Papas a mám EW. Mám pocit, že ty golfky jsou užší. Napadlo mě, to v nejhorším řešit golfkama s vložnýma taškama.
A co všechno s tím kočárem musíš zvládnout? Myslím, jaká bude tvoje převažující činnost? Mám na mysli, nakupování, procházky, jízda po OC, nebo žijete někde v náročném terénu, kde se budeš brodit sněhem?
Nový kočárek bych nekupovala, budeš ho prodávat tak s 25tis ztrátou. Kupovala jsem jetý EW, a je futr v perfektním stavu. Měla jsem koupit po dvojich dvojčatech, není na tom co zničit.
Vlastně, možná bych koupila levný EW a levné golfky s vložnýma taškama (jen do vtahu), opravila dveře od kočárkárny a riskla to. Nebo, nechávala velký kočár v autě a golfkama jezdila do výtahu. Mě toho asi dneska víc nenapadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
26.8.13 16:42

@kudiska my měli podobný problém. Do výtahu jsme se vešli, ale nezavřeli jsme bezpečnostní dveře v něm, tak jsme nakonec po dohodě s domovníkem měli kočárek v sušárně (Kočárkárnu máme zrušenou, jsou v ní kola a pod schodama máme kumbál pro čistící prostředky a košťata.).

• Citovat
  • Upravit
matka3deti
27.8.13 07:57

Většinou zvládám

Stray dlouho sem nebyla na Pc sem někdy na mobilu ale to nejdou vkládaT diskuze ani zpráva takže Malá je hodně malikčká její 16 měsíců a má všechno jako 11 měsíční i spaní a zuobky nám lezou teprve horní jedničky tak teďka zápasíme s brekem a k tomu jak to zvládám :
manžel pomáhá kdž koupeme malou dáme do ohrádky s hračkama a ona si hraje většinou koupel začínáme s Lukáškem manžel vezme Matyáe jde s ním do houpacího křesla a houpou se u televize zua dedet min zavolám budeme končit tak malýho svlékne já tam přinesu Lukáše vezmu si Matyáše a o zatím malýho pomalu začne strojit když je ustrojený jde ohřát mléko mezitím tam přijdu obléknu si Matyáše manžel přinese mléko a za 20 m in odchází za Klárkou já si kluky nakrmím odkrknou si dám je do postýlk a spí to je už 19h a jdu ke klárce udělám jí kašičku do lahve v televizi jí pustím kreslené pohádky a papá když to dojí tak jí jdu vykoupat (někdy koupu ob den) po vykoupání uložím do postýlky ve svém pokojíku čtu pohádku nevím jestli tomu rozumí ale je zvyklá na náš hlas pak lampičku zhasnu a spí ze začátku nám plakala ve 23 h se kluci budí na jídlo manžel k nim vstává takže žádný problém každý si nakrmíme jednoho odkrknou si a spí dál pak se budí ve 3 ráno zase nakrmit a spát pak až v 7 Klárka ještě spí Manžel je už v práci nakrmm si kluky dám je do lehátka pustím vibrování a leží Klárka se nají a je to dokola

Teď když je manžel na noční nebo na školení v ČR

Manžel odchází do práce v 18 h ve čtvrt na sedm se kluci koupou (také koupu ob den) když koupeme klárku dám do ohrídky aby si hrála Matýska dám do lehátka a jdu vykoupat Lukáška Mates ale řve tak to musí být rychle do 15 min sou oba vykoupaný je to s křikem pak je krmim a když sou nakrmený dávám do postýlky odcházím za klárkou tý uděám kašičku do lahve pustím pohádky když to dojí tak si s ní hraju někdy vykoupu po hraní do pžamka a spát spí pod dekou sice se pořád odkopává ale doma je za 1.teplo a za 2.spív dupačkách takto to zvládám někdy to je na mrtvici ale nedám ani jediný dítě samozřejmně jsem ráda že když spinkají tak mám klid ale jsou to miláčci a takového manžela co mám já má málokdo je to největší štěstí co jsem mohla kdy potkat :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5934
27.8.13 12:13

Ahoj holky :mavam: u nás blázinec děti jsou dáblové aram mi začal konečně chodit v :dance: 15 měsících takže je veselo větčně se o něco hadají a mlatí nela když není po jejim tak piští no holka a aram zase pro změnu všechny kouše takže chudák nela je pořád pokousana :mrgreen: všechny zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
27.8.13 12:17

A jak je máš staré?

• Citovat
  • Upravit
5934
27.8.13 12:22

No vjeli jsme do 15 měsíce života :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
27.8.13 12:28

Tak to hodně štěstí já sem zvědavá jaké to bude až tem mím 2 bude rok a malý 3 a 6 měsíců

• Citovat
  • Upravit
654
27.8.13 13:57

@cecillka
Ano, taky jsme už absolvovali pár takovýchto „radůstek“.
Hlavně že se nic nestalo, předpokládám, že to udělali během chvilky, takové věci oni dokážou bleskurychle :roll:. Po pravdě dodneška je nenechávám venku bez dozoru, vím, čeho jsou schopní.
Měla sis pak po vyprošťovací akci dát panáka na uklidnění :mrgreen:.
Jinak gratuluju k narozkám, jak jste je oslavili?

@kudiska
Koukala jsem na ten kočárek na netu a všude teď mají akci na korbičky zdarma, to bys taky dost ušetřila, pokud chceš jen tento kočár. Jinak my taky měli první kočár z bazaru - úplně stačil! Když začnou děti sedět, stejně Ti tam nebudou chtíl ležet, ale budou chtít koukat. Káru jsme kupovali v cca 6. měsících za 21.000,– a prodali jí ve dvou letech za 7.000,– :zed:. V káře i po o spali, úplně bez problémů, naopak bych řekla, že tam měli víc místa než v kočáru.
A co popřemýšlet o tom kočárku za sebou, když ho chceš mít doma? Opravdu ho využiješ jen do té doby, než budou sedět a pak si pořídíš káru. Do těch 6 měsíců budou v kočáru jen spát, takže nikdo v nevýhodě nebude ;).

@matka3deti
Tedy máš to nabytý, ale manžel je fakt pašák :palec:.

@MINKA22
Gratuluji k chůzi! No vlastně nevím, jestli je k čemu gratulovat, teď budeš mít teprve hoňky :mrgreen:. Kousání a pištění i u nás na denním pořádku, k tomu to hnusný počasí, fakt nic moc. Včera už jsem jim nandala pláštěnky a byli jsme hoďku na procházce, protože se to už nedalo. Nějak to léto radikálně skončilo :pocitac:.

Jinak všechny zdravím! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.8.13 15:45

@matka3deti Ahoj, my jsme na tom stejně, dětem je 25 měsíců a chlapeček měl ještě před týdnem nahoře dvě jedničky a jednu dvojku + dva zuby vzadu a dole to samé, jen dvojky obě. A před pár dny se začla klubat ta druhá dvojka nahoře a vůbec první trojka. Mám radost, zubař už mě vysvětlil, co se dělá, když nenarostou zuby a ony se naštěstí vyklubaly. Ale je také protivnej, ale protože už umí říct, že ho bolí zuby, je to jednoduší, dostal Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.8.13 16:10

@stray uááá, já ti napsala román, a prej mám potíže s připojením, takže román to sežralo :pocitac: :cert: :poblion: :twisted: :zed:
už vstávaj, večer napíšu novej, a nejdřív si ho zkopíruju :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.8.13 16:12

@333Katynka že vy jste, ještě u bazénu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.13 19:45

@cecillka
To znám, stalo se mi to tolikrát, že už si kopíruju zprávu jen o jedné řádce :mrgreen:
Tak se těším na román :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.8.13 21:00

@cecillka Nazdááárek :mavam:, jasně, zrovna jsem se vykutala zpod ledové kry :mrgreen:. To léto nám nějak rychle zkončilo :roll:.
Ty máš teda šoky holka…to ti nezávidím, ty panáky bych si po takovém zážitku dala minimálně dva ;). Tohoto okamžiku se dost děsím, že najdu děti někde, kde nemají vůbec být. A to je u nás těch schodů a střech až po stařečkovo :roll:.
Jak jste si užili léto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová