Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
26.4.13 10:48

@Andris Máš krásný holky.Snad už budete brzo zdraví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
26.4.13 12:38

@333Katynka jo, takhle se rodí dobré nápady :lol:, až se tě zima zeptá co jsi dělala v létě, řekneš: co asi, zavařovala ploštice :- :lol:

Danečka je mě moc líto. Tyhle mrchy dokážou udělat blbě, snad se toho zbaví a nerozšíří se to u vás u všech, to by bylo veselo. To by jsi tedy byla chudák.

Manžel, když byly povodně, dělal sobě a dětem šťávu, z vody ze studně. A protože je měststký člověk, vůbec ho nenapadlo, že v té studni jsou žumpy z celého okolí. Troufám si říct, že jsme patřili, k těm, jejichž domov patřil k těm nejzdevastovanějším :-D.

Jdu balit na chatu, mám tu všude hromádky igelitky, znáš to. Asi nejedete, když je Daneček nemocný, ale Norové říkají, že u nás ve vsi bude 15, tak to asi nebude nic moc víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
26.4.13 12:41

@Andris holky jsou fakt, roztomilý. Máš je krásně stejně vyladěný. A přeji jim krásné narozky. Co si tak přejí čtyřleté holčičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.4.13 15:59

@Andris Nj on i novej stojí hodně já měla novej za 800kč :) a ten od tebe sem měla na spaní v těhotenství tedka nám dělá zabrany na rohy :) a jinak skus prodat :) každé zboží má svého kupce :) já byhc třeba brala chrastítka na zavěšení ke kočárku nebo do postýlky :) holky jsou v období když potřebujou pořád něco tahat:) Jinak mám holky také nemocné mají rýmu a teploty jim je už líp a chytla sem to já tak si tady dělám coldrex.. a máš moc pěkně holky oblíkané :) já sem na to uplně blázen :) přidávám pár foteček at víte jak naše holčičky vypadají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
26.4.13 18:41

Já taky jezdím autem, ale občas se stane že nemám auto no cesta busem je už zamítnuta není šance, je to na socku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak jak je pozoruji tak nellynka je ta co vždy vyprovouje vetšinou ho bouchne no a on vyletí jak pitbul a kouše, kouše i mě jak si lehnu skačou po mě bouchají nellynka je sice holka dáva pusinky ale jnak je to malý satanek až moc aktivní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
26.4.13 23:01

@Andris To už jsou tedy velké princezny. Moc jim to sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
26.4.13 23:03

@Paikea krásné fotečky :palec:…a jak byly malinkaté. Kolik vážily, když se narodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
26.4.13 23:10

@cecillka třeba by z těch ploštic mohl být super kšeft :lol:, víš co mamin by si takové zklidňovadlo koupilo? :mrgreen:

Dáda už je dobrej, zvládl to výborně, i doktorka se divila, že děti občas končí i v nemocnici na kapačkách. Už jen držíme trochu dietu, aby se ty střeva moc nezatěžovaly.

Na chatu raději nejezdíme, máme tam samé schody, to bych je neuhlídala :roll:.
Kde vlastně bydlíš? Kdy jste měli povodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
27.4.13 17:33

Holky děkujeme.
@betky holky už se dávají do kupy, ale zas to chytla já. :roll:
@Paikea krásné fotečky. :palec:
@cecillka no oni právě moc rádi modelínují, tak dostaly modelíny, pastelky, omalovánky, knížky, oblečení, nějaké nádobíčko do kuchyňky, helmy na kolo a nejvíc se jim líbil dárek roboryba, to se nelíbilo moc mě, taková blbina a pro ně nejlepší dárek. :mrgreen: Jinak si hodně hrají s miminkama a pak s různýma zvířátkama a skládají si je do domečků a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
29.4.13 14:54

@333Katynka katynko, ty povodně, to byla řeka Úpa a je to tak dávno, že už možná vyschla :-) Tak dávno, že z těch dětí, bylo jen jedno naše, to druhý jsme měli, jen na hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
29.4.13 15:01

Holky, padla klec na kanára. Natálka je nemocná, má spálu, budu muset denně vařit :pocitac:.
Na kontrolu jde, až za 10dní. Chytlo jí háčkování, tak budeme háčkovat, zahraju si s ní karty, sláva tabletům, mobilům atd. Kdyby jí tak chytlo, dělat si obědy..
Už jsem přemýšlela, že zaplatím obědy, jako cizí strávník, jenže to by mě ta lenost přišla draho.
Jdu se utápět v depresích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
2.5.13 12:12

Ahoj,

Také se připojuji. Mám 7.měsíční dvojvaječné kluky :) Není tu nějaká maminka z Prahy 4 - Pražského povstání a okolí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.5.13 21:47

@cecillka Tak co je nového u marodů? Už je líp? A jak jsi vymyslela vaření? Ale stejně vaříš pro mrňata, ne? Tak toho uděláš větší kopec ;).
Mně už to vymýšlení, o každý den nacpat do těch dvou bříšek, vážně nebaví. Je to pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.5.13 13:32

Zdravím!
Jsem nějak v jednom kole a večer totálně vyčerpaná, že nemám sílu ani psát :oops:. Děti totiž straaaašně zlobí, absolutně neposlouchají a ještě na mě dělají: tytyty, ty jsi zlá! :think:
Jo vaření, to mi ani tak nevadí, ale to vymýšlení, vlastně je to pořád dokola :pocitac:.
@cecillka
Neboj, to dáš :mrgreen:

Tak všichni marodi, ať už je co nejdříve po marození, zase vysvitne sluníčko a bude líp!!! (doufám)
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.5.13 14:41

Doufejte já taky doufám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavně zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová