Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
27.6.13 13:49

@Andris
Tak ať z toho nemáte nějaký morybundus a včas jste to podchytili! :andel: Z klíšťat mám taky strach. Jste očkovaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.6.13 16:29

@stray Ahojky, tak hásím, že jsem čtvrtá oběť té aftové epidemie v naší rodině. Sice mám jen dvě, ale horečky jsem měla a hlava mě bolela, že jsem toužila po trepanaci. Dneska je to pátý den, už docela dobrý, ale jsem tak unavená, že mě bolí i ruce od vařečky. Hlava bolí furt. Jediný co mě bohužel minulo, je úbytek váhy. Ale Nelinka má jo-jo efekt, tak co :-).
Ležím tu na netu a snažím se vymyslet nějakou zábavu pro Natálku, to nejde!! Co ti puberťáci mají chudáci dělat? Na Rock for p. je ještě brzo a zoologickou jí nevnutím. To budou prázdniny. Já jí snad na seznamce seženu chlapce, randit by jí určitě bavilo :-).

Co jste holky nakonec vymyslely s tou dovčou? Všechny k moři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
28.6.13 19:42

Nazdárek marodi, hlavně se brzo všichni uzdravte. To je nadělení, jak to chytne celá rodina :roll:.
Já hlásím, že za dvě hoďky vyrážíme směr Makarská, tak mi držte všechny palečky co máte, ať tu cestu přežijeme všichni v plném duševním zdraví :roll:. Bude to asi masakr, už ať jsme tam :jazyk:. Snad budou drahoušci aspoň nějakou tu hoďku spát. Auto máme narvané k prasknutí, těch krámů je fakt hromada, ale snad to nějak zvládneme. U nás doma naštěstí zůstane moje mamča, tak nemusím řešit rybičky, morče, kvítka a zalívání zahrady ;).
Tak se tu mějte krásně, pak pisnu, jestli nemám z dětiček natrvalo tik :mrgreen::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.6.13 20:02

@333Katynka
Tak přejeme krásnou dovolenou!!! :pankac: Takovou dálku, to jste fakt odvážní :potlesk:.
Tak dej vědět, jak se dětem líbí moře.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.6.13 20:12

@cecillka
Ty jo, tak ať už se toho konečně zbavíš a jste všichni OK!!! Ty nemoci, to je konec viď :nevim:.
My na dovolenou nejedem, nejsem blázen, hlídat naše tajfuny, byla bych v cizím prostředí akorát tak večer totálně vyfluslá a vstávat u moře v šest? Ani náhodou. To si doma pustí DVD, nebo Animáček a já ještě ležím, sice je poslouchám, ale nemusím vstávat :pankac:.
S tím chlapcem jsi mě pobavila, ale asi je opravdu těžké něco vymyslet. A co za zábavu navrhuje ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33Katynka
2.7.13 15:44

Nazdárek holky, zdravím od mořátka :mavam:. Je tu fakt nádherně, děti jsou naprosto úžasné a spokojené, večer vydrží do 10 v kočárku jezdit po promenádě a ráno vstávají tím pádem až kolem 8. Všichni kolem je chválí, že tak hodné děti dlouho neviděli:-))). Prostě paráda ;). Cestu jsme taky zvládli docela bez problémů, tak uvidíme, jak to bude nazpátek. Jak budu mít fotečku, tak sem hodím. Jak je u nás? Už je myslím taky hezky, že?

• Citovat
  • Upravit
654
2.7.13 20:14

@333Katynka
Zdravím! :mavam:
To jste teda šikulky!!! Paráda, že to takhle zvládáte! Ať Vám počasí přeje a děti jsou pořád tak hodné :kytka:.
Tady bylo dneska okolo 30°C, taky jsme se koupali, pohoda. Akorát teď děti nezavřou pusu, celý den povídají a otázka: co to je? proč? je už na hlavu :mrgreen:
Tak už se těším na fotku, pěkný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
2.7.13 23:47

@333Katynka tak se mějte krásně a taky se těším na fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.7.13 23:36

Nazdárek, tak jsme ve zdraví přečkali i cestu domů a včera brzo ráno dorazili ;).
Tak přidávám pár foteček :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
10.7.13 02:09

@333Katynka Nádherné fotečky a super u moře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.7.13 06:39

Ahoj maminky, i já mám dvojčátka, jsou nám 3 měsíce a něco jsme narozeni v 32 tt a už máme 5 kg, jmenujem se honzík a vojtík
Proč vám sem ale vstupuji, na příští léto sháním kočárek baby jogger s nafukovacími koly, jak moukám, není moc k mání, nemáte ho někdo, neuvažujete některá o prodeji? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.7.13 14:15

@M-H-V-M
Ahoj, gratuluju k dvojčatům! Kočárek bohužel, nebo bohu dík, už nemáme žádný.
@333Katynka
Nádherný fotky, to musela být u moře paráda viď? :pankac:
@cecillka
Už jste všichni zdraví?

Já už jsem opálená jak od moře, děti letí ven už ráno a ještě mají na sobě pyžamo :roll:. Doma bordel, jak pořád lítají sem tam, já za nima, nic nestíhám. Manžel dostal od známého elektrickou čtyřkolku… první 2 dny jen řev a rvaní se o ní, teď už se naštěstí vystřídají.
Zase hlásí vedra, tak budem naložený v bazénu. Krásně se naučily plavat s kruhem a už se s nima nebojím tam být sama, ale kraviny děláme, až když přijde tatínek a každý si vezmeme jednoho na starost.

A jak je to u Vás?
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
31.7.13 22:57

@stray Bylo tam naprosto skvěle, klidně bych tam byla minimálně měsíc. Dětem se tam moc líbilo, milují ten šrumec kolem, když se pořád něco děje a je kolem nich dost lidí. Taky v kočárku večer bylo na co koukat :D.

U nás je to přes léto hodně obdobně. Sofča otevře oči a už hlásí Pááááá :mrgreen:. Chodíme ven dopoledne tak na dvě hodinky a odpoledne po spaní kolem 3 a domů tak o půl 7.
Doma binec, jsem ráda že stíhám něco uvařit…a to se snažím hned ráno. Dětičky naštěstí už bagrují víceméně to co my, což situaci značně ulehčilo ;).
Pak se celý den pohybujeme na zahradě, ale taky už někdy nemám inspiraci, co jim pořád vymýšlet. Nejvíc je baví vylívat vodu z bazénku kamkoli :mrgreen: a pak lítat na trampošce.
Do bazénu je beru taky jen s manžou, nebo s Nelinkou. Ty duše pro mimina už nechtějí a do těch normálních mám ještě strach je dát. Sofinka chce stejně pořád jen skákat z kraje, tak si vystačím s rukama ;).
V čem jsi je měla loni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.8.13 13:36

@333Katynka
Loni byly v takových jako širokých kruzích a nožičky měli v sedátku, ale už loni se jim to moc nezdálo.
Jo voda u nás jede taky nejvíc a což potom hadice! :roll:. Jak bylo vedro, kropili jsme trávník alespoň pod terasou a to by vydržely klidně celý den.
Přidávám fotky z bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.8.13 13:42

Nějak mi to nahrávání blbne :zed: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová